Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
παιδιά μπορεί να εξηγήσει κάποιος με απλά βήματα πως να συνδέσω το ριπιτερ ?δεν ξέρω τι μάρκα είναι αλλά πείτε τα βασικά και θα βρω άκρη..

γκούγκλαρα αλλά δεν κατάλαβα χριστό, ευχαριστώ  :grin:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
καλημερα σε ολους.

εχω βαλει εξωτερικη κεραια σε σταθερο υπολογιστη ωστε να συνδεετε με το ρουτερ για εχει ιντερνετ.και ενω λειτουργουσε κανονικα και μαλιστα ειχε και καλη ταχυτητα, εδω και 4-5 μερες τρωει κατι κοληματα και κατα διαστηματα χανει το σημα, πρεπει να γυριζω την κεραια δεξια και αριστερα ωστε να ξαναερθει το σημα.
το προβλημα δεν νομιζω να ειναι απο τον ρουτερ η απο το παροχο, διοτι την στιγμη που χανει το σημα ο σταθερος, το κινητο μου μπαινει ιντερνετ κανονικα μεσω wi-fi.
τι μπορει να συμβαινει; μηπως εχει μπει κανενας ιος;

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εχω  προβλημα με το domain .ενω προσπαθω να μπω σε σελιδα απο ελλαδα -με καταληξη gr - με βγαζει στο αντιστοιχο της κυπρου πχ στο γκουγκλ αντι google.gr με παει google.com.cy
βοηθεια !

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
εχω  προβλημα με το domain .ενω προσπαθω να μπω σε σελιδα απο ελλαδα -με καταληξη gr - με βγαζει στο αντιστοιχο της κυπρου πχ στο γκουγκλ αντι google.gr με παει google.com.cy
βοηθεια !
Εχεις πάροχο Cyta;
Που βρίσκεσαι;

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια εδω και 2 μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τον σταθερο μου υπολογιστη...παταω το κουμπι να ανοιξει ανοιγει κανονικα, ολα δειχνουν μεσα να δουλευουν ανεμιστηρακια τα παντα, το πρασσινο λαμπακι της μητρικης αναβει κανονικα αλλα στην οθονη δεν δειχνει τιποτα...τα δοκιμασα ολα καρτες γραφικων ραμ κλπ σε αλλο μηχανημα και δουλευαν κομπλε....εχετε κατι υποψιν?? αν υπηρχε και καποιος τεχνικος απο Θεσσαλονικη εδω μεσα ακομα καλυτερα ευχαριστω προκαταβολικα!!

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Καλησπερα παιδια εδω και 2 μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τον σταθερο μου υπολογιστη...παταω το κουμπι να ανοιξει ανοιγει κανονικα, ολα δειχνουν μεσα να δουλευουν ανεμιστηρακια τα παντα, το πρασσινο λαμπακι της μητρικης αναβει κανονικα αλλα στην οθονη δεν δειχνει τιποτα...τα δοκιμασα ολα καρτες γραφικων ραμ κλπ σε αλλο μηχανημα και δουλευαν κομπλε....εχετε κατι υποψιν?? αν υπηρχε και καποιος τεχνικος απο Θεσσαλονικη εδω μεσα ακομα καλυτερα ευχαριστω προκαταβολικα!!
Το motherboard το δοκίμασες σε άλλο μηχάνιμα ή το τροφοδοτικό;
Ενα απο τα δύο μάλον έχει πρόβλημα απο ότι φαίνεται.

ΥΓ. Υπάρχει και μια περίπτωση να δουλέυουν όλα εκτός κουτιού ισως κάποιο βραχυκύκλωμα με το κουτί.

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Να προσθεσω οτι μου το ειχε κανει και παλαιοτερα αυτο πριν κανα μηνα αλλα εφτιαξε μονο του στην τελικη..χαχαχ το Motherboard πως το βγαζω? απλα ξεβιδωνω τις βιδες? γιατι διαβασα κατι περιεργα και φοβαμαι μη κανω καμια μαλακια... το τροφοδοτικο πρεπει να ειναι ενταξει... και εγω για μητρικη ανησυχω

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Εαν βγάλεις καταρχήν τα πάντα που συνδέονται στο motherboard ( CD-Rom, HDD, κάρτες γραφικών, μνήμη ) μόνο ο επεξεργαστής με την ψήκτρα επάνω κάνει κάποιο μπιπ;

Εαν κάνει κάποιο μπιπ τότε κάπου άλλου είναι το θέμα.
Το πας βήμα βήμα μετά συνδέεις και δοκιμάζεις.

Μπορείς να δοκιμάσεις χωρίς να βγάλεις το motherboard απλά βγάλε τα πάντα από το motherboard και σύνδεσε ένα άλλο τροφοδοτικό εάν έχεις αυτή την δυνατότητα.

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Εαν βγάλεις καταρχήν τα πάντα που συνδέονται στο motherboard ( CD-Rom, HDD, κάρτες γραφικών, μνήμη ) μόνο ο επεξεργαστής με την ψήκτρα επάνω κάνει κάποιο μπιπ;

Εαν κάνει κάποιο μπιπ τότε κάπου άλλου είναι το θέμα.
Το πας βήμα βήμα μετά συνδέεις και δοκιμάζεις.

Μπορείς να δοκιμάσεις χωρίς να βγάλεις το motherboard απλά βγάλε τα πάντα από το motherboard και σύνδεσε ένα άλλο τροφοδοτικό εάν έχεις αυτή την δυνατότητα.
δεν κανει καποιο μπιπ το τσεκαρα κ αυτο αλλα η μαλακια ξερεις πια ειναι?? μπιπ δεν εκανε καθολου τα τελεφταια 1-2 χρονια οποτε δεν μπορουμε να βγαλουμε καποιο συμπερασμα γαμωτο!!!!!

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Κάνε μια δοκιμή εάν μπορείς άλλο τροφοδοτικό θα καταλάβεις τότε τη φταίει.

Για Θεσσαλονίκη δεν μπορώ να σε βοηθήσω δεν ξέρω κανέναν.

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
τον ειδε ενας τεχνικος υποτιθετε και ειπε στον αδερφο μου οτι ειναι η κεντρικη μνημη κατι τετοιο και οτι μονο απο εξωτερικο μπορουμε να βρουμε...τι εννοει?? Μητρικη???

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Μάλον

Κεντρική μνήμη δεν έχω ξανακούση τώρα εαν εννοεί κάτι απο ROM ίσως δεν ξέρω πως έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα.
Εαν είναι μητρική τότε μπορείς να ψάξεις στο Internet να βρείς μιά παρόμοια.
Για μένα που χρειάστηκα βρήκα την ίδια.

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Μάλον

Κεντρική μνήμη δεν έχω ξανακούση τώρα εαν εννοεί κάτι απο ROM ίσως δεν ξέρω πως έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα.
Εαν είναι μητρική τότε μπορείς να ψάξεις στο Internet να βρείς μιά παρόμοια.
Για μένα που χρειάστηκα βρήκα την ίδια.
αυτη πρεπει να ειναι αυτο γραφει πανω m2a-mx asus μπορεις να μ βρεις μια παρομοια και να μ πεις σε τι κοστος κυμαινονται???

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
αυτη πρεπει να ειναι αυτο γραφει πανω m2a-mx asus μπορεις να μ βρεις μια παρομοια και να μ πεις σε τι κοστος κυμαινονται???
Βρήκα στο amazon και στο e-bay τιμές καινούργιο γύρω στα 67-68 ευρώ και μεταχειρισμένο 50.
Για μαγαζί δεν ξέρω είναι λίγο δύσκολο γιατί είναι και AMD.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
τον ειδε ενας τεχνικος υποτιθετε και ειπε στον αδερφο μου οτι ειναι η κεντρικη μνημη κατι τετοιο και οτι μονο απο εξωτερικο μπορουμε να βρουμε...τι εννοει?? Μητρικη???

Είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά ήταν μητρική, "ψυχρή κόλληση". Καταλάθος βρήκα ένα γαμάτο service που -προς τιμήν τους και παρότι τους είπα να αλλάξουν την μητρική- μου κόλλησε την μητρική με κόστος 50€ τελική τιμή και εγγύηση εργασίας για 1 χρόνο.

Αντιγράφω απ' την προσφορά τους:

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι προχωρήσαμε σε έλεγχο του υπολογιστή σας και επιβεβαιώνουμε ότι το πρόβλημα είναι υπαιτιότητα μητρικής πλακέτας.

Υπάρχουν δύο επιλογές για την επισκευή του υπολογιστή σας.
- Η πρώτη είναι επισκευή της υπάρχουσας μητρικής πλακέτας, με κόστος υλικών και εργασίας 40 ευρώ + φπα.
- Η δεύτερη είναι αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας με καινούρια, με κόστος ανταλλακτικού και εργασίας 100 ευρώ + φπα.

Παρακαλώ ενημερώστε μας σχετικά ώστε να δρομολογήσουμε τις εργασίες.

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Βρήκα στο amazon και στο e-bay τιμές καινούργιο γύρω στα 67-68 ευρώ και μεταχειρισμένο 50.
Για μαγαζί δεν ξέρω είναι λίγο δύσκολο γιατί είναι και AMD.
αν ειχε θεμα η μητρικη θα αναβει το λαμπακι της κανονικα??? και η καρτα γραφικων δουλευει κανονικα λειτουργει το ανεμηστιρακι της...πφφφφ αστα να πανε αδερφε ειμαι και δυσκολα οικονομικα και τον χρειαζομαι τον Η/Υ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom