apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Απο κατω εχει ενα μεταλλικο ταμπελακι που γραφει το μοντελο και εναν αριθμο που ξεκιναει απο PSwindows 7 ultimate..Πού βρισκω τον κωδικό?
Απο κατω εχει ενα μεταλλικο ταμπελακι που γραφει το μοντελο και εναν αριθμο που ξεκιναει απο PSwindows 7 ultimate..Πού βρισκω τον κωδικό?
Απο κατω εχει ενα μεταλλικο ταμπελακι που γραφει το μοντελο και εναν αριθμο που ξεκιναει απο PS
Για δοκιμασε αυτο. Εαν δεν δουλεψει τοτε δεν το δινει η toshiba. Σε καποια μοντελα εαν θυμαμαι καλα το λεει ΗΟΤ KEYS. Αλλα για κανε μια δοκιμηPSLN8E-00G00KGE
Αν θες να ασχοληθεις επαγγελματικα με τη μουσικη μια ειναι η λυση: Αdobe Audition. Αλλαζει την κωδικοποιηση των mp3 ειτε των wav, συγκολλει ξεχωριστα αρχεια ηχου απο φακελους, αλλαγη συχνοτητων, επιπεδου εγγραφης, αποθορυβοποιηση και το πιπι της Χαιδως. Ξεκινωντας πριν 17 χρονια με Ιntel PII στα 350 ΜΗz και 128 ΜΒ RAM, το μηχανημα σερνοτανε περιπου ενα λεπτο επεξεργασιας για ενα λεπτο ηχου, τωρα με τα θηρια που εχετε ειναι ελαχιστα δευτερολεπτα αυτα. Με τον 166αρη ΜΜΧ και 64ΜΒ που ειχα παρει την προηγουμενη χρονια (1997) αστα ο χρονος επεξεργασιας ηταν τριπλασιος....δυστυχως εγω ξερω να το κανω μονο manually με το audacity.
To πρωτο το εγκατεστησα,δεν εγινε τιποτα..Το δευτερο βγαζει "σφαλμα εγκαταστασης"..Και οι οδηγιες με παραπέμπουν σε αρχεια που ΔΕΝ ΕΧΩ,δειτε την εικόνα..Πού να ψαξω ρε παιδια??Δεν υπαρχει κατι για να παρακάμψω το Fn key??Για δοκιμασε αυτο. Εαν δεν δουλεψει τοτε δεν το δινει η toshiba. Σε καποια μοντελα εαν θυμαμαι καλα το λεει ΗΟΤ KEYS. Αλλα για κανε μια δοκιμη
Κατεβασε και αυτο
Και μετα ακουλουθησε οδηγιες εδω εαν δεν παιξουν τα παραπανω.
64 h 32BIT εχεις ρε τυπε μου?To πρωτο το εγκατεστησα,δεν εγινε τιποτα..Το δευτερο βγαζει "σφαλμα εγκαταστασης"..Και οι οδηγιες με παραπέμπουν σε αρχεια που ΔΕΝ ΕΧΩ,δειτε την εικόνα..Πού να ψαξω ρε παιδια??Δεν υπαρχει κατι για να παρακάμψω το Fn key??
Οχι ρε φιλε κανενα θεμα. Περιμενε γιατι σοθ εστειλα τα 64bit32 φιλε,ευχαριστω που δε με διαολοστελνεις!
Αυτα εκανε,δες την εικόνα..170.00€
στο device manager ειναι ολα οκ?
win7 ultimate ? original?
drivers σου εβαλε ο βελγος? εγινε εγκατασταση win? πριν ειχες το ιδιο λειτουργικο?
Αυτα εκανε,δες την εικόνα..
Eδω εχει τα παντα για το λαπτοπ σου. 170 ευρω τυπε ΣΕ ΕΣΚΙΣΕ. Ειχε παντα wind 7 η εσυ τα αλλαξες?Αυτα εκανε,δες την εικόνα..
Εννοείται οτι με εσκισε.Τι το περασατε εδω,Ελλαδα?εδω εχουν φραγκα αδερφια και βαρανε στην κεφαλα...Τελος παντων,παω να κανω αυτα που γραφεις και επανερχομαι..Eδω εχει τα παντα για το λαπτοπ σου. 170 ευρω τυπε ΣΕ ΕΣΚΙΣΕ. Ειχε παντα wind 7 η εσυ τα αλλαξες?
Εαν θες μπορω να μπω σε κανα 15λεπτο με teamviewer να το ψαξω λιγο. Εαν θες στειλε pm να το δω. Απο την αρχη ειχε windows 7?Εννοείται οτι με εσκισε.Τι το περασατε εδω,Ελλαδα?εδω εχουν φραγκα αδερφια και βαρανε στην κεφαλα...Τελος παντων,παω να κανω αυτα που γραφεις και επανερχομαι..
ΣτειλεApoc σου στελνω κωδικους...
Φίλε Admiral τι έγινε δούλεψε;Apoc σου στελνω κωδικους...