Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατησίων 160

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αντε να το ανοιξω εγω, αφου δεν  προθυμοποιειται κανεναs αλλοs.  εχουμε λοιπον.  αννα - βικυ-χριστινα-μαριαννα-αννα-μαγια.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
περασα στα μεσα τησ εβδομαδασ...
ονοματατα δεν θυμαμαι,αλλα εντυπωση μου εκανε η αννα η ιωαννα δεν θυμαμαι που ανοιγει την πορτα
ψηλη νταρντανα αλλα νταρντανα λεμε.μην τησ πει κανενασ καμια μαλακια,κ ειναι μικροκαμωμενοσ
εφαγε ξυλο .(εχει ομωσ γλυκο προσωπο)ασχετα με τον σωματοτυπο.

κ επισησ εντυπωση μου εκανε ενα κοντοπουτανο που δεν θυμαμαι ονομα
ο δαβιδ μπροστα στην γολιαθ αννα-ιωωαννα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α δεν πηρα καμια...επιφυλασομαι ομωσ...

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
περασα στα μεσα τησ εβδομαδασ...
ονοματατα δεν θυμαμαι,αλλα εντυπωση μου εκανε η αννα η ιωαννα δεν θυμαμαι που ανοιγει την πορτα
ψηλη νταρντανα αλλα νταρντανα λεμε.μην τησ πει κανενασ καμια μαλακια,κ ειναι μικροκαμωμενοσ
εφαγε ξυλο .(εχει ομωσ γλυκο προσωπο)ασχετα με τον σωματοτυπο.

Όταν λέμε νταρντάνα τι εννοούμε? Είναι παχιά? Περιέγραψε την λίγο (Ύψος, κιλά στο περίπου, στήθος, ηλικία κτλ). Αξίζει? Εχουμε και μια αδυναμία στις νταρντάνες  :2funny:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Όταν λέμε νταρντάνα τι εννοούμε? Είναι παχιά? Περιέγραψε την λίγο (Ύψος, κιλά στο περίπου, στήθος, ηλικία κτλ). Αξίζει? Εχουμε και μια αδυναμία στις νταρντάνες  :2funny:

η λεξη νταρτντανα νομιζω τα λεει ολα..πιασιματα πλεον του δεοντοσ,στηθοσ μπαμπατσικο,κ ψηλη δεν την μετρησα κιολασ.

γενικα (ειπα εχει γλυκο προσωπακι) λεσ απο μεσα σου μην πω καμια μαλακια κ μου σκασει καμια μπουφλα κ ξεχασω το ονομα μου
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  ξεχασεs το ξανθια , μελαχροινη, χρωμα ματιων, προυπηρεσια, εθνικοτητα. :2funny:  

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Lio,η Μάγια που λές (εγω δεν την ειδα...) δεν ειναι φαντάζομαι η Μάγια της Καίτης?

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
  ξεχασεs το ξανθια , μελαχροινη, χρωμα ματιων, προυπηρεσια, εθνικοτητα. :2funny:  

ξανθια,γεωργιανη,πρεπει να την ειχα πετηχει καλλιροησ 85,
και απο τι ειδα σε αλλο τοπικ,ειναι η βικη-ρομινα απο μαρνησ 28???

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ας ενημερώσει κάποιος για το εν λόγω ίδρυμα, τιμές και χρόνο

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σούπερ, ακούω επέστρεψε η βίκυ ρομίνα, αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται να βρούμε ξενοδοχείο για να κάνουμε παιχνίδι μαζί της! και μιας και θα κατέβω Αθήνα όπου να ναι μπορεί κάποιος να με διευκολύνει για το πως μπορώ να φτάσω εκεί εύκολα και γρήγορα??? ( με μετρό ή ηλεκτρικό κτλ)
α ρε βύζους...... :tits: 

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Σούπερ, ακούω επέστρεψε η βίκυ ρομίνα, αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται να βρούμε ξενοδοχείο για να κάνουμε παιχνίδι μαζί της! και μιας και θα κατέβω Αθήνα όπου να ναι μπορεί κάποιος να με διευκολύνει για το πως μπορώ να φτάσω εκεί εύκολα και γρήγορα??? ( με μετρό ή ηλεκτρικό κτλ)
α ρε βύζους...... :tits:  
μόνο τρόλευ παιχτη μου, και αν δεν εχει απεργια κι αυτο. ο ηλεκτρικος ειναι ψιλομακρια.
Η σταση "Πλατεια Αμερικης" ειναι σχεδον μπροστα στο καταστημα  ;)
δες κανα σάιτ του ΗΛΠΑΠ για τα λοιπα
www.athens-trolley.gr/grammes.php]http://www.athens-trolley.gr/grammes.php[/url]
γραμμες 3,5,11,13,14
not bad

roncatto7

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η χριστινα απο γεωργια ειναι καλη σε εμφανιση κ υπηρεσιες?

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ειχε  ενα πολυ καλο ρωσιδακι(  ηταν και στο συγγρου 318) , αλλα δυστυχωs εφυγε.        αναμενεται νεα αφιξη απο συγγρου 29.

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μόνο τρόλευ παιχτη μου, και αν δεν εχει απεργια κι αυτο. ο ηλεκτρικος ειναι ψιλομακρια.
Η σταση "Πλατεια Αμερικης" ειναι σχεδον μπροστα στο καταστημα  ;)
δες κανα σάιτ του ΗΛΠΑΠ για τα λοιπα
www.athens-trolley.gr/grammes.php]http://www.athens-trolley.gr/grammes.php[/url]
γραμμες 3,5,11,13,14
not bad

Merci!!!!!!!! PAOK RE :tits:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom