You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
περασα στα μεσα τησ εβδομαδασ...
ονοματατα δεν θυμαμαι,αλλα εντυπωση μου εκανε η αννα η ιωαννα δεν θυμαμαι που ανοιγει την πορτα
ψηλη νταρντανα αλλα νταρντανα λεμε.μην τησ πει κανενασ καμια μαλακια,κ ειναι μικροκαμωμενοσ
εφαγε ξυλο .(εχει ομωσ γλυκο προσωπο)ασχετα με τον σωματοτυπο.
κ επισησ εντυπωση μου εκανε ενα κοντοπουτανο που δεν θυμαμαι ονομα
ο δαβιδ μπροστα στην γολιαθ αννα-ιωωαννα
α δεν πηρα καμια...επιφυλασομαι ομωσ...
ονοματατα δεν θυμαμαι,αλλα εντυπωση μου εκανε η αννα η ιωαννα δεν θυμαμαι που ανοιγει την πορτα
ψηλη νταρντανα αλλα νταρντανα λεμε.μην τησ πει κανενασ καμια μαλακια,κ ειναι μικροκαμωμενοσ
κ επισησ εντυπωση μου εκανε ενα κοντοπουτανο που δεν θυμαμαι ονομα
ο δαβιδ μπροστα στην γολιαθ αννα-ιωωαννα
α δεν πηρα καμια...επιφυλασομαι ομωσ...
απο καλιρροηs 85. γαμω τα παιδια.ψηλη νταρντανα αλλα νταρντανα λεμε.
.(εχει ομωσ γλυκο προσωπο)ασχετα με τον σωματοτυπο.
περασα στα μεσα τησ εβδομαδασ...
Όταν λέμε νταρντάνα τι εννοούμε? Είναι παχιά? Περιέγραψε την λίγο (Ύψος, κιλά στο περίπου, στήθος, ηλικία κτλ). Αξίζει? Εχουμε και μια αδυναμία στις νταρντάνες
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
απο καλιρροηs 85. γαμω τα παιδια.
οντωσ φαινεται καλο παιδι...
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Όταν λέμε νταρντάνα τι εννοούμε? Είναι παχιά? Περιέγραψε την λίγο (Ύψος, κιλά στο περίπου, στήθος, ηλικία κτλ). Αξίζει? Εχουμε και μια αδυναμία στις νταρντάνες
η λεξη νταρτντανα νομιζω τα λεει ολα..πιασιματα πλεον του δεοντοσ,στηθοσ μπαμπατσικο,κ ψηλη δεν την μετρησα κιολασ.
γενικα (ειπα εχει γλυκο προσωπακι) λεσ απο μεσα σου μην πω καμια μαλακια κ μου σκασει καμια μπουφλα κ ξεχασω το ονομα μου
ξεχασεs το ξανθια , μελαχροινη, χρωμα ματιων, προυπηρεσια, εθνικοτητα.Όταν λέμε νταρντάνα τι εννοούμε? Είναι παχιά? Περιέγραψε την λίγο (Ύψος, κιλά στο περίπου, στήθος, ηλικία κτλ). Αξίζει? Εχουμε και μια αδυναμία στις νταρντάνες
καμμια σχεση. αυτη ειναι μικρουλα. ηταν και στο 85.Lio,η Μάγια που λές (εγω δεν την ειδα...) δεν ειναι φαντάζομαι η Μάγια της Καίτης?
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
ξεχασεs το ξανθια , μελαχροινη, χρωμα ματιων, προυπηρεσια, εθνικοτητα.
ξανθια,γεωργιανη,πρεπει να την ειχα πετηχει καλλιροησ 85,
και απο τι ειδα σε αλλο τοπικ,ειναι η βικη-ρομινα απο μαρνησ 28???
60€ - 35' για φουλΑς ενημερώσει κάποιος για το εν λόγω ίδρυμα, τιμές και χρόνο
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Ευχαριστώ60€ - 35' για φουλ
Brut
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Σούπερ, ακούω επέστρεψε η βίκυ ρομίνα, αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται να βρούμε ξενοδοχείο για να κάνουμε παιχνίδι μαζί της! και μιας και θα κατέβω Αθήνα όπου να ναι μπορεί κάποιος να με διευκολύνει για το πως μπορώ να φτάσω εκεί εύκολα και γρήγορα??? ( με μετρό ή ηλεκτρικό κτλ)
α ρε βύζους......
α ρε βύζους......
μόνο τρόλευ παιχτη μου, και αν δεν εχει απεργια κι αυτο. ο ηλεκτρικος ειναι ψιλομακρια.Σούπερ, ακούω επέστρεψε η βίκυ ρομίνα, αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται να βρούμε ξενοδοχείο για να κάνουμε παιχνίδι μαζί της! και μιας και θα κατέβω Αθήνα όπου να ναι μπορεί κάποιος να με διευκολύνει για το πως μπορώ να φτάσω εκεί εύκολα και γρήγορα??? ( με μετρό ή ηλεκτρικό κτλ)
α ρε βύζους......
Η σταση "Πλατεια Αμερικης" ειναι σχεδον μπροστα στο καταστημα ;)
δες κανα σάιτ του ΗΛΠΑΠ για τα λοιπα
www.athens-trolley.gr/grammes.php]http://www.athens-trolley.gr/grammes.php[/url]
γραμμες 3,5,11,13,14
not bad
ναι.
μόνο τρόλευ παιχτη μου, και αν δεν εχει απεργια κι αυτο. ο ηλεκτρικος ειναι ψιλομακρια.
Η σταση "Πλατεια Αμερικης" ειναι σχεδον μπροστα στο καταστημα ;)
δες κανα σάιτ του ΗΛΠΑΠ για τα λοιπα
www.athens-trolley.gr/grammes.php]http://www.athens-trolley.gr/grammes.php[/url]
γραμμες 3,5,11,13,14
not bad
Merci!!!!!!!! PAOK RE
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 282
- Εμφανίσεις
- 70K
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 762
- Εμφανίσεις