Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
7 σελίδες στο νημα φαγαμε,προτασεις επεσαν στο τραπέζι,drivers μου δωσατε,fix it,μεχρι και ο τραμου μου εδωσε συμβουλες για ασυρματη καρτα!
τελικά...
Δυο σαρωσεις με το Supera antispyware,διεγνωσαν 160 σκουληκια στη registry και σε συνδυασμό με το link της TOSHIBA από το φίλο Leon marvel ,TA KATAΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ Γαμωlaptop!!!!
Χιλια ευχαριστω σε όλους όσους προσεφεραν τις συμβουλές τους,αδερφια ειστε καλύτεροι από οποιονδηποτε τεχνικό!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
και τζαμπα!!! :dancing:

:2funny: :2funny:
Χρόνια πολλά!!!! :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
7 σελίδες στο νημα φαγαμε,προτασεις επεσαν στο τραπέζι,drivers μου δωσατε,fix it,μεχρι και ο τραμου μου εδωσε συμβουλες για ασυρματη καρτα!
τελικά...
Δυο σαρωσεις με το Supera antispyware,διεγνωσαν 160 σκουληκια στη registry και σε συνδυασμό με το link της TOSHIBA από το φίλο Leon marvel ,TA KATAΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ Γαμωlaptop!!!!
Χιλια ευχαριστω σε όλους όσους προσεφεραν τις συμβουλές τους,αδερφια ειστε καλύτεροι από οποιονδηποτε τεχνικό!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ρε παπάρα δεν έχεις επάνω κανένα πρόγραμμα να τρέχει (anti-malware) ??? και γέμισες σκουλίκια πανάθεμα σε ....

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
τελικά...
Χαίρομαι που το έφτιαξες.
Πάντως 160 σκουλήκια καλά είσαι στο μέσο όρο είσαι.
Το ρεκορ μου είναι 3162 σε laptop χρήστη

Καλές Γιορτές

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το DHCP κομματι δεν με ενδιαφερει ...

πάντως πριν λιγο δοκιμασα και την sudo add default gw <router_IP> dev eth0 και μου έβγαλε οτι δεν υπάρχει τέτοια συσκευή eth0. Έχει μπετώσει ασχημα αυτη τη φορά το ιντερνετ την αλλη φορά με ενα απλο editing στο interfaces το ειχα φτιάξει. 

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Φαντάζομαι έχεις δοκιμάση --> route add default gw 192.168.1.x η διεύθυνση είναι παράδειγμα ( όποια είναι η διεύθυνση του router σου )

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Με πρόλαβες μπορώ να δω το αποτέλεσμα της ifconfig ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με πρόλαβες μπορώ να δω το αποτέλεσμα της ifconfig ?

Ειναι το ιδιο με χθές.... το lo interface δειχνει μονο. Άλλαξα το ονομα σε ethX αλλα τιποτα.

Η εντολή route add default gw <ip_router> δινει οτι δεν υπάρχει η διεργασια SIOCADDRT

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
τελικά...

Τύπε αυτός που σου ειπε οτι αν γεμισει το pc σου σκουλίκια γινεται μηλο(apple) είναι ψεύτης :grin:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Αυτό το μήνυμα έχει σχέση με το ότι προσπαθείς να δεις ένα δίκτυο σε διαφορετικό netmask.

Για δοκίμασε --> ifup eth0

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ρε παιδια,ευχαριστω για τα καλά σας λόγια  :grin: :grin: ,αλλα γιατί γεμίζει σκουληκια η μαλακία??προχτες εκανα scan και βρηκε 3 και χτες 170 τοσα??Πώς γινεται?και δεν μπαινω σε τιποτα κωλοσάιτ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε παιδια,ευχαριστω για τα καλά σας λόγια  :grin: :grin: ,αλλα γιατί γεμίζει σκουληκια η μαλακία??προχτες εκανα scan και βρηκε 3 και χτες 170 τοσα??Πώς γινεται?και δεν μπαινω σε τιποτα κωλοσάιτ...

Μπορει να εχει αλλος στο δικτυο σου και να στα μεταφερει. Αν εχεις υιο στην εφηβια πες του να βρει γκομενα

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Δεν είναι όλα "σκουλήκια" και δεν είναι όλα τα σκουλήκια βλαβερά.

Γενικά αυτά τα προγράμματα είναι υπερ-δραστικά και προτείνουν κάθε φορά να διαγράψεις πολλά μικρά αρχεια που δημιουργήθηκαν όσο σερφαρες (μερικές φορές διαγράφεις και πράγματα που δεν πρέπει).

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μπορει να εχει αλλος στο δικτυο σου και να στα μεταφερει. Αν εχεις υιο στην εφηβια πες του να βρει γκομενα
Γιατί,μεταφερονται από το δικτυο??Τι κουφό ειναι πάλι αυτό?και δεν εχω γιο,δυο κορες μικρες εχω προ-εφηβείας,μπαρμπι κι ετσι...

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Στο θέμα των σκουλικιών θα συμφωνήσω με των LION και των MEXIKANO
Ναυαρχε μεγάλο θέμα πας να ανοίξεις πως μεταφέρονται και γιατί κολλάω;

Να ξέρεις δεν έχει σχέση μόνο εάν μπαίνεις σε κ***site πλέον υπάρχουν πολλά 3rd part software ας πούμε που σχετίζονται με το διαδίκτυο ( διαφημήσεις, servey κλπ. ).

Απάντηση στο ερώτημα πως μεταφέρονται στο δίκτυο του σπιτιού σου είναι οτι βλέπουνε IP διευθύνσης και όχι συσκευές.

Αυτά τα λίγα

Ισως γράψω κάποιο οδηγό για αυτοματοποιήμενο scan στο PC σήμερα ή αύριο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Γιατί,μεταφερονται από το δικτυο??Τι κουφό ειναι πάλι αυτό?και δεν εχω γιο,δυο κορες μικρες εχω προ-εφηβείας,μπαρμπι κι ετσι...
Με ποιο προγραμμα τελικα το καθαρισες?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
τελικά...

Ρε συ ναύαρχε βάλε τα προγράμματα που προσφέρει για οικιακή χρήση η συμμαχία δωρεάν ή σε πάρα πολύ καλή τιμή για να ασφαλιστείς λίγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom