Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Γιατί,μεταφερονται από το δικτυο??Τι κουφό ειναι πάλι αυτό?και δεν εχω γιο,δυο κορες μικρες εχω προ-εφηβείας,μπαρμπι κι ετσι...

Μαλλον πρέπει να παρακολουθήσεις καμιά παρουσίαση απο το NOS ή να πάριες τηλ. στο number of the beast.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεν το καταλαβα..σπαστα και ξαναριχτα please..

Αν δεν κάνω λάθος είπες οτι είσαι στο Βελγιο, στη συμμαχία. Εκει το NOS, και όχι μόνο, κάνει διάφορες ενημερώσεις που αφορούν την ασφάλεια Η/Υ. Επίσης στο τηλ που σου έγραψα μπορείς να ρωτήσεις για ασφάλεια από επιθέσεις σε Η/Υ. Μπορείς να έχεις και πολύ καλές τιμές σε διάφορα προϊόντα microsoft για το σπίτι.
Ψαχτο λίγο.
Αν θες και άλλες πληροφορίες πες μου.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αν δεν κάνω λάθος είπες οτι είσαι στο Βελγιο, στη συμμαχία. Εκει το NOS, και όχι μόνο, κάνει διάφορες ενημερώσεις που αφορούν την ασφάλεια Η/Υ. Επίσης στο τηλ που σου έγραψα μπορείς να ρωτήσεις για ασφάλεια από επιθέσεις σε Η/Υ. Μπορείς να έχεις και πολύ καλές τιμές σε διάφορα προϊόντα microsoft για το σπίτι.
Ψαχτο λίγο.
Αν θες και άλλες πληροφορίες πες μου.
Προχωρημενα μου ακούγονται φιλε..Το laptop ειναι δικό μου και δε θελω να ανακατέψω Νατοικούς για ευνόητους λόγους..Μπαινουμε κι εδω μεσα.. :grin:
Για το αλλο θα παρω πληροφορίες,ευχαριστω πολύ..

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Προχωρημενα μου ακούγονται φιλε..Το laptop ειναι δικό μου και δε θελω να ανακατέψω Νατοικούς για ευνόητους λόγους..Μπαινουμε κι εδω μεσα.. :grin:
Φοβάσαι μην έχεις τη μοίρα του Ιταλού.  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ελα ρε.....Θα τουs ανοιξειs τα ματια  :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φοβάσαι μην έχεις τη μοίρα του Ιταλού.  :grin:
Μπα..Παιδικές μαλακίες κλπ σιχαματα δεν εχω..αλλα ολο και καμια τσοντούλα υφισταται. :grin:
Ελα ρε.....Θα τουs ανοιξειs τα ματια  :grin:
Χρονια πολλά αδερφέ,καλή χρονιά ευχομαι!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μπα..Παιδικές μαλακίες κλπ σιχαματα δεν εχω..αλλα ολο και καμια τσοντούλα υφισταται. :grin:Χρονια πολλά αδερφέ,καλή χρονιά ευχομαι!
Επισηs.....Καλη χρονια , υγεια , ευρα και ορθια κεφαλια ..........Και τα  δυο  :grin:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Γενικά έχουν καλές πληροφορίες που θα σε ενδιαφέρουν. Δεν είναι ανάγκη να τους δώσεις το μηχάνημά σου.
Το πρόγραμμα για το σπίτι είναι από πολύ παλιά. Δεν ξέρω σε ποια υπηρεσία βρίσκεσαι αλλά να ξέρεις οτι είναι και κατι δικά μας πολύ καλά παιδιά (πολίτες και στρατιωτικούς) που ασχολούνται με το δίκτυο και τους Η/Υ. Αλήθεια εκπτωτική κάρτα για το MEDIA MARKT έβγαλες?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ενα offtopic σχολιο. Σε ενα ford focus 2006 ζηταει κωδικο για το ραδιοφωνο. Ξερει κανεις ποιος ειναι ο εργοστασιακος κωδικος? Βγηκε η μπαταρια για 1-2 μερες και κλειδωσε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε κουμπιουτεράδες πείτε μου μια γνώμη για αυτό εδώ.

Αξίζει να το κάνω δώρο σε ένα 11χρονο πιτσιρικά;
Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται ως τερματικά, δηλαδή τα πετάς σε ένα γραφέιο και όλη η δουλειά που κάνεις γίνεται σε ένα σέρβερ στον οποίο απλά συνδέεσαι.
με συν-πλην 30 ευρώ παίρνεις ένα λαπτοπ που θα του φανεί πιο χρήσιμο από αυτό το barebone
με μια ματιά που έριξα, αυτό φαίνεται ταμάμ επίσης ξεκινάνε και οι εκπτώσεις εντός λίγων ημερών οπότε πήγαινε ρώτα πότε ξεκινάνε και όταν πέσει η τιμή τσίμπα το.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266

Δες καλητερα για κανα λαπτοπακι στο eshop εχει καλα μηχανηματα και καλες τιμες απλα περνας οποια windows θες σε καποια και τελος καποια αλλα εχουν τα windows 8 πανω Αγγλικα αλλα νομιζω οτι υπαρχουν πακετα γλωσσων που μπορεις να εγκαταστησεις

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
έχει κανείς άποψη για ποιον λόγο θα μπορούσε να σταματήσει να λειτουργεί η έξοδος VGA σε ένα λαπτοπ?
έχω μια δεύτερη μεγάλη οθόνη και την είχα ως επέκταση, ουσιαστικά ήταν η κύρια οθόνη στο σπίτι μου,
για να μην βγάζω τα μάτια σε μια οθόνη 13" και ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί.
λειτουργικό win7 pro. η κύρια οθόνη του λαπτοπ δουλεύει κανονικότατα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Για τέτοια ηλικία θα σου πρότεινα tablet αν στην οικογένεια υπάρχει υπολογιστής. Πήρα τώρα στις γιορτές για τον ανιψιό μου που είναι 12 χρονών (πάει 1η Γυμνασίου) ένα 8άρι tablet και το έχει κατευχαριστηθεί.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άμα του έπαιρνες ένα psp ή ένα 3ds θα το είχε ευχαριστηθεί περισσότερο.
τι να τα κάνει ο άλλος τα τάμπλετ σε αυτή την ηλικία;
να κοινωνικοποιηθεί στο ιντερνετ ή να παίζει κανένα angry birds στο χέσιμο;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
άμα του έπαιρνες ένα psp ή ένα 3ds θα το είχε ευχαριστηθεί περισσότερο.
τι να τα κάνει ο άλλος τα τάμπλετ σε αυτή την ηλικία;
να κοινωνικοποιηθεί στο ιντερνετ ή να παίζει κανένα angry birds στο χέσιμο;

Κονσόλα έχει, ένα PS3. Του πήρα ταμπλέτα γιατί έχει αρχίσει να τσουτσουνίζει και να μιλάει με κοριτσάκια κτλ αλλά φυσικά δεν θέλει να χρησιμοποιεί το laptop της οικογένειας, για πολλούς λόγους.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
έχει κανείς άποψη για ποιον λόγο θα μπορούσε να σταματήσει να λειτουργεί η έξοδος VGA σε ένα λαπτοπ?
έχω μια δεύτερη μεγάλη οθόνη και την είχα ως επέκταση, ουσιαστικά ήταν η κύρια οθόνη στο σπίτι μου,
για να μην βγάζω τα μάτια σε μια οθόνη 13" και ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί.
λειτουργικό win7 pro. η κύρια οθόνη του λαπτοπ δουλεύει κανονικότατα.

Τύπε μου, δυστυχώς θα κάνω την γνωστή, εκνευριστική ερώτηση: Δοκίμασες με το ίδιο καλώδιο και άλλον Η/Υ αν λειτουργεί η οθόνη και αν η θύρα του λάπτοπ σου δουλεύει με άλλη οθόνη;

EDIT: Βρήκα αυτό που αξίζει να το δοκιμάσεις: "I solved this with the "power button trick". First I shut the laptop down completely, then pressed the power button ten times, then held the power button down for 15 seconds. (Supposedly only one of those two is necessary, but I didn't know which, so I did both.) When I turned the computer back on, it connected to the monitor like nothing was ever wrong."

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Τύπε μου, δυστυχώς θα κάνω την γνωστή, εκνευριστική ερώτηση: Δοκίμασες με το ίδιο καλώδιο και άλλον Η/Υ αν λειτουργεί η οθόνη και αν η θύρα του λάπτοπ σου δουλεύει με άλλη οθόνη;

EDIT: Βρήκα αυτό που αξίζει να το δοκιμάσεις: "I solved this with the "power button trick". First I shut the laptop down completely, then pressed the power button ten times, then held the power button down for 15 seconds. (Supposedly only one of those two is necessary, but I didn't know which, so I did both.) When I turned the computer back on, it connected to the monitor like nothing was ever wrong."

σε ότι αφορά το πρώτο μέρος της απάντησης, ναι τα έχω κάνει κάνει και τα δύο. και να αλλάξω καλώδιο στην ίδια οθόνη και να αλλάξω οθόνη.
τίποτα απολύτως.
για το δεύτερο μέρος, θα δοκιμάσω...
είναι περίεργο πάντως.

επίσης, στον έλεγχο της θύρας μέσω των διαγνωστικών μου αναφέρει ... κανένα πρόβλημα! :S
βέβαια windows είναι αυτά, σιγά μην το παραδεχόντουσαν...

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εχει ο πιτσιρικάς και tablet και Ps3 και psvita και netbook και smartphone και έναν αρχαίο desktop.
Γι' αυτό σκέφτηκα κάτι τέτοιο, αλλά από ότι μου λέτε, μάλλον δεν αξίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom