You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξεπούλημα οικοσκευής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 141
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.486
Κατι τετοιο σαν κι αυτα,το δισκακι σε μας ειναι στη μεση του επιπλου εσωτερικά.κάτι τέτοιο?
Μικρές Αγγελίες, Μεταχειρισμένο, grundig, ταξινόμηση: τιμή (ακριβά πρώτα) - Car.gr
Βρες 58 μικρές αγγελίες| δες και σύγκρινε τιμές & χαρακτηριστικά, στη μεγαλύτερη online αγορά στην ελλάδα. καθημερινά νέες αγγελίες καινούριων & μεταχειρισμένωνwww.car.gr
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.475
- Πόντοι
- 8.846
αν γνωρίζεις στείλε μοντέλο να σου πω αν αξίζει τον κόπο να μπεις στη διαδικασία.Κατι τετοιο σαν κι αυτα,το δισκακι σε μας ειναι στη μεση του επιπλου εσωτερικά.
εφόσον δουλεύει - όπως λες - πιστεύω μπορείς να πάρει από κάτι έως αρκετά...
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.609
- Πόντοι
- 5.946
Υπερβολικες τιμεσ 2.900 ναι περιμενε να το πουλησεις .Δεν ειναι για σενα φυσικα αλλα για τον τυπο που τα πουλαειΚατι τετοιο σαν κι αυτα,το δισκακι σε μας ειναι στη μεση του επιπλου εσωτερικά.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.475
- Πόντοι
- 8.846
2900 δεν είναι εύκολο, εξαρτάται τι πουλάς βέβαια, αλλά υπάρχουν μοντέλα που συλλέκτες και χομπίστες δίνουν καλά λεφτά...Υπερβολικες τιμεσ 2.900 ναι περιμενε να το πουλησεις .Δεν ειναι για σενα φυσικα αλλα για τον τυπο που τα πουλαει
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.486
Τι λετε ρε παιδια...2.900€??Ο καθενας γραφει μεσα οτι του καυλ@σει...
Εγω 4 κατοσταρικα θέλω και αμα τα πιασει και αυτα...
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.609
- Πόντοι
- 5.946
Μερικοι επειδη εχουν κατι παλιο νομιζουν τι εχει αξια και το πουλανε υπερβολικα .Εδω ξεπουλανε ηχεια του τριχιλιαρου στην ξεφτιλα ενα οχτακοσαρι2900 δεν είναι εύκολο, εξαρτάται τι πουλάς βέβαια, αλλά υπάρχουν μοντέλα που συλλέκτες και χομπίστες δίνουν καλά λεφτά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωστα σκεφτεσαιΤι λετε ρε παιδια...2.900€??
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.609
- Πόντοι
- 5.946
βλεπωσ κατι παλιεσ τηλεορασεισ και τησ πουλανε 200 ευρω και γελανε οι ρεγγεσ
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.475
- Πόντοι
- 8.846
μην μπερδεύεις την πραγματική αντίκα που θεωρείται vintage ή κάτι συλλεκτικό, με ένα καλό (ή οποιοδήποτε τέλος πάντων) μεταχειρισμένο ηχείο που απλά πουλιέται στην αγορά...καμία σχέση.Μερικοι επειδη εχουν κατι παλιο νομιζουν τι εχει αξια και το πουλανε υπερβολικα .Εδω ξεπουλανε ηχεια του τριχιλιαρου στην ξεφτιλα ενα οχτακοσαρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωστα σκεφτεσαι
όπως και να έχει δε λέω ότι αυτό που έχει ο ναύαρχος πιάνει χρήμα, λέω να δούμε...
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.609
- Πόντοι
- 5.946
Σωστα αυτο γραφω αν δεν ξερεισ δεν πετασ μια τιμη οτι να ναι θελει ψάξιμο το πραγμαμην μπερδεύεις την πραγματική αντίκα που θεωρείται vintage ή κάτι συλλεκτικό, με ένα καλό (ή οποιοδήποτε τέλος πάντων) μεταχειρισμένο ηχείο που απλά πουλιέται στην αγορά...καμία σχέση.
όπως και να έχει δε λέω ότι αυτό που έχει ο ναύαρχος πιάνει χρήμα, λέω να δούμε...
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.136
- Πόντοι
- 3.846
Παίκτη ξεχώρισε κάποια που αξίζουν περισσότερο όπως το πικ απ που μπορούν να πουληθούν ξεχωριστά. Ομοίως αν έχετε τίποτα σαμοβάρια ,ηλεκτρικές συσκευές ,κάτι πιο σπάνιο.
Το κακό με αυτές τις πωλήσεις είνια ότι φαίνεται πως ο πωλητής έχει ανάγκη για αυτό και σε εκμεταλλεύονται. Δοκίμασες μαγαζιά όπως Παλιοσυνήθειες - Σπίτι της Γιαγιάς - Props Market που νοικιάζουν σε γυρίσματα; Ίσως τα θέλουν.
Το κακό με αυτές τις πωλήσεις είνια ότι φαίνεται πως ο πωλητής έχει ανάγκη για αυτό και σε εκμεταλλεύονται. Δοκίμασες μαγαζιά όπως Παλιοσυνήθειες - Σπίτι της Γιαγιάς - Props Market που νοικιάζουν σε γυρίσματα; Ίσως τα θέλουν.
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.609
- Πόντοι
- 5.946
Vintage Grundig KS 742 U Stereo Console Record AM/FM PHONO Germany AMAZING • $449.95
VINTAGE GRUNDIG KS 742 U Stereo Console Record AM/FM PHONO Germany AMAZING - $449.95. FOR SALE! WORKS, HAS MINOR SCRATCHES ON FINISH. PIVOTING HINGED LEFT LID NEEDS REPAIR THE BRACKET CAME UNSCREWED AND NEEDS TLC. SEEPIC WITH GLENN MILLER LP. CORD NEEDS TO BE REPLACED, IT IS FUNCTIONAL BUT NOT...
picclick.com
Nαυαρχε τοσο το δινουν εξω ενα 500 ντολλαρσ για ψαξτο και αν θελεισ να τα ξεφορτωθεισ ριξε και δυο κατοσταρικα ριχτο στην πιατσα 300 ακατεβατα χωρισ παζαρια και τελοσ
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.609
- Πόντοι
- 5.946
WORKING Vintage Wooden RADIOGRAM by GRUNDIG Stereo Console Mandello 4/GB | eBay
The record player I think is just a loose wire as it was working when we bought it but now it seems like their is a loose collection. It needs to go on a pallet and the cost of that will be £55.00.
www.ebay.com
Κοιτα ebay το δινου 92 ευρωπουλα για δεσ γραφω πιπεσ
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.486
Να σας βαλω μεσαζοντες?Οποιος θελει και βοηθήσει ,ενα 30% από μενα...
Μην μπεις στη λογική του πόσο αξίζουν. Δεν είσαι παλαιοπωλης. Το σημαντικό για σένα είναι να απαλλαγείς γρήγορα. Βρες κάποιον που να είναι διατεθειμένος να τα πάρει όλα και να αναλάβει το κόστος της απομάκρυνσης και προχώρα. Αν έχεις συγγενείς η φίλους, μπορείς να τους φωνάξεις να διαλέξουν ότι θέλουν.Αδερφια καλησπερα,θα ηθελα τη βοηθεια και τις γνώμες σας στο παρακάτω ζήτημα.
Το πλήρωμα του Χρόνου φτανει για όλους και για μένα ειναι πιο κοντα όσον αφορά τους υπερηλικες γονείς μου.Αποφάσισαμε λοιπόν να τους κατεβασω κατω στα Χανιά κοντα μου,καθόσον μοναχοπαίδι και η απόσταση από Αθηνα φανταζει ανυπέρβλητη εάν προκύψει κατι ασχημο.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της απόφασης ειναι αυτονόητα,κοντα στην οικογένεια και τα εγγόνια και φροντιδα σε ότι χρειαστούν,ευτυχως ακομα κρατανε μια χαρα.
Τα μειονεκτηματα είναι δυο ,μεγάλα,το ένα ειναι το "ξερίζωμα" από το μερος που εμενες 50 χρόνια για να πας σε ενα άλλο αγνωστο τόπο και συνηθειες και φυσικα η διαφορετική ζωή ,πραγμα δυσκολο για ανθρωπους ανω των 85 χρόνων.
Το δευτερο -που πανω σε αυτο θελω τη βοήθεια/γνωμη σας-είναι η τεραστια οικοσκευή που εχει μαζευτεί στο πατρικό μου.Και δεν εννοω τα διαφορα πιατικα,ασημικα ,καδρα κλπ κλπ. αλλα τα ογκωδη έπιπλα διακοσμησης 1960-70,όπως σαλόνι,μπουφες,τραπεζαρία σκρινιο,κρυσταλλιερα,μπαγιου,μπαρ,πικαπ επιπλο,πινακες ,τα οποία εκτος του οτι θα στοιχισει ο κουκος αηδόνι να τα κατεβασω κατω,δεν υπαρχει περίπτωση να χωρέσουν σε ενα δυαρι/τριάρι που θα βρω εδω.
Προσπαθησα να βρω καποιους παλαιοπώλες να ερθουν να τα δουν όταν ανεβηκα πανω πριν λιγες ημέρες,αλλά οι λούστροι που ηρθαν επικεντρωθηκαν στα ασημικα και τα ..παράσημα του Πατερα μου καθώς και τα Γερμανικά παρασημα των Nazi που ειχε "καθαρίσει"ο παππούς μου στη Μαχη της Κρητης!
Τα εχω βαλει και στο marketplace και σε καποια site,αλλα τίποτα..
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθώς και καμια ιδέα,πώς μπορω να τα δωσω,εστω και κοψοχρονιά,αλλα΄ όχι και στην ξεφτίλα...
στο πρώτο μέρος θα μείνω, κάπταιν καλό κουράγιο, ήταν μεγάλες και απότομες οι αλλαγές και κοινωνικές και στον τρόπο ζωής, θα ήταν μεγάλο δώρο να μπορούσαν να πεθάνουν σπίτι τους, εύχομαι ότι πιό ανώδυνο..Αδερφια καλησπερα,θα ηθελα τη βοηθεια και τις γνώμες σας στο παρακάτω ζήτημα.
Το πλήρωμα του Χρόνου φτανει για όλους και για μένα ειναι πιο κοντα όσον αφορά τους υπερηλικες γονείς μου.Αποφάσισαμε λοιπόν να τους κατεβασω κατω στα Χανιά κοντα μου,καθόσον μοναχοπαίδι και η απόσταση από Αθηνα φανταζει ανυπέρβλητη εάν προκύψει κατι ασχημο.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της απόφασης ειναι αυτονόητα,κοντα στην οικογένεια και τα εγγόνια και φροντιδα σε ότι χρειαστούν,ευτυχως ακομα κρατανε μια χαρα.
Τα μειονεκτηματα είναι δυο ,μεγάλα,το ένα ειναι το "ξερίζωμα" από το μερος που εμενες 50 χρόνια για να πας σε ενα άλλο αγνωστο τόπο και συνηθειες και φυσικα η διαφορετική ζωή ,πραγμα δυσκολο για ανθρωπους ανω των 85 χρόνων.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.486
Παρε και δισκους.Ολους μαζι όμως γιατι βαριέμαι εναν εναν.Αν έχεις δίσκους ίσως τους αγοράσω εγώ.
44 ξενοι και 18 ελληνικοι,ενα πενηνταρικο για τα μελη εδω πέρα!
Μπορεί να υπαρχει και κανενα διαμαντακι συλλεκτικο..
Συνημμένα
-
20220318_152312.jpg4,2 MB · Εμφανίσεις: 45
-
20220318_150250.jpg3,7 MB · Εμφανίσεις: 46
-
20220318_150221.jpg3,5 MB · Εμφανίσεις: 46
-
20220318_152115.jpg4 MB · Εμφανίσεις: 45
-
20220318_152518.jpg3,7 MB · Εμφανίσεις: 48
-
20220318_152921.jpg3,9 MB · Εμφανίσεις: 45
-
20220318_153208.jpg4,1 MB · Εμφανίσεις: 43
-
20220318_153500.jpg4,4 MB · Εμφανίσεις: 47
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.486
Ειχα και το πρωτο λαμογιο πριν από λιγο.
Μολις ειδε το σαλονι στο car.gr αμεσως τηλεφωνο,να του δωσω καρτα και να μου βαλει τα χρηματα ΤΩΡΑ και αυριο να στειλει μεταφορικη....Τον εστειλα στο διάολο...
Μολις ειδε το σαλονι στο car.gr αμεσως τηλεφωνο,να του δωσω καρτα και να μου βαλει τα χρηματα ΤΩΡΑ και αυριο να στειλει μεταφορικη....Τον εστειλα στο διάολο...