Νέα

Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
Το "μικροοργανισμοί" να υποθέσω ότι πάει στο μέγεθος του τσουτσουνακιου μου?

ΟΠΑ..... ρίξαμε άδεια καί πιάσαμε γεμάτα. Σού θίξαμε τούς γαμιάδες καλέ;

Σοβαρέψου μωρή, όρίμασε λιγάκι καί σταμάτα νά ύποστηρίζεις τούς λαθροεισβολείς, έντάξει;

Όπως έγώ θά ύποστηρίξω έσένα όποια καί άν είσαι, ότι καί άν γουστάρεις, μόνο καί μόνο έπειδή είσαι Έλληνίδα, νά μάθεις νά κάνεις καί σύ τό ίδιο άλλιώς δρόμο γιά πακιστάν καί άλλους έξωτικούς προορισμούς.

ΕΛΛΑΔΑ... άν δέν τήν άγαπάς πάρε δρόμο.

Καλό σου βράδι.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
16
σιχαμενοι πηγαινετε με τα πακια με τα 5cm.Τουλαχιστον ειστε που ειστε ανωμαλοι πηγαινετε με καναν μαυρο χαχαχααχχα σιχαματα

Και με μαύρους έχω πάει και όντως έχουνε πολύ καλό πράμα!
Αλλά και οι Πακιστανοι δεν το έχουν μόνο 5εκ. Γενικά το έχουν όσο και οι Έλληνες, γύρω στα 15εκ. κατά μέσο ορο!

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
16
ΟΠΑ..... ρίξαμε άδεια καί πιάσαμε γεμάτα. Σού θίξαμε τούς γαμιάδες καλέ;

Σοβαρέψου μωρή, όρίμασε λιγάκι καί σταμάτα νά ύποστηρίζεις τούς λαθροεισβολείς, έντάξει;

Όπως έγώ θά ύποστηρίξω έσένα όποια καί άν είσαι, ότι καί άν γουστάρεις, μόνο καί μόνο έπειδή είσαι Έλληνίδα, νά μάθεις νά κάνεις καί σύ τό ίδιο άλλιώς δρόμο γιά πακιστάν καί άλλους έξωτικούς προορισμούς.

ΕΛΛΑΔΑ... άν δέν τήν άγαπάς πάρε δρόμο.

Καλό σου βράδι.

Το ποιος πρέπει να φύγει από την χώρα ΜΟΥ, το έχω καλύψει σε προηγούμενο ποστάρισμα μου.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Εγω παντως εχω τις καλυτερες εντιπωσεις απο Πακιστανους.
Δυνατοί στο σεξ, καθαροι και αρκετα πρόστυχοι αλλα και "αρσενικοι"  :kneel:
Γενικα ξερουν να μας συμπεριφερονται και γενικα αρεσκονται πολυ να γαμανε ελληνες!

:kneel:

μερικοί πακιστανοί είναι σκέτη καύλα!!!
μακάρι να είχα περισσότερες εμπειρίες με τέτοιους.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.427
Πόντοι
6.256
Τα σκουπίδια του πλανήτη στο ελλαδιστάν

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
Το ποιος πρέπει να φύγει από την χώρα ΜΟΥ, το έχω καλύψει σε προηγούμενο ποστάρισμα μου.

Άντιλαμβάνομαι τί έννοείς.

Κρίμα πού θά φθάσουμε σέ τέτοιο σημείο άλλά τί νά κάνουμε;

Θά γίνει ότι πρέπει νά γίνει...

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
16
Άντιλαμβάνομαι τί έννοείς.

Κρίμα πού θά φθάσουμε σέ τέτοιο σημείο άλλά τί νά κάνουμε;

Θά γίνει ότι πρέπει νά γίνει...

Ακριβωωωως....
Θα γινουνε και εμείς πολιτισμένοι άνθρωποι αργά η γρήγορα όπως και όλος ο υπολοιπος δυτικός κόσμος!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506
Βρείτε τον πακιστανό!

Συνημμένα

• Screenshot_20171104-192539.PNG
    Screenshot_20171104-192539.PNG
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 126

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Ένα τραγούδι για τους Πάκι-Λόβερς  :orchestra:

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Οι πολιτικη ηγεσια  κατεστρεψε  αυτόν τον τοπο   η χουντα χρεωθηκε  την εισβολή στην κυπρο     και οι δημοκρατες  μετα το σημερινο χαος από το 1974 και μετα επεσε η μασα αβερτα  τα παιδια ελεγαν εγειναν ολοι δημόσιοι υπαλληλοι καναπεδακιδες  , και τρογανε και τρογανε και τρογανε  ,αβερτα το μελι    βιομηχανια  και κατασκευες  πηγαν στην βουλγαρια και στα σκοπια  βαλανε μεσα ολες της ρατσες του πλανητη εδώ  και ο ελληνας  εκει που εμενε στην  πλατεια αμερικης το 1965 και ηταν με το παραθυρο ανοικτο το βραδυ τωρα εβαλε και καμερα και πορτα ασφαλειας και πειρε και την καραμπινα στο κρεβατι αγκαλια  , αυτή είναι καταντια μας  .Σημερα δεν μπωρει να υπαρξη δεξια χωρις αριστερα  είναι ολοι μια παρεα  που οδηγουν  την χωρα  να νιωθει ο ελληνας  μιονωτητα στην ιδια του την χωρα   . Και ξεκαθαρίζω κατι  δεν είναι η λυση  να τους κανουμε σαπουνια  η λυση είναι να τους δοσουμε να καταλαβουν ότι δεν υπαρχει εργασια εδώ και εμεις ζουμε σαν αυτους  , αλλοστε  είναι και αυτοι ανθρωποι  σαν εμας  που παρατησαν της πατριδες τους  γιατι καποιος εβαλε το χερακι του  δεν φταει ποτε ο λαος . Μερικοι εδώ μεσα δεν εχουν βγει προς τα εξω  να δουν τη εζησαν αυτοι η ανθρωποι στης χωρες τους  , είναι ντροπη λοιπον   μεταξη μας  να κανουμε εντασης και μην να περνουμε το πρόβλημα από το κεφαλι  να το λυνουμε .

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
teddibi  απαντησεσ σε διαφορα,σε αυτο δεν απαντησεσ ομωσ....για πεσ

θα σου απαντήσω εγώ... και αν καταλάβεις...
εγώ... αν είχα μείνει στο δρόμο, και αν πεινούσα... και μου πρότεινε μία γυναίκα και 1000€ να τη γαμήσω, δεν θα το έκανα, 1ον γιατί δεν θα μου σηκωνόταν
και 2ον γιατί θα σιχαινόμουν...

ελπίζω να κατάλαβες... πόσο με το ζόρι/αναγκάζονται να το κάνουν αυτοί που το κάνουν...

υγ. οι περισσότεροι ζητάνε χρήματα σαν αφορμή, για να μη παραδεχτούν ότι το γουστάρουν.

υγ2. ο Αλί στο βίντεο που έβαλες... :S λες να μη πληρώθηκε για να βγει στην τηλεόραση :S, εκεί δεν είναι εξαναγκασμός?  :S

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
16
teddibi  απαντησεσ σε διαφορα,σε αυτο δεν απαντησεσ ομωσ....για πεσ

Τι να απαντησω μωρε? εγω με οσους εχω παει ηταν τοσο φτωχοι και τοσο πεινασμένοι οσο και ολοι οι υπόλοιποι ελληνες.
Η φτωχια δεν κανει διακρισεις!
Το μονο που κανει ειναι μερικους-μερικους χαρουμενους γιατι βλεπουν οτι μεσα στην φτώχεια τους, υπαρχουν και καποιοι αλλοι που ειναι φτωχοτεροι απο αυτους!

Οι συγκεκριμενοι εκτος απο φτωχοι στην τσεπη ειναι και..... στο μυαλο!!

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Κοροϊδεύετε εσείς τον teddy, αλλά ο άνθρωπος καταλαβαίνει ότι τα σκουπίδια του τόπου είναι οι ΧΑ. Αντιλαμβάνεται τι του γίνεται και δεν είναι γκάου να νομίζει ότι οι ΧΑ θα μας σώσουν από τους κακούς Πάκηδες.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Για την ιστορία, οι ΧΑ δε σιχαίνονται μόνο τους αλλοδαπούς. Σιχαίνονται όλες τις ευπαθείς ομάδες, είτε μιλάμε για ομοφυλόφιλους είτε μιλάμε για ΑΜΕΑ (ναι και όμως), και γενικά θέλουν όλοι να είναι "κανονικοί".

Αλλά δε φταίνε αυτοί. Δυστυχώς η πλειοψηφία που τους ψήφισε δεν είναι φασίστες... αλλά κάτι χαζόγεροι που νομίζουν ότι θα τους σώσουν από τους κακούς λαθρομετανάστες.

Γενικά οι γέροι είναι οι χειρότεροι ψηφοφόροι, και κανονικά δεν πρέπει να έχεις δικαίωμα ψήφου άμα περάσεις τα 65.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Δεν υπαρχουν καλοι και κακοι πακηδες είναι ολοι ιδια φαρα  φιλε μου η Χ.Αυγη δεν θα μα σωσει απλα καρεκλακηδες είναι και αυτοι , που περνουν 8,000 ευρο το μηνα  και κανουν  τα γουστα τους  και λενε και καμια μαλακια στην βουλη   να περναει η ωρα τους εκει μεσα

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Αλλά δε φταίνε αυτοί. Δυστυχώς η πλειοψηφία που τους ψήφισε δεν είναι φασίστες... αλλά κάτι χαζόγεροι που νομίζουν ότι θα τους σώσουν από τους κακούς λαθρομετανάστες.
Γενικά οι γέροι είναι οι χειρότεροι ψηφοφόροι, και κανονικά δεν πρέπει να έχεις δικαίωμα ψήφου άμα περάσεις τα 65.
Γέροι και γριές στην πλειοψηφία τους γουστάρουν να ψηφίζουν ΝΔ. Μια βόλτα στην εκκλησία λίγο πρίν τις εκλογές θα σε πείσει.
Επίσης εφόσον δεν θα ψηφίζει πάνω απ 'τα 65 κατ' εσέ να μην φορολογείται, και τότε να δούμε..
Μήπως να βάλουμε τα πάκι να ψηφίζουν , και με τον καιρό να έρθει η Σάρια;

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
εκεί δεν είναι εξαναγκασμός
Aφού θελέτε να είστε τα π..τανάκια τους, αν σας εξανάγκαζαν να φορούσατε μπούρκα
θα είχε πολύ γέλιο. Γιατί τώρα μιλάτε εκ του ασφαλούς.

φτωχοι στην τσεπη ειναι και.. στο μυαλο
Στο μυαλό είναι σίγουρα, αφού καίνε στο πρόσωπο με οξύ της γυναίκες και τις θέλουν ντυμένες
στα μαύρα σαν κρεμμύδια. Φοβερός πολιτισμός.

Συνημμένα

• images (4).jpg
    images (4).jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 27

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

Τι να απαντησω μωρε? εγω με οσους εχω παει ηταν τοσο φτωχοι και τοσο πεινασμένοι οσο και ολοι οι υπόλοιποι ελληνες.

τοτε για τι δεν σε γαμανε ,οι υπολοιποι ελληνεσ ???

και επειδη ειναι φτωχοι(ειτε οι πακιστανοι ειτε οι ελληνεσ),τουσ εκμεταλευομαστε ,και τουσ βαζουμε να κανουν πραγματα,που σε κανονικεσ συνθηκεσ δεν θα εκαναν ποτέ...

τι να πω...
με κατι τετοια μυαλα δεν προκειται να δουμε ποτέ φωσ...
ειμαστε αξιοι τησ μοιρασ μασ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom