Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Καλά τα λες αλλά φοβαμαι μην κανω πατάτα..θα σου στειλω pm...

Μήπως να το κάνεις όπως το έκανε η μάνα του?
Προυποθέτει οτι έχεις όλα τα CD & λογισμικό που σου έδωσαν όταν το αγόρασες και το έβαλες ΟΝ για πρώτη φορά!

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Εγώ έχω κατεβάσει σπaσμένη έκδοση τo AVG Internet Security και εδώ και 2 χρόνια δεν έχω κολλήσει ιο.Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Κατέβασε την δωρεάν έκδοση του Malwarebytes Anti-Μalware και κάνε ένα σκανάρισμα του υπολογιστή για να διαγράψει τυχόν ιούς που έχεις κολλήσει. Αν δεν δεις προκοπή, κοψ' του και κανα δυο βεντούζες.
Για να κόψεις τις διαφημίσεις στον Chrome και να μη σου σπάνε τ' αρχίδια, εγκατέστησε την εφαρμογή μblock.
ευχαριστω φιλε.
κατεβασα και το προγραμμα και το μblock και λυθηκε το προβλημα.

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
παιδια σημερα μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα στον υπολογιστη. μπαινοντας σε μια ιστοσελιδα για να δω ενα βιντεακι μου βγαζει ενα μηνυμα πως can not create directShow player. αν μπορει ας με βοηθησει καποιος και επειδη δεν βρηκα αναλογο θεμα γι'αυτο και δημιουργησα το συγκεκριμενο. ελπιζω να με βοηθησει καποιος.

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΣΕ ΛΑΠΤΟΠ, ΒΟΗΘΕΙΑ
Παιδιά αν γνωρίζει κανείς ας βοηθήσει. Σε ένα laptop μου έσπασαν στην οθόνη οι 2 σύνδεσμοι που βρίσκονται αριστερά
και δεξιά. Έπεσε κάτω το laptop και έσπασαν. Τώρα βέβαια εξακολουθεί και λειτουργεί κανονικά, απλά πίσω από το laptop
έχω τοποθετήσει κάποια στηρίγματα γιατί διαφορετικά η οθόνη δεν μπορεί να σταθεί. Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το
φτιάξω μόνος μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιος γνωρίζει και έχει την ευγενή καλοσύνη ας μου απαντήσει!

mikebaq

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Μπορείς να βρείς ένα μεταχειρισμένο laptop που να έιναι ίδιο ή να έχει το ίδιο "σασί" με τον δικό σου και να βάλεις την πλάτη αυτου στο δικό σου.Ιδανικά από κάποιον που του έχει χαλασει το λαπτοπ και θέλει να το πετάξει.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΣΕ ΛΑΠΤΟΠ, ΒΟΗΘΕΙΑ
Παιδιά αν γνωρίζει κανείς ας βοηθήσει. Σε ένα laptop μου έσπασαν στην οθόνη οι 2 σύνδεσμοι που βρίσκονται αριστερά
και δεξιά. Έπεσε κάτω το laptop και έσπασαν. Τώρα βέβαια εξακολουθεί και λειτουργεί κανονικά, απλά πίσω από το laptop
έχω τοποθετήσει κάποια στηρίγματα γιατί διαφορετικά η οθόνη δεν μπορεί να σταθεί. Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το
φτιάξω μόνος μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιος γνωρίζει και έχει την ευγενή καλοσύνη ας μου απαντήσει!
google it !  repair broken .... και το ονομα/τυπο του laptop σου

θα βρεις πολλες οδηγιες / βιντεακια για να αποφασισεις αν μπορεις να το φτιαξεις μονος σου. Ανταλλακτικα θα βρεις φτηνα στο ebay.

εναλλακτικα το πηγαινεις σε καποιο απο τα καταστηματα επισκευης laptop (ετοιμασου να σου πιασουν λιγο τον ποπο)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
google it !  repair broken .... και το ονομα/τυπο του laptop σου

θα βρεις πολλες οδηγιες / βιντεακια για να αποφασισεις αν μπορεις να το φτιαξεις μονος σου. Ανταλλακτικα θα βρεις φτηνα στο ebay.

εναλλακτικα το πηγαινεις σε καποιο απο τα καταστηματα επισκευης laptop (ετοιμασου να σου πιασουν λιγο τον ποπο)
Σωστος και συμπληρώνω..Ιδιο προβλημα ειχε ο μπατζανάκης μου,τα βρηκε ΠΑΜΦΘΗΝΑ στο ebay και τα εβαλε και μόνος του..Δυο μεντεσεδες ειναι...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Σωστος και συμπληρώνω..Ιδιο προβλημα ειχε ο μπατζανάκης μου,τα βρηκε ΠΑΜΦΘΗΝΑ στο ebay και τα εβαλε και μόνος του..Δυο μεντεσεδες ειναι...

Από ebay θα βρεις σίγουρα. Απλά βάλε τα ακριβή στποχεία το Η/Υ (model, P/N, σε μερικά παίζει και το S/N) αρκει να μη σου έσπασαν και οι βάσεις των μεντσέδων.

Πες μας τώρα οτι είναι και το TOSHIBA που σε παιδεύει!!  :headbang:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Από ebay θα βρεις σίγουρα. Απλά βάλε τα ακριβή στποχεία το Η/Υ (model, P/N, σε μερικά παίζει και το S/N) αρκει να μη σου έσπασαν και οι βάσεις των μεντσέδων.

Πες μας τώρα οτι είναι και το TOSHIBA που σε παιδεύει!!  :headbang:

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όχι δεν είναι TOSHIBA, ένα άλλο μπουρδέλο έχω SONY VAIO VPCEB4Z1E.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όχι δεν είναι TOSHIBA, ένα άλλο μπουρδέλο έχω SONY VAIO VPCEB4Z1E.
Tυπε απο το ebay θα τα βρεις φτηνα το θεμα ειναι να πιανουν τα χερια σου να τα αλλαξεις. Ειναι χειρουγειο η ιστορια αυτη. 1 φορα τα αλλαξα και εφαγα 2 ωρες

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Το εβαλα κι αυτο,εκανα restart ,τιποτα παλι..Thanks παντως...

Ναύαρχε... πολύ το κουράζεις με τα Fn keys. Είναι τόσο σημαντικό να δουλεύουν;
Τα Fn keys ως επι το πλείστον είαι shortcuts για διάφορες λειτουργίες του υπολογιστή πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που κάνουν μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο (απλά θα πρέπει να κάνεις 2-3 κλικ επιπλέον).
Τί ακριβώς είναι αυτό που θέλεις να αλλάζεις κάθε φορά;
Επίσης, ας πούμε ότι θέλεις να παραμετροποιείς την ένταση του ήχου. Είσαι σίγουρος για παράδειγμα ότι δουλεύει σωστά ο driver του sound card και ότι το πρόβλημα είναι στα Fn keys και όχι κάπου αλλού;

Γενικά τα Fn keys δεν είναι κάτι standardized στα πληκτρολόγια. Όποια εταιρία θέλει, τα αντιστοιχεί με ότι θέλει.
Δεδομένου ότι υπάρχουν διάφορα λειτουργικά συστήματα, διαφορετικές εκδόσεις αυτών και διαφορετικοί drivers για κάθε έκδοση, το περίεργο θα είναι... να δουλεύουν όπως πρέπει και όχι το να μη δουλεύουν.

Συνήθως (ακόμη κι εκεί ίσως να υπάρχουν προβλήματα) παίζουν καλά όταν τρέχεις το σύστημα που είχε το λειτουργικό από τη μάνα του (όταν το αγόρασες). Με χακεμένες εκδόσεις software που κατεβάζεις από το internet μη περιμένεις και πολλά.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναύαρχε... πολύ το κουράζεις με τα Fn keys. Είναι τόσο σημαντικό να δουλεύουν;
Τα Fn keys ως επι το πλείστον είαι shortcuts για διάφορες λειτουργίες του υπολογιστή πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που κάνουν μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο (απλά θα πρέπει να κάνεις 2-3 κλικ επιπλέον).
Τί ακριβώς είναι αυτό που θέλεις να αλλάζεις κάθε φορά;
Επίσης, ας πούμε ότι θέλεις να παραμετροποιείς την ένταση του ήχου. Είσαι σίγουρος για παράδειγμα ότι δουλεύει σωστά ο driver του sound card και ότι το πρόβλημα είναι στα Fn keys και όχι κάπου αλλού;

Γενικά τα Fn keys δεν είναι κάτι standardized στα πληκτρολόγια. Όποια εταιρία θέλει, τα αντιστοιχεί με ότι θέλει.
Δεδομένου ότι υπάρχουν διάφορα λειτουργικά συστήματα, διαφορετικές εκδόσεις αυτών και διαφορετικοί drivers για κάθε έκδοση, το περίεργο θα είναι... να δουλεύουν όπως πρέπει και όχι το να μη δουλεύουν.

Συνήθως (ακόμη κι εκεί ίσως να υπάρχουν προβλήματα) παίζουν καλά όταν τρέχεις το σύστημα που είχε το λειτουργικό από τη μάνα του (όταν το αγόρασες). Με χακεμένες εκδόσεις software που κατεβάζεις από το internet μη περιμένεις και πολλά.
Αυτο λεω κι εγω ρε παιδια...Σας εχω ρωτησει 30.000 φορές πώς να κανω τις λειτουργίες των fn keys να δουλεύουν ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΑΜΩ-ΚΟΥΜΠΙ..Πχ πώς να απενεργοποιώ το wireless?πώς να κανω switch την οθόνη??Ακουω...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το εβαλα κι αυτο,εκανα restart ,τιποτα παλι..Thanks παντως...
εμενα περασαν αμεσως παντως,περιεργα πραγματα.Οχι οτι αν δεν τα είχα θα γινοταν τιποτα.Το ασυρματο το κλεινεις και απο το κουμπακι του,με την οθονη τι θελεις να κάνεις;

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο λεω κι εγω ρε παιδια...Σας εχω ρωτησει 30.000 φορές πώς να κανω τις λειτουργίες των fn keys να δουλεύουν ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΑΜΩ-ΚΟΥΜΠΙ..Πχ πώς να απενεργοποιώ το wireless?πώς να κανω switch την οθόνη??Ακουω...

ρε ναυαρχε
η "βλαβη" που εχεις ειναι καπως σπανια - κανεις δεν ξερει να σου απαντησει με σιγουρια (πληκτρολογιο/λειτουργικο/drivers) - μην φορτωνεις που δεν μπορουμε να σου δωσουμε αμεση λυση

googl-αρε και εσυ λιγο : πχ οι 2 πρωτες απαντησεις στο remap function keys ειναι

τις εχεις ψαξει καθολου ???

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εμενα περασαν αμεσως παντως,περιεργα πραγματα.Οχι οτι αν δεν τα είχα θα γινοταν τιποτα.Το ασυρματο το κλεινεις και απο το κουμπακι του,με την οθονη τι θελεις να κάνεις;
Το δικο μου laptop δεν εχει κουμπι για το ασυρματο δικτυο.Και την οθονη τη θελω οταν το συνδεω στην Τηλεόραση..
ρε ναυαρχε
η "βλαβη" που εχεις ειναι καπως σπανια - κανεις δεν ξερει να σου απαντησει με σιγουρια (πληκτρολογιο/λειτουργικο/drivers) - μην φορτωνεις που δεν μπορουμε να σου δωσουμε αμεση λυση

googl-αρε και εσυ λιγο : πχ οι 2 πρωτες απαντησεις στο remap function keys ειναι

τις εχεις ψαξει καθολου ???
Δε φορτωνω ρε συ! :grin: Αλλα δεν μπορω να καταλάβω τι φταιει..Τα εχω δει αυτα που λες,δεν εχουν ακριβεις απαντησεις και δε θελω να πειραξω τιποτα και κανω καμια μαλακια..Σκεφτομαι μηπως εχει χαλασει το κουμπι...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Δεν χρησιμοποιώ windows.
Σε ένα παλιό laptop που έχω με windows xp, για το wireless πάω κάπου που λέει "Συνδέσεις Δικτύου" και απενεργοποιώ τη σύνδεση. Για να επιλέξω μεταξύ οθόνης, αν θυμάμαι καλά,
δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και μετά "επιλογές" (νομίζω είναι η τελευταία επιλογή στο μενού που εμφανίζεται). Μετά σε κάποια καρτέλα κάνω το switch... δε θυμάμαι ακριβώς.

Κάνε έναν κόπο να γράψεις τί λειτουργικό έχεις (βαριέμαι να ψάχνω πίσω) και μπορώ να γκουγκλάρω αν θες.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το δικο μου laptop δεν εχει κουμπι για το ασυρματο δικτυο.Και την οθονη τη θελω οταν το συνδεω στην Τηλεόραση..Δε φορτωνω ρε συ! :grin: Αλλα δεν μπορω να καταλάβω τι φταιει..Τα εχω δει αυτα που λες,δεν εχουν ακριβεις απαντησεις και δε θελω να πειραξω τιποτα και κανω καμια μαλακια..Σκεφτομαι μηπως εχει χαλασει το κουμπι...

φτιαξε ενα restore point και παιξε ελευθερα - αν καταλαβα καλα για χαζομαρες το χρησιμοποιεις οποτε τι μαλακια φοβασαι να κανεις ?

(αντε το πολυ πολυ να ξαναδωσεις τα 170  :2funny:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom