kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ετσι νομιζω και εγωΟλα τα προγράμματα περιορίζονται απο το hardware,αν δεν έιναι αυτό γρήγορο τι να κάνει το πρόγραμμα;
ετσι νομιζω και εγωΟλα τα προγράμματα περιορίζονται απο το hardware,αν δεν έιναι αυτό γρήγορο τι να κάνει το πρόγραμμα;
usb3 ενοειτε εσατα το ιδιο....δεν ειναι θεμα σοφτγουερ μεσου ειναι....το γρηγοροτερο ειναι οπτικη ινα σε κεντρικα σερβερ παντως
ετσι απο περιεργια ...τι διαφορετικο απο copy - paste?
μεταφερω...
recuva προσεξε μην γραφεις σβηνεις στο δισκο που θες να φτιαξεις γιατι θα τα χασεις όλα.υπάρχει κανένας -εύκολος- τρόπος ανάκτησης διαγραμμένων αρχείων βίντεο,εικόνων και μουσικής ?
δοκίμασα το 7-Data Recovery Suite,τα βρίσκει τα επαναφέρει αλλά τα αρχεία είναι κατεστραμένα
το σκεφτημα αλλα μιλαμε για ολα τα αρχεια που ειναι πολλα!οποτε δεν ειναι κ τοσο πρακτικοΤο copy - paste δεν κάνει?
μεταφορα αρχειων θελω . σκοπευω να κανω φορματ -κατι που επρεπε να κανω πριν καιρο - κ τα θελω ολα σε εξωτερικο δισκο . αν κανω κοπυ παστε υπαρχει πιθανοτητα να ξεχασω κατι κ με το φορματ παει το χασα :SΕιναι διαφορετικο πραγμα ο συνχρονισμος δυο σκληρων και διαφορετικο πραγμα το να μεταφερεις απλα δεδωεμενα.Εσυ θες να κανεις sync η απλα να μεταφερεις αρχεια?
Πρέπει να δεις τι τρέχει σαν process στο laptop ( Task Manager )σορυ π σας ζαλιζω πρωινιατικα αλλα αυτος ο φορητος μου ολο προβληματα μου βγαζει .επειδη τον εχω ζορισει πολυ αρχισε να τα φτυνει . εκει που πρωτα οταν πχ ημουν στο ιντερνετ κ εμπαινα στο φειςμπουκ η cpu k η ram λειτουργουσαν στο κανονικο πχ η χρηση επεξεργαστη ηταν στο 30 40 % .και τωρα για το ιδιο ακριβως φειςμπουκ η οποιο αλλο προγραμμα η χρηση παει στα ουρανια πχ 70 80 %
με αποτελεσμα να κολλαει πολλες φορες . τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?εχω vista
τωρα που γραφω εχω ανοιχτες μονο 2 καρτελες κ η χρηση επεξεργαστη ειναι στο 85% !Πρέπει να δεις τι τρέχει σαν process στο laptop ( Task Manager )
Είναι windows οπότε μπορεί να έχεις και διάφορα ( malware κλπ. )
Οσο για το θέμα του backup.
Θέλεις να κάνεις αντιγραφή των αρχείων που βρίσκονται στο C;
Εαν ναι υπάρχουν διάφορα scriptakia κυκλοφορούν δώσε όμως λίγες ποληροφορίες παραπάνω.
συγχωμη π αργησα κολλησε το φαιρφοξ κ εκλεισε .ωραια η ιδεα περι νεου χρηστη θα τη δοκιμασωΜπορείς για αρχή να κάνεις το εξής:
- Κάνεις ένα νέο χρήστη και δοκιμάζεις απο εκεί με τις ίδιες καρτέλες
Εαν κάνει το ίδιο υπάρχει πρόβλημα γενικά με ιους στο μηχάνημα
Εαν όχι τότε έχεις θέμα με malwares μόνο στο δικό σου λογαριασμό.
Οσο για το backup φαντάζομαι ότι όλα τα αρχεία που θέλεις είναι στο μόνο στο λογαριασμό σου και όχι διάσπαρτα στον δίσκο.
παιδια καλησπερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...οταν π.χ ειμαι στο ιντερνετ γινεται καθε 1-2 λεπτα απο μονο του σαν να πατιεται στην γραμμη εργασιων και να φευγει απ το παραθυρο που ειμαι...δεν το κλεινει απλα σαν να παταω στην γραμμη εργαλειων ειναι ανοιχτο ουτε ελαχιστοποιηση κανει απλα φευγει και αν π.χ γραφω στο φβ κατι στο τσατ σταματαει να γραφει σαν να κλικαρω αλλου η αν ρολαρω για να κατεβει η σελιδα σταματαει να ρολαρει πρεπει πρωτα να κανω κλικ...καταλαβατε?
παιδια καλησπερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...οταν π.χ ειμαι στο ιντερνετ γινεται καθε 1-2 λεπτα απο μονο του σαν να πατιεται στην γραμμη εργασιων και να φευγει απ το παραθυρο που ειμαι...δεν το κλεινει απλα σαν να παταω στην γραμμη εργαλειων ειναι ανοιχτο ουτε ελαχιστοποιηση κανει απλα φευγει και αν π.χ γραφω στο φβ κατι στο τσατ σταματαει να γραφει σαν να κλικαρω αλλου η αν ρολαρω για να κατεβει η σελιδα σταματαει να ρολαρει πρεπει πρωτα να κανω κλικ...καταλαβατε?