Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
usb3 ενοειτε εσατα το ιδιο....δεν ειναι θεμα σοφτγουερ μεσου ειναι....το γρηγοροτερο ειναι οπτικη ινα σε κεντρικα σερβερ παντως

Το γρηγορότερο δίκτυο είναι τόσο ταχύ όσο η μικρότερη σε ταχύτητα πόρτα του δικτύου!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εχει να κανει με το υλικο αλλα και με το συστημα σου.Ποσο φορτομενο ειναι το usb bus μαλλον και μαλλον και η ποιοτητα του sata που εχεις.Εχω διαβασει οτι σε τελικη αναλυση το sata 2 μπορει να ειναι και πιο γρηγορο απο usb3 στην πραξη.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
υπάρχει κανένας -εύκολος- τρόπος ανάκτησης διαγραμμένων αρχείων βίντεο,εικόνων και μουσικής ?
δοκίμασα το 7-Data Recovery Suite,τα βρίσκει τα επαναφέρει αλλά τα αρχεία είναι κατεστραμένα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
υπάρχει κανένας -εύκολος- τρόπος ανάκτησης διαγραμμένων αρχείων βίντεο,εικόνων και μουσικής ?
δοκίμασα το 7-Data Recovery Suite,τα βρίσκει τα επαναφέρει αλλά τα αρχεία είναι κατεστραμένα
recuva προσεξε μην γραφεις σβηνεις στο δισκο που θες να φτιαξεις γιατι θα τα χασεις όλα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ευχαριστώ παιδιά θα τα τσεκάρω

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Ειναι διαφορετικο πραγμα ο συνχρονισμος δυο σκληρων και διαφορετικο πραγμα το να μεταφερεις απλα δεδωεμενα.Εσυ θες να κανεις sync η απλα να μεταφερεις αρχεια?
μεταφορα αρχειων θελω . σκοπευω να κανω φορματ -κατι που επρεπε να κανω πριν καιρο - κ τα θελω ολα σε εξωτερικο δισκο . αν κανω κοπυ παστε υπαρχει πιθανοτητα να ξεχασω κατι κ με το φορματ παει το χασα :S

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
σορυ π σας ζαλιζω πρωινιατικα αλλα αυτος ο φορητος μου ολο προβληματα μου βγαζει .επειδη τον εχω ζορισει πολυ αρχισε να τα φτυνει . εκει που πρωτα οταν πχ ημουν στο ιντερνετ κ εμπαινα στο φειςμπουκ η cpu k η ram λειτουργουσαν στο κανονικο πχ η χρηση επεξεργαστη ηταν στο 30 40 % .και τωρα για το ιδιο ακριβως φειςμπουκ η οποιο αλλο προγραμμα η χρηση παει στα ουρανια πχ 70 80 %
με αποτελεσμα να κολλαει πολλες φορες . τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?εχω vista

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
σορυ π σας ζαλιζω πρωινιατικα αλλα αυτος ο φορητος μου ολο προβληματα μου βγαζει .επειδη τον εχω ζορισει πολυ αρχισε να τα φτυνει . εκει που πρωτα οταν πχ ημουν στο ιντερνετ κ εμπαινα στο φειςμπουκ η cpu k η ram λειτουργουσαν στο κανονικο πχ η χρηση επεξεργαστη ηταν στο 30 40 % .και τωρα για το ιδιο ακριβως φειςμπουκ η οποιο αλλο προγραμμα η χρηση παει στα ουρανια πχ 70 80 %
με αποτελεσμα να κολλαει πολλες φορες . τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?εχω vista
Πρέπει να δεις τι τρέχει σαν process στο laptop ( Task Manager )
Είναι windows οπότε μπορεί να έχεις και διάφορα ( malware κλπ. )

Οσο για το θέμα του backup.
Θέλεις να κάνεις αντιγραφή των αρχείων που βρίσκονται στο C;
Εαν ναι υπάρχουν διάφορα scriptakia κυκλοφορούν δώσε όμως λίγες ποληροφορίες παραπάνω.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Πρέπει να δεις τι τρέχει σαν process στο laptop ( Task Manager )
Είναι windows οπότε μπορεί να έχεις και διάφορα ( malware κλπ. )

Οσο για το θέμα του backup.
Θέλεις να κάνεις αντιγραφή των αρχείων που βρίσκονται στο C;
Εαν ναι υπάρχουν διάφορα scriptakia κυκλοφορούν δώσε όμως λίγες ποληροφορίες παραπάνω.
τωρα που γραφω εχω ανοιχτες μονο 2 καρτελες κ η χρηση επεξεργαστη ειναι στο 85% !
το κοιταξα τον μανατζερ η εφαρμογη που τρωει τον επεξεργαστη ειναι ο φαιρφοξ δεν νομιζω να ναι μαλγουερ κτλ . το προβλημα ξεκινησε οπως αναφερα πριν απο το πολυ ζορισμα που ανοιγα ταυτοχρονα πολλες καρτελες .σιγα σιγα ακομη κ οταν απλα ειχα ανοιχτες 2 καρτελες κ παλι καταναλωνε πολλους πορους .σαν να εμαθε το σοφγουερ να λειτουργει ετσι .

για το μπακαπ θελω να κανω αντιγραφη ολων των αρχειων αυτοματα ωστε να μη ξεχασω κανενα . αλλα απο σκριπτ δε ξερω τιποτε

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Μπορείς για αρχή να κάνεις το εξής:
- Κάνεις ένα νέο χρήστη και δοκιμάζεις απο εκεί με τις ίδιες καρτέλες
  Εαν κάνει το ίδιο υπάρχει πρόβλημα γενικά με ιους στο μηχάνημα
  Εαν όχι τότε έχεις θέμα με malwares μόνο στο δικό σου λογαριασμό.

Οσο για το backup φαντάζομαι ότι όλα τα αρχεία που θέλεις είναι στο μόνο στο λογαριασμό σου και όχι διάσπαρτα στον δίσκο.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Μπορείς για αρχή να κάνεις το εξής:
- Κάνεις ένα νέο χρήστη και δοκιμάζεις απο εκεί με τις ίδιες καρτέλες
   Εαν κάνει το ίδιο υπάρχει πρόβλημα γενικά με ιους στο μηχάνημα
   Εαν όχι τότε έχεις θέμα με malwares μόνο στο δικό σου λογαριασμό.

Οσο για το backup φαντάζομαι ότι όλα τα αρχεία που θέλεις είναι στο μόνο στο λογαριασμό σου και όχι διάσπαρτα στον δίσκο.
συγχωμη π αργησα κολλησε το φαιρφοξ κ εκλεισε .ωραια η ιδεα περι νεου χρηστη θα τη δοκιμασω
τα αρχεια μου τα χω σε ενα λογαριασμο

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...οταν π.χ ειμαι στο ιντερνετ γινεται καθε 1-2 λεπτα απο μονο του σαν να πατιεται στην γραμμη εργασιων και να φευγει απ το παραθυρο που ειμαι...δεν το κλεινει απλα σαν να παταω στην γραμμη εργαλειων ειναι ανοιχτο ουτε ελαχιστοποιηση κανει απλα φευγει και αν π.χ γραφω στο φβ κατι στο τσατ σταματαει να γραφει σαν να κλικαρω αλλου η αν ρολαρω για να κατεβει η σελιδα σταματαει να ρολαρει πρεπει πρωτα να κανω κλικ...καταλαβατε?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
παιδια καλησπερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...οταν π.χ ειμαι στο ιντερνετ γινεται καθε 1-2 λεπτα απο μονο του σαν να πατιεται στην γραμμη εργασιων και να φευγει απ το παραθυρο που ειμαι...δεν το κλεινει απλα σαν να παταω στην γραμμη εργαλειων ειναι ανοιχτο ουτε ελαχιστοποιηση κανει απλα φευγει και αν π.χ γραφω στο φβ κατι στο τσατ σταματαει να γραφει σαν να κλικαρω αλλου η αν ρολαρω για να κατεβει η σελιδα σταματαει να ρολαρει πρεπει πρωτα να κανω κλικ...καταλαβατε?

dld παγώνει η οθόνη του browser ?
κάνε πρώτα update java και παπαριές, η δοκίμασε άλλο browser..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.477
Πόντοι
12.756

παρε το νεο mac τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom