Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά ήταν μητρική, "ψυχρή κόλληση". Καταλάθος βρήκα ένα γαμάτο service που -προς τιμήν τους και παρότι τους είπα να αλλάξουν την μητρική- μου κόλλησε την μητρική με κόστος 50€ τελική τιμή και εγγύηση εργασίας για 1 χρόνο.

Αντιγράφω απ' την προσφορά τους:

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι προχωρήσαμε σε έλεγχο του υπολογιστή σας και επιβεβαιώνουμε ότι το πρόβλημα είναι υπαιτιότητα μητρικής πλακέτας.

Υπάρχουν δύο επιλογές για την επισκευή του υπολογιστή σας.
- Η πρώτη είναι επισκευή της υπάρχουσας μητρικής πλακέτας, με κόστος υλικών και εργασίας 40 ευρώ + φπα.
- Η δεύτερη είναι αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας με καινούρια, με κόστος ανταλλακτικού και εργασίας 100 ευρώ + φπα.

Παρακαλώ ενημερώστε μας σχετικά ώστε να δρομολογήσουμε τις εργασίες.
καλησπερα φιλε... σε ποιο καταστημα εγινε η επισκευη???

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
ξεχασα επισης να αναφερω οτι μερικες φορες απο τοτε π εγινε αυτο το προβλημα δεν λειτουργει το κουμπακι κατευθειαν για ανοιξε-κλεισε..

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Ναι θα μπορούσε μπορεί να φταίει κάτι σε άλλο κύκλωμα χωρίς να είμαι ηλεκτρονικός.
Το ανεμηστεράκι δεν είναι τρόπος ελέχγου πάντως.

Πρέπει για να είσαι σίγουρος να το δείς κομμάτι κομμάτι να δουλευει.

adaldizmi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
45
Πόντοι
1
ξεχασα επισης να αναφερω οτι μερικες φορες απο τοτε π εγινε αυτο το προβλημα δεν λειτουργει το κουμπακι κατευθειαν για ανοιξε-κλεισε..
μπορείς να δοκιμάσεις το εξής.
βγάζεις τη μητρική και τη βάζεις στο φούρνο (προθερμασμένο στον αέρα στους 160 βαθμούς) για 8 λεπτά.
την αφήνεις μισή ώρα να κρυώσει, κουμπώνεις τα λοιπά και το δοκιμάζεις.
μην ξεχάσεις να βάλεις θερμοαπαγωγική πάστα όπου χρειάζεται (cpu σίγουρα)

τεσταρισμένο με μητρικές και κάρτες γραφικών. πολλές φορές πιάνει

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
μου ακουγεται αρκετα τολμηρο αυτο με τον φουρνο...το οτι μου το ειχε ξανακανει λιγο παλαιοτερα ρε παιδια και μετα με βαλε βγαλε καλωδια αρκετες φορες εφτιαξε μονο του δεν σας ακουγεται περιεργο??

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
αν ειχε θεμα η μητρικη θα αναβει το λαμπακι της κανονικα??? και η καρτα γραφικων δουλευει κανονικα λειτουργει το ανεμηστιρακι της...πφφφφ αστα να πανε αδερφε ειμαι και δυσκολα οικονομικα και τον χρειαζομαι τον Η/Υ...

Nαι συνηθως ετσι γινεται

Η συνηθισμενη αιτια ειναι μητρικη-τροφοδοτικο-επεξεργαστης (κατι απο ολα με αυτη την σειρα πιθανοτητων)

Τον ηπιες, εκτος αν ειναι τροφοδοτικο οπου η διαδικασια ειναι απλη. Αποψη μου κοιτα αυτο πρωτα

Αυτο που σου ειπε ο φιλος σου τεχνικος μου φαινεται λιγο αντε γεια. Αν ειναι μητρικη μπορεις να βρεις μια φτηνη (κανα 50ρικο) η να ψαξεις αγγελιες για μεταχειρισμενα. Αν δεν το εχεις ξανακανει καλυτερα να μην το δοκιμασεις εσυ, δως το σε καποιον που ξερει

Ερωτηση : η οθονη παιρνει σημα οταν αναβει το pc; Δεν εννοω αν δειχνει κατι αν αλλαξει χρωμα το λαμπακι λεω

Δοκιμασε να αλλαξεις και καρτα γραφικων η αν εχει ονμπορντ βαλτο εκει. Που ξερεις, μπορει να ναι και αυτο

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Nαι συνηθως ετσι γινεται

Η συνηθισμενη αιτια ειναι μητρικη-τροφοδοτικο-επεξεργαστης (κατι απο ολα με αυτη την σειρα πιθανοτητων)

Τον ηπιες, εκτος αν ειναι τροφοδοτικο οπου η διαδικασια ειναι απλη. Αποψη μου κοιτα αυτο πρωτα

Αυτο που σου ειπε ο φιλος σου τεχνικος μου φαινεται λιγο αντε γεια. Αν ειναι μητρικη μπορεις να βρεις μια φτηνη (κανα 50ρικο) η να ψαξεις αγγελιες για μεταχειρισμενα. Αν δεν το εχεις ξανακανει καλυτερα να μην το δοκιμασεις εσυ, δως το σε καποιον που ξερει

Ερωτηση : η οθονη παιρνει σημα οταν αναβει το pc; Δεν εννοω αν δειχνει κατι αν αλλαξει χρωμα το λαμπακι λεω

Δοκιμασε να αλλαξεις και καρτα γραφικων η αν εχει ονμπορντ βαλτο εκει. Που ξερεις, μπορει να ναι και αυτο
Δοκιμασα και με αλλη καρτα γραφικων φιλε και παλι τα ιδια...σε τηλεοραση το ειχα παντα συνδεμενο...οταν παω στο καναλι που ειναι εχει μπλε οθονη και γραφει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
dοκιμασα και με αλλη καρτα γραφικων φιλε και παλι τα ιδια...σε τηλεοραση το ειχα παντα συνδεμενο...οταν παω στο καναλι που ειναι εχει μπλε οθονη και γραφει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Εδω και καμμια βδομαδα εχω προβλημα με τον chrome να κλεινει και να μου βγαζει ειδοποίηση οτι εβγαλε προβλημα και να τον κανω επανεκκίνηση.Εψαξα στο ιντερνετ για λυση αλλα δε βρηκα κατι. 

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια εδω και 2 μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τον σταθερο μου υπολογιστη...παταω το κουμπι να ανοιξει ανοιγει κανονικα, ολα δειχνουν μεσα να δουλευουν ανεμιστηρακια τα παντα, το πρασσινο λαμπακι της μητρικης αναβει κανονικα αλλα στην οθονη δεν δειχνει τιποτα...τα δοκιμασα ολα καρτες γραφικων ραμ κλπ σε αλλο μηχανημα και δουλευαν κομπλε....εχετε κατι υποψιν?? αν υπηρχε και καποιος τεχνικος απο Θεσσαλονικη εδω μεσα ακομα καλυτερα ευχαριστω προκαταβολικα!!
παιδια τοσο καιρο δεν ασχολιομουν με το θεμα λογω αφραγκιας..χθες ομως που πηγα να τον ανοιξω απο περιεργεια να δω μπας και πατουσα το κουμπι και δεν ανοιγε καθολου...μηπως τελικα ολο το προβλημα ειναι το τροφοδοτικο και οχι η μητρικη?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
παιδια τοσο καιρο δεν ασχολιομουν με το θεμα λογω αφραγκιας..χθες ομως που πηγα να τον ανοιξω απο περιεργεια να δω μπας και πατουσα το κουμπι και δεν ανοιγε καθολου...μηπως τελικα ολο το προβλημα ειναι το τροφοδοτικο και οχι η μητρικη?
Κατα 95% τροφοδοτικο τυπε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.888
Πόντοι
5.006
μου εστειλαν τα windows μηνυμα να καταβασω τα windows 10...ειναι καλα ή καμμια πατατα???παρεμπιπτόντως εχω τα windows 7 και μου φαινονται μια χαρα....αξιζει να τα αντικαταστήσω με τα windows 10????

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μου εστειλαν τα windows μηνυμα να καταβασω τα windows 10...ειναι καλα ή καμμια πατατα???παρεμπιπτόντως εχω τα windows 7 και μου φαινονται μια χαρα....αξιζει να τα αντικαταστήσω με τα windows 10????
Σπασμένα τα έχεις τύπε :think:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Επίσημα κυκλοφορούν στις 29 Ιουλίου.
Οπότε κάνε υπομονή.
Από ότι υπάρχει μέχρι στιγμής φαίνονται να είναι καλά είδωμεν.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
καλησπερα σε ολους. τωρα τελευταια τρωει κοληματα το pc.(σταθερο).
μου βγηκε και κανα 2-3 φορες η μπλε οθονη και οπως την βλεπω την δουλεια πρεπει να βαλω καρτα μνημης μεγαλυτερη.
η καρτα που εχω ειναι 2gb. τι προτεινετε να κανω; να βαλω ακομα μια καρτα 2gb και να παω 2+2 στα 4gb η να αγορασω μια 4gb και να πεταξω την παλια καρτα.

windows7 εχω περασμενα,

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλησπερα σε ολους. τωρα τελευταια τρωει κοληματα το pc.(σταθερο).
μου βγηκε και κανα 2-3 φορες η μπλε οθονη και οπως την βλεπω την δουλεια πρεπει να βαλω καρτα μνημης μεγαλυτερη.
η καρτα που εχω ειναι 2gb. τι προτεινετε να κανω; να βαλω ακομα μια καρτα 2gb και να παω 2+2 στα 4gb η να αγορασω μια 4gb και να πεταξω την παλια καρτα.

windows7 εχω περασμενα,
Άντε πέτατο στην ανακύκλωση ρε τύπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom