Νέα

Ξεπούλημα οικοσκευής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.938
Πόντοι
6.166
Ειχα και το πρωτο λαμογιο πριν από λιγο.
Μολις ειδε το σαλονι στο car.gr αμεσως τηλεφωνο,να του δωσω καρτα και να μου βαλει τα χρηματα ΤΩΡΑ και αυριο να στειλει μεταφορικη....Τον εστειλα στο διάολο...
Eτσι αδερφε βαρανε στο ψαχνο

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Οι ηλεκτρικές συσκευες θα κατεβουν οπωσδήποτε.Για επιπλα μιλαω μόνο...
Μυστη αν έχεις fb βάλε αγγελίες τα πράγματα να τα δώσεις εγώ είχα ξεφωρτοσει ένα σπίτι έτσι και είχα βγάλει 2,200 ευρώ μαύρα

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Ειχα και το πρωτο λαμογιο πριν από λιγο.
Μολις ειδε το σαλονι στο car.gr αμεσως τηλεφωνο,να του δωσω καρτα και να μου βαλει τα χρηματα ΤΩΡΑ και αυριο να στειλει μεταφορικη....Τον εστειλα στο διάολο...

Σου ζήτησε κάρτα ? Τι λαμογιά είναι αυτή ? Για δώσε πληροφορίες να φυλαγομαστε κι οι άμαθοι

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Και μετά μου τα φάγανε η βυζιτες και τα γούστα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σου ζήτησε κάρτα ? Τι λαμογιά είναι αυτή ? Για δώσε πληροφορίες να φυλαγομαστε κι οι άμαθοι
Όπως τα είπα.Χωρις να το δει από κοντά,κάρτα για να βάλει τα φράγκα και αύριο να στείλει μεταφορική.Στο ξεκουδουνο και ότι βγει.Απο το Χαλκούτσι λέει ήταν,694 725 7301 το τφ, γ@μηστε του ότι έχει και δεν έχει..Εγώ πάντως τον προειδοποίησα πριν τα γαμοσταυρισματα το τι θα ακολουθήσει...Έστειλα ήδη το τφ στη Δίωξη...

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Όπως τα είπα.Χωρις να το δει από κοντά,κάρτα για να βάλει τα φράγκα και αύριο να στείλει μεταφορική.Στο ξεκουδουνο και ότι βγει.Απο το Χαλκούτσι λέει ήταν,694 725 7301 το τφ, γ@μηστε του ότι έχει και δεν έχει..Εγώ πάντως τον προειδοποίησα πριν τα γαμοσταυρισματα το τι θα ακολουθήσει...Έστειλα ήδη το τφ στη Δίωξη...
Μυστήρια πράγματα , θα έβαζε λεφτά χωρίς να δεί τα πράγματα από κοντά . Ποιος ξέρει τι θα έχει σκαρφιστεί ο τύπος .

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Αδερφια καλησπερα,θα ηθελα τη βοηθεια και τις γνώμες σας στο παρακάτω ζήτημα.
Το πλήρωμα του Χρόνου φτανει για όλους και για μένα ειναι πιο κοντα όσον αφορά τους υπερηλικες γονείς μου.Αποφάσισαμε λοιπόν να τους κατεβασω κατω στα Χανιά κοντα μου,καθόσον μοναχοπαίδι και η απόσταση από Αθηνα φανταζει ανυπέρβλητη εάν προκύψει κατι ασχημο.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της απόφασης ειναι αυτονόητα,κοντα στην οικογένεια και τα εγγόνια και φροντιδα σε ότι χρειαστούν,ευτυχως ακομα κρατανε μια χαρα.
Τα μειονεκτηματα είναι δυο ,μεγάλα,το ένα ειναι το "ξερίζωμα" από το μερος που εμενες 50 χρόνια για να πας σε ενα άλλο αγνωστο τόπο και συνηθειες και φυσικα η διαφορετική ζωή ,πραγμα δυσκολο για ανθρωπους ανω των 85 χρόνων.
Το δευτερο -που πανω σε αυτο θελω τη βοήθεια/γνωμη σας-είναι η τεραστια οικοσκευή που εχει μαζευτεί στο πατρικό μου.Και δεν εννοω τα διαφορα πιατικα,ασημικα ,καδρα κλπ κλπ. αλλα τα ογκωδη έπιπλα διακοσμησης 1960-70,όπως σαλόνι,μπουφες,τραπεζαρία σκρινιο,κρυσταλλιερα,μπαγιου,μπαρ,πικαπ επιπλο,πινακες ,τα οποία εκτος του οτι θα στοιχισει ο κουκος αηδόνι να τα κατεβασω κατω,δεν υπαρχει περίπτωση να χωρέσουν σε ενα δυαρι/τριάρι που θα βρω εδω.
Προσπαθησα να βρω καποιους παλαιοπώλες να ερθουν να τα δουν όταν ανεβηκα πανω πριν λιγες ημέρες,αλλά οι λούστροι που ηρθαν επικεντρωθηκαν στα ασημικα και τα ..παράσημα του Πατερα μου καθώς και τα Γερμανικά παρασημα των Nazi που ειχε "καθαρίσει"ο παππούς μου στη Μαχη της Κρητης!
Τα εχω βαλει και στο marketplace και σε καποια site,αλλα τίποτα..
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθώς και καμια ιδέα,πώς μπορω να τα δωσω,εστω και κοψοχρονιά,αλλα΄ όχι και στην ξεφτίλα...
πέταξε τα ψεύτικα που αγόρασες το 80 και κανε μια επιδιόρθωση των γονέων σου εγώ αυτό έκανα τα έπιπλα της μάνας μου και της γιαγιάς μου ήταν ξύλο μαρκετερι ρίζα καρυδιάς πέταξα το καπλαντισμένο MDF και κράτησα τα παλιά
ο φίλος επιπλοποιός που τα ανακατασκευασε μου έδινε τα τριπλάσια λεφτά από αυτά που του έδωσα για την δουλειά του να του τα πουλήσω σημαντικό ποσό μιλάμε για κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρό γιατί όπως μου εξήγησε τα σκαλίσματα δεν ήταν μηχανής αλλά με το χέρι η ψιλοατελια αξίζει λεφτά και υπάρχουν άνθρωποι που τα χρυσοπληρωνουν ,τα κράτησα γιατί ήταν οικογενειακά κειμήλια και τα χαίρομαι λειτουργικοτατα

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
πέταξε τα ψεύτικα που αγόρασες το 80 και κανε μια επιδιόρθωση των γονέων σου εγώ αυτό έκανα τα έπιπλα της μάνας μου και της γιαγιάς μου ήταν ξύλο μαρκετερι ρίζα καρυδιάς πέταξα το καπλαντισμένο MDF και κράτησα τα παλιά
Είναι ογκώδη φίλε κι εκτός σημερινής εποχής.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Είναι ογκώδη φίλε κι εκτός σημερινής εποχής.
τα κλασσικά δεν έχουν εποχή τα μοδατα είναι περιορισμενης χρήσης
όσοι τα βλέπουν στο σπίτι μου παθαίνουν πλάκα
αξιζουν μια περιουσια τα παλια πως νομιζεις οτι κονομανε οι παλαιοπωλες πηγαινε στην πλατεια αβυσηνιας βρες παρομοια και ρωτα τιμες θα σου φυγει ο τακος με τα λεφτα που ζητανε και ειναι και σε χαλια κατασταση
ειναι σαν να εχεις ενα πικασο και να θες να τον σκοτωσεις για 100 ευρο γιατι δεν σ αρεσει
κοστιζει βεβαια η ανακατασκευη ,αλλα αξιζει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
αν βρεις να τα πουλησεις σφυρα μου εχω ενα χαλι περσιας να σπρωξω,αν πουληθει αυτοκινητο αγοραζω.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
τα κλασσικά δεν έχουν εποχή τα μοδατα είναι περιορισμενης χρήσης
όσοι τα βλέπουν στο σπίτι μου παθαίνουν πλάκα
Ναι αλλά πρέπει να χωράνε κιόλας.....Αυτό που είδες στη φωτό είναι το ένα τρίτο του σαλονιού.Αν είχα τέτοιο σαλόνι θα το σκεφτόμουν...

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
1 σαλονάκι αποτελουμένο από 2 καναπέδες 2 πολυθρόνες 6 καρέκλες 1 τραπεζάκι,1 σκρίνιο, 1 κρεβατοκαμαρα 2 κομοδινα,1 σερβάντα ,2 συρταριερες κόστος ανακατασκευης 12 χιλιάδες τιμή προσφοράς 35 χιλιάδες άξιζαν?

shelby

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
41
Πόντοι
0
Ναύαρχε,
όσο κι αν βιάζεσαι, ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ. Αν είναι έπιπλα του Εγγλεζάκη κι έχεις κι άλλα παλιότερα κομμάτια προσπάθησε να βρεις έναν αναπαλαιωτή επίπλων ή κάποιο κατάστημα που εμπορεύεται τέτοια κομμάτια και θα πιάσεις καλές τιμές.
Πνίγηκα πριν μια βδομαδα όταν μου είπε η μάνα μου ότι ο μπουφεδοσερβανπωςδιαολοτολενε που έχουμε για να πετάμε τα κλειδιά το ζητάει ένας τύπος 5000.

Θα ζητήσω το τηλέφωνο αν το έχει να στο στείλω.

Υπάρχει αγοραστής για όλα τα πράγματα. Νόμος.

υ.γ. κανονικά θα ζητούσα φωτογραφίες μήπως αρέσουν στους δικούς μου αλλά δε θέλω ν ακούσω για άλλο ένα σαλόνι σε άλλη μια αποθήκη... :-)

υ.γ. Παπάγου τα ενοίκια πρέπει να έχουν περάσει τα 10 ευρώ/τμ, αν είναι με δικό του λέβητα αερίου και κουφώματα τα πιάνεις για πλάκα τα 10 ευρώ/τμ

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Πνίγηκα πριν μια βδομαδα όταν μου είπε η μάνα μου ότι ο μπουφεδοσερβανπωςδιαολοτολενε που έχουμε για να πετάμε τα κλειδιά το ζητάει ένας τύπος 5000.
η Γκουέρνικα όσο και αν δεν σ αρέσει, νομίζεις ότι είναι μια μπούρδα αξίζει εκατομμύρια Γκερνίκα (πίνακας) - Βικιπαίδεια

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.813
Πόντοι
6.236
Μυστήρια πράγματα , θα έβαζε λεφτά χωρίς να δεί τα πράγματα από κοντά . Ποιος ξέρει τι θα έχει σκαρφιστεί ο τύπος .
Αυτό είναι της μόδας τελευταία. Με πολλές παραλλαγές.
20-04-2021: Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη με τη μέθοδο της δήθεν εκ παραδρομής κατάθεσης μεγαλύτερου χρηματικού ποσού στο πλαίσιο αγοραπωλησίας

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Δυστυχώς
Αν δεν έχεις χώρο
Ξεφορτώσου τα γρήγορα
Και μην κοιτάξεις πίσω

Είναι ψυχοφθόρο

Η εποχή είναι ΙΚΕΑ και δόσεις, όχι Σαρίδης και Βαράγκης.

ΥΓ
Και χώρο νάχεις
σκόνη θα γεμίζουνε

ΥΓ

Κράτησε, χάρισε ότι μπορείς
Τα υπόλοιπα όσο-όσο

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Μιλάμε για έπιπλα, όχι για μηχανάκια.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που δέθηκες με καναπέ ? :buck2:

Με bultaco άλλο πραμμα.

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Μιλάμε για έπιπλα, όχι για μηχανάκια.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που δέθηκες με καναπέ ? :buck2:

Με bultaco άλλο πραμμα.
μιλάμε για ζωντανό πράμα ξύλο σε σύγκριση με νεκρό πράμα MDF.πως είναι το σεξ με την γκόμενα σου σε σύγκριση με την μαλακία σε μουνί στο μετάξι με ένα 10αρικο ένα πράμα
άμα πηδήξεις πάνω σε Κρεβατοκάμαρα η καναπέ ΒΑΡΑΓΚΗΣ η τραπεζάκι σαλονιού με ξύλο ρίζα καρυδιάς πες μου

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Νεο μηνυμα για το Σαλόνι:Η συνταξη αυτούσια!
"endiferoumai gia ayto.Menw Kastoria.Mporeis na to stelei?"
Του απαντάω: "Για Καστοριά κοστίζει 5.000€"!!Nα τσεκαρω ποοοσο μαλακας ειναι...
Απαντάει: "To thelw poly entaxi.Stelnvv twra mesw DPD EXPRESS COURIER .Pata kwdiko na pareis ta 5.000"
Μου στελνει λινκ ,το ανοίγω σε safe mode και λεει "εχετε παρει 5,000€,καταθέστε 250€ για ασφάλεια αποστολής και θα πιστωθούν τα χρήματα σας"!!:buck2::buck2:
Tον πήρε ο διάολος και αυτόν...
Προσοχή αδέρφια στα λαμόγια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom