Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εχει ο πιτσιρικάς και tablet και Ps3 και psvita και netbook και smartphone και έναν αρχαίο desktop.
Γι' αυτό σκέφτηκα κάτι τέτοιο, αλλά από ότι μου λέτε, μάλλον δεν αξίζει.

Τύπε μου, τα έχει όλα ο πιτσιρικάς! Αν έχει κινητό, δες μήπως του πάρεις καμία καλύτερη συσκευή ή αλλιώς η σίγουρη λύση: αθλητικά παπούτσια. Αν επιλέξεις παπούτσια, βάσει εμπειρίας, θα σου έλεγα να πάτε μαζί να διαλέξει αυτά που θέλει, θα το χαρείται και οι δύο περισσότερο.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αυτός θέλει κάτι σε ηλεκτρονικό.
Αν ήθελε ρούχα θα είχα τελειώσει στο άψε σβήσε.
Και είμαι μπερδεμένος για το τι να του πάρω.
Ισως καταλήξω σε laptop μιας και το netbook είναι μικρό πλέον γι' αυτόν.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες τελικά κατέληξα σε laptop.
Απλά θέλω να μου προτείνετε αν μπορείτε, κάποιο που να μπορεί να παίζει παιχνίδια ο πιτσιρικάς και να κοστίζει από 250 έως το πολύ 300.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μάγκες τελικά κατέληξα σε laptop.
Απλά θέλω να μου προτείνετε αν μπορείτε, κάποιο που να μπορεί να παίζει παιχνίδια ο πιτσιρικάς και να κοστίζει από 250 έως το πολύ 300.

Καλημέρα τύπε, εγώ θα έπαιρνα αυτό:
Κατά την γνώμη μου η Dell είναι η καλύτερη εταιρεία σε notebooks και από χαρακτηριστικά είναι ταμάμ. Αν θέλεις να σου προτείνω και κατάστημα, M-Systems με κλειστά τα μάτια.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Καλό φαίνεται, απλά με προβληματίζει ο επεξεργαστής που είναι celeron.
Θα μπορεί να παίζει παιχνίδια ή μήπως πρέπει να του πάρω με i3 ή κάτι τέτοιο?

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
Εξαρτάται το παιχνιδι, την ποιότητα των γραφικών που θα εμφανίζονται στην οθόνη. ...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Καλό φαίνεται, απλά με προβληματίζει ο επεξεργαστής που είναι celeron.
Θα μπορεί να παίζει παιχνίδια ή μήπως πρέπει να του πάρω με i3 ή κάτι τέτοιο?

Σαφώς και είναι καλύτερο αλλά ξεφεύγεις κατά 50+ Ευρώ. Εννοείται πως όσο ανεβαίνεις, τόσο πληρέστερο και καλύτερο γίνεται. Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να πας σ' ένα μεγάλο κατάστημα με υπολογιστές (όχι στο Πλαίσιο γιατί θα σε φλομώσουν στα Turbo-X), να αποφασίσεις ως προς το μοντέλο και μετά μέσω skroutz να βρεις την καλύτερη τιμή. Θα σου πρότεινα επίσης να πεις μέχρι 300-350 Ευρώ (παίζουν και τέτοιες διαφορές στο skroutz) και να καταλήξεις σε τουλάχιστον 2 μοντέλα (για περιπτώσεις έλλειψης αποθεμάτων).

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Για όλους και για όλα μιλάει ο Πρόεδρος ......
.........

διευκρινιζει και ξεφτυλιζει

Θέλω μια χάρη από κάποιον (εγώ δεν μπόρεσα):

Η παράθεση είναι από άλλο νήμα εδώ μέσα - περί ΓΑΠ.

Το συνημμένο pdf είναι μια συνέντευξη του ΓΑΠ.
Μπορεί κάποιος να μου το κάνει doc? (doc, όχι docx)
Προσπάθησα, αλλά κάτι χαλάει στο encoding.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Θέλω μια χάρη από κάποιον (εγώ δεν μπόρεσα):

Η παράθεση είναι από άλλο νήμα εδώ μέσα - περί ΓΑΠ.

Το συνημμένο pdf είναι μια συνέντευξη του ΓΑΠ.
Μπορεί κάποιος να μου το κάνει doc? (doc, όχι docx)
Προσπάθησα, αλλά κάτι χαλάει στο encoding.

Ομοίως.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
ξερει κανεις αν ο λογος που δεν μπορω
να κατεβασω το skype και το viber ειναι
το yahoo που εχω για e mail και δεν το δεχεται?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ξερει κανεις αν ο λογος που δεν μπορω
να κατεβασω το skype και το viber ειναι
το yahoo που εχω για e mail και δεν το δεχεται?

Μιλάμε για Android? Αν ναι, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό φταίει. Δοκίμασες να κατεβάσεις τίποτα άλλο;

(yahoo e-mail για google account κι εσύ ρε τύπε;)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ξέρει κανείς πως μπορώ να "ενοποιήσω" πολλά mp3 σε ένα; Έχω κάποιες συλλογές που αποτελούνται από 3-4 folders (ένα για κάθε CD), τα έχω μετατρέψει σε mp3 αλλά θέλω να κάνω ένα mp3 που να έχει όλα τα τραγούδια της συλλογής. 

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
δυστυχως εγω ξερω να το κανω μονο manually με το audacity. και ειναι λιωσιμο αν ειναι πολλα τα τραγουδια (δε θελει κοπο, αλλα χρονο) :sunglasses:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Τύπε μου σ' ευχαριστώ πολύ, κάνει αυτό ακριβώς που ήθελα και μάλιστα πολύ γρήγορα. Αντιμετώπισα πρόβλημα με την εγκατάσταση όμως γιατί χτύπησε το Kaspersky για σοβαρό κίνδυνο από κάποια εφαρμογή που κατέβηκε μαζί με το merge-mp3. Την διέγραψε μόνο του, έκανε επανεκκίνηση και όλα καλά πάντως, απλά πρόσεξε μήπως έχεις αυτό το settings manager. Σ' ευχαριστώ και πάλι  :thumbsup:

Συνημμένα

• Kaspersky.JPG
    Kaspersky.JPG
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 22

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδερφια και Καλή Σαρακοστή!
Επανερχομαι να σας ζαλίσω λίγο με το γαμω-laptop μου-Toshiba satelite L550-10Z-για τα νεοτερα..
αφου λοιπόν συνεχισε να δυσλειτουργει-θορυβος του ανεμιστηρα,αργο ξεκινημα και τελειωμα,χασιμο ασυρματου wi-fi κλπ,αποφασισα να το δωσω σε ενα Βελγο για επισκευή/συντηρηση.
Οτυπος μου εξαφανισε το θορυβο και την αργη εκκινηση/τερματισμό,εγκατεστησε καποια προγραμματα όπως Glary Utilities,Combo fix,spybot search and destroy,adwcleaner και με χρεωσε και 172 ευρω χωρις tax!! (Ακους Τραμου?Ξυπνησαν και οι Βελγοι και χρεώνουν μαυρα! >:( )
Αυτο που δεν εφτιαξε και το ειδα μετα ειναι το fn key..Πριν το παω,με μια επανεκκινηση εφτιαχνε,τωρα δεν παιζει καθόλου..
Ξερετε κανενα κόλπο να το παρακάμπτω,δηλαδη να εχω πρόσβαση στις λειτουργιες του-φωτεινότητα,wireless κλπ-χωρίς να το χρησιμοποιώ??
Εψαξα στο net αλλα δε βρηκα κατι ευκολα χρησιμοποιήσιμο..
Για δωστε τα φωτα σας,φανταστικά αδερφια! :rockon: :rockon: :rockon:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καλησπέρα αδερφια και Καλή Σαρακοστή!
Επανερχομαι να σας ζαλίσω λίγο με το γαμω-laptop μου-Toshiba satelite L550-10Z-για τα νεοτερα..
αφου λοιπόν συνεχισε να δυσλειτουργει-θορυβος του ανεμιστηρα,αργο ξεκινημα και τελειωμα,χασιμο ασυρματου wi-fi κλπ,αποφασισα να το δωσω σε ενα Βελγο για επισκευή/συντηρηση.
Οτυπος μου εξαφανισε το θορυβο και την αργη εκκινηση/τερματισμό,εγκατεστησε καποια προγραμματα όπως Glary Utilities,Combo fix,spybot search and destroy,adwcleaner και με χρεωσε και 172 ευρω χωρις tax!! (Ακους Τραμου?Ξυπνησαν και οι Βελγοι και χρεώνουν μαυρα! >:( )
Αυτο που δεν εφτιαξε και το ειδα μετα ειναι το fn key..Πριν το παω,με μια επανεκκινηση εφτιαχνε,τωρα δεν παιζει καθόλου..
Ξερετε κανενα κόλπο να το παρακάμπτω,δηλαδη να εχω πρόσβαση στις λειτουργιες του-φωτεινότητα,wireless κλπ-χωρίς να το χρησιμοποιώ??
Εψαξα στο net αλλα δε βρηκα κατι ευκολα χρησιμοποιήσιμο..
Για δωστε τα φωτα σας,φανταστικά αδερφια! :rockon: :rockon: :rockon:
Tι win εχεις? και τον κωδικο που ξεκιναει απο PS.....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
windows 7 ultimate..Πού βρισκω τον κωδικό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom