Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006
κολλλησα εναν γαμημενο ιο και με πεταει παντου διαφημισεις οταν ειμαι στο ιντερνετ...
ξαναεγκατεστησα τον mozilla, τιποτα...εκανα σκαν και αφαιρεσα κακοβουλα αρχεια, παλι τιποτα...
επειδη δεν ξερω να κανω φορματ, παιζει καμμια αλλη λυση να σωθουμε??? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
κολλλησα εναν γαμημενο ιο και με πεταει παντου διαφημισεις οταν ειμαι στο ιντερνετ...
ξαναεγκατεστησα τον mozilla, τιποτα...εκανα σκαν και αφαιρεσα κακοβουλα αρχεια, παλι τιποτα...
επειδη δεν ξερω να κανω φορματ, παιζει καμμια αλλη λυση να σωθουμε??? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

θα το πας σε τεχνικο , θα σου παρει ενα back up κ θα κανει ενα format. 50 ευρω κανει max ,μην σου πουν τπτ κωληλες.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Κανε και καιμια επαναφορα δεν χανεις τπτ

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Προσπάθησε να τρέξεις το System Ninja ψάξε για οποιαδήποτε application που δεν αναγνωρίζεις.
Ξανα scan με malwarebytes, awdcleaner
Είναι επίπονη διαδικασία αλλά δεν γίνεται αλλιώς
Υπομονή

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Συμφωνώ με τον Soul3, ίσως η επαναφορά σε προγενέστερη ημερομηνία είναι η καλύτερη και πιο γρήγορη λύση. Την είχα πατήσει κι εγώ με αντίστοιχη εφαρμογή διαφημίσεων που εγκαταστάθηκε χωρίς να το προσέξω (τα προσέχουμε τα ρημάδια τα "next") και όταν το γκούγκλαρα έπρεπε να κατεβάσω άλλη εφαρμογή, να την εγκαταστήσω και να κάνω 7-8 βήματα. Έκανα επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία και σε 10 λεπτάκια ήμουν ΟΚ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006
αρχιδια..εκανα τα παντα, εκτος απο επαναφορα...αν κανω επαναφορα χανονται και τυχον ενημερωσεις που εχω κανει??? :think: :think: :think:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
αρχιδια..εκανα τα παντα, εκτος απο επαναφορα...αν κανω επαναφορα χανονται και τυχον ενημερωσεις που εχω κανει??? :think: :think: :think:

Ναι τύπε μου, σου επαναφέρει τον υπολογιστή σε κατάσταση που ήταν πριν μολυνθείς. Τυχόν ενημερώσεις και Windows Updates θα ξαναέρθουν κανονικά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης, δεν χάνεις προσωπικά σου αρχεία. Καλή επιτυχία.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006
Ναι τύπε μου, σου επαναφέρει τον υπολογιστή σε κατάσταση που ήταν πριν μολυνθείς. Τυχόν ενημερώσεις και Windows Updates θα ξαναέρθουν κανονικά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης, δεν χάνεις προσωπικά σου αρχεία. Καλή επιτυχία.
οκ τυπε..γιατι τις τελευταιες μερες εχω γαμηθει σε κατι ενημερωσεις για αβαστ, γουιντοουνς κτλ και λεω μην γαμηθει χειροτερα ο υπολογιστης αν κανω επαναφορα..

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Έχει κανείς ιδέα πώς θα αντιμετωπίσω την μαύρη οθόνη που εμφανίζεται κατά το άνοιγμα του υπολογιστή; έχω δοκιμάσει safe mode, bootάρισμα από το dvd των win7, αλλά τζίφος :-(

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Έχει κανείς ιδέα πώς θα αντιμετωπίσω την μαύρη οθόνη που εμφανίζεται κατά το άνοιγμα του υπολογιστή; έχω δοκιμάσει safe mode, bootάρισμα από το dvd των win7, αλλά τζίφος :-(
μαυρη ή μπλε τυπε;
Εξηγα λιγο τι ακριβως σου κάνει!!

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
μαυρη ή μπλε τυπε;
Εξηγα λιγο τι ακριβως σου κάνει!!
  Μαύρη οθόνη και μόνο το βελάκι..δοκιμάζοντας το dvd των windows,ξεκινάει να φορτώνει αρχεία,και ξαφνικά ξαναbootάρει από μόνο του,καταλήγοντας στην ίδια μαύρη οθόνη. Εάν πατήσω κανονική εκκίνηση των window,προχωράει στην οθόνη που φορτώνουν τα windows,αλλά μένει εκεί για πάντα..

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
  Μαύρη οθόνη και μόνο το βελάκι..δοκιμάζοντας το dvd των windows,ξεκινάει να φορτώνει αρχεία,και ξαφνικά ξαναbootάρει από μόνο του,καταλήγοντας στην ίδια μαύρη οθόνη. Εάν πατήσω κανονική εκκίνηση των window,προχωράει στην οθόνη που φορτώνουν τα windows,αλλά μένει εκεί για πάντα..

Δοκίμασε τα παρακάτω:

- Μπες πάλι στο "μαύρο μενού" που έχει και το Safe Mode with Command Prompt".
- Πληκτρολόγησε CD/
- Πληκτρολόγησε CD C:windowssystem32rstrui.exe
- Αν σου ανοίξει (το εύχομαι) επέλεξε μία ημερομηνία πριν εμφανιστεί το πρόβλημα.

Όταν ξανανοίξει, τρέξε τ' αντιβιοτικά που πρότεινε ο Μάρβελ και επιπλέον τρέξε την msconfig (Start->run->msconfig και βεβαιώσου ότι δεν φορτώνεται κάτι ύποπτο.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.219
Πόντοι
506
θελω να κανω φορματ σε λαπτοπ το οποιο εχει σπασμενη οτηονη.μπορω να το κανω με εκσωτερικη η θα χρειασστω drivers  για να μου την αναγνωρισει?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Που εισαι φιλε? πως πάει το διάβασμα? απο προγραμματισμο πως τα πάς?
Το διάβασμα δεν σταματά ρε φίλε σε αυτή την δουλειά.
Από προγραμματισμο βασικά ασχολούμε με διάφορα script ποτέ δεν ασχολήθηκα επαγγελματικά με αυτό.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.219
Πόντοι
506
Μπορείς δεν χρειάζονται Drivers
ωραιος σε ευχαριστω.συνδεω τηλεοραση με λαπτοπ για την καριβεια με hdmi και φοβομουν μηπως μετα δε μου στελνει σημα στη τηλεοραση και εμενα χωρις λαπτοπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom