Νέα

Ξεπούλημα οικοσκευής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
144
Πόντοι
1
....ειναι όντως τεριαστα η αλλαγή στην ζωή τους κα την δίκη σου ....ευχομαι δύναμη και υπομονη !!
Όσο αφορά τα επιπλα μπορείς να μου στείλεις μερικές φωτό η τον σύνδεσμο στο marketplace γιατί ως λατρησ του παλιου έπιπλου σίγουρα θα σου βρω λύση !
Αναμένω νέα σου !

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
....ειναι όντως τεριαστα η αλλαγή στην ζωή τους κα την δίκη σου ....ευχομαι δύναμη και υπομονη !!
Όσο αφορά τα επιπλα μπορείς να μου στείλεις μερικές φωτό η τον σύνδεσμο στο marketplace γιατί ως λατρησ του παλιου έπιπλου σίγουρα θα σου βρω λύση !
Αναμένω νέα σου !
Στα στελνω σε pm

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.011
Πόντοι
216
(Εάν το σπίτι είναι ιδιόκτητο,τότε)Η γνώμη μου είναι η αναπαλαίωση των επιπλων και η ενοικίαση αυτού ως θεματικό air bnb.Το πρόβλημα είναι ο τακτικός έλεγχος της οικίας και της οικοσκευής από πιθανές μικρο-ζημιες ή ζημίες γενικότερα...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Τυπε για τα έπιπλα υπάρχει και το σύστημα Κουρκουλου στο "Ορατοτητης μηδεν" :grin: :grin: :grin:

Κρίμα ωρέ, υπάρχει κι ο τυπος που ψάχνει παλιά παιχνίδια κσι πράματα...ίσως θελει και έπιπλα :confused:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.758
Πόντοι
3.506
Τα ίδια και εδώ, που φύγανε οι γονείς μου. Ένα σπίτι γεμάτο έπιπλα αντίκες. Δυστυχώς, εντός κρίσης, φαίνεται να μη τα θέλει κανείς... Χάρισα σε μια πρώτη φάση ορισμένα, όσα με πόναγε η ψυχή και είναι μιας κάποιας αξίας τα κοιτάω ένα χρόνο τώρα. Οι τιμές από παλαιοπώλες απαγορευτικές, ενδιαφέρονται μόνο για μικροαντικείμενα (γιατί αυτά έχουν ζήτηση τώρα που ο κόσμος δεν έχει λεφτά) και τα έπιπλα τα παίρνουν κοψοχρονιά.

Πριν μερικές μέρες ξεκίνησα να τα φωτογραφίζω για να τα βάλω ιντερνετικά.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.886
Πόντοι
6.056
Πόσο δικιο εχεις....Σαλόνι από καρυδιά, από τον Εγγλεζακη.Μπουφες του 1900,τα λυπαται η ψυχη μου ρε γμτ.
Tα φτιαχναν καλα τοτε γι αυτο εχεις προβλημα τωρα,αν ηταν απο τιποτις αικια δεν θα υπηρχ(αν)ε θεμα καν:confused::confused::confused:
Επιπλα δυσκολα να δωσεις,το πικ απ ομως σιγουρα θα βρεθει καποιος να το παρει:confused::confused::confused:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.758
Πόντοι
3.506
Αλλιώς αυτά τα 50k δώστα να το σπάσεις σε 2 σπίτια, ένα των 90τμ κι ένα των 60 τμ και ανακαίνισε τα πλήρως. Έτσι ίσως βγάζεις καλά σταθερά λεφτά.
Αυτό ακριβώς είναι και το δικό μου σχέδιο όταν αδειάσω το σπίτι. Το καλύτερο, αν είναι σε περιοχή φιλέτο για βραχυχρόνια μίσθωση, αντί να το νοικιάσεις ολόκληρο άνευ ανακαινήσεως.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Όχι παπάρια. Και το Airbnb έχει γίνει πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Για να πηγαίνεις τρένο και να κονομάς πρέπει να είναι μέσα στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας, να ναι ανακαινισμένος με αυτή τη φουτουριστική αισθητική που παίζει σε όλα τα σπίτια και να χει παροχές και παροχές. Γενικά ένα τέτοιο σπίτι το καλύτερο είναι να το νοικιάσεις όπως είναι. Κι ας έχει και μικροθέματα. Δώστο 550 ευρώ και στ αρχίδια σου. Αν το ανακαινίσεις 150 τμ θα σου φύγουν 50k εύκολα. Και μετά θα πρέπει να το νοικιάσεις 1000+ ευρώ , που κανένας δε δίνει αυτά τα λεφτά γιατί δεν βγαίνουν από πουθενά τώρα πια. Αλλιώς αυτά τα 50k δώστα να το σπάσεις σε 2 σπίτια, ένα των 90τμ κι ένα των 60 τμ και ανακαίνισε τα πλήρως. Έτσι ίσως βγάζεις καλά σταθερά λεφτά.
Παπαγου και 150τμ φευγει ευκολα 9 κατοσταρικα,αν κρινω από αυτους που νοικιαζουν στην περιοχή.Το σπιτι ειναι δικό μας, κατασκευη 1985, ειναι απο τα σπιτια των Στρατιωτικών απο τον ΑΟΟΑ.Ανακαινιση θα φυγει κανενα τριαρι σε βαψιμο και μικρομερεμετια,εχουμε αλλαξει αλουμινια κι εχουμε βαλει και καγκελα στα παραθυρα-διπλά-.Οπότε για να καλυψω το ενοικιο εδω ,θα το δωσω στα χρηματα που σου ειπα,αλλα άδειο.Γεματο δεν φευγει και Air BnB,να μου το σκιζει ο καθε λουστρος δεν...
Και το σπιτι δεν "σπαει".Θελει αδειες ,Γενικές συνελεύσεις κλπ μαλακιες...Ασε που αυριο μεθαυριο θα φυγει αερα...Πάνω στο Βουνο,κοντα στην εξοδο της Αττικης Οδού.Καποτε μας διναν στις καλές εποχές 500 χιλιαρικα...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Tα φτιαχναν καλα τοτε γι αυτο εχεις προβλημα τωρα,αν ηταν απο τιποτις αικια δεν θα υπηρχ(αν)ε θεμα καν:confused::confused::confused:
Επιπλα δυσκολα να δωσεις,το πικ απ ομως σιγουρα θα βρεθει καποιος να το παρει:confused::confused::confused:
Το πικαπ ειναι επιπλο!Με ενσωματωμένα ηχεία και τι πικαπ μεσα.Ανοιγεις το πορτακι,βαζεις το δισκο και μετα κλεινεις το πορτακι.Και το τρελο ειναι ότι παιζει ακομη!

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.679
Πόντοι
5.946
Παπαγου και 150τμ φευγει ευκολα 9 κατοσταρικα,αν κρινω από αυτους που νοικιαζουν στην περιοχή.Το σπιτι ειναι δικό μας, κατασκευη 1985, ειναι απο τα σπιτια των Στρατιωτικών απο τον ΑΟΟΑ.Ανακαινιση θα φυγει κανενα τριαρι σε βαψιμο και μικρομερεμετια,εχουμε αλλαξει αλουμινια κι εχουμε βαλει και καγκελα στα παραθυρα-διπλά-.Οπότε για να καλυψω το ενοικιο εδω ,θα το δωσω στα χρηματα που σου ειπα,αλλα άδειο.Γεματο δεν φευγει και Air BnB,να μου το σκιζει ο καθε λουστρος δεν...
Και το σπιτι δεν "σπαει".Θελει αδειες ,Γενικές συνελεύσεις κλπ μαλακιες...Ασε που αυριο μεθαυριο θα φυγει αερα...Πάνω στο Βουνο,κοντα στην εξοδο της Αττικης Οδού.Καποτε μας διναν στις καλές εποχές 500 χιλιαρικα...
Τυπε με το μπαρδον αν βαλεισ αγγελιεσ σε σοσιαλ φεισμπουκ ιντερνεντ κλπ μην βαλεισ τηλεφωνο προσεχε πολυ ποιοσ σου στελνει μηνυμα δεν δινεισ κωδικουσ ιβανκινκ κλπ Δηλαδη δωσε μου κωδικουσ να σου βαλω τα λεφτα κλπ Χερι με χερι η δουλεια
Τωρα αυτα τα επιπλα τα πετανε στα σκουπιδια δυστυχωσ Σε πολλα σπιτια τα θεωρουν παλατσουρεσ κλπ .Ναι ειναι ξυλα οχι χαρτονια τυπου ικεα αλλα ετσι παει το θεμα της καταναλωσησ .
Θελει υπομονη και μεγαλη προσοχη

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Το πικαπ ειναι επιπλο!Με ενσωματωμένα ηχεία και τι πικαπ μεσα.Ανοιγεις το πορτακι,βαζεις το δισκο και μετα κλεινεις το πορτακι.Και το τρελο ειναι ότι παιζει ακομη!
αυτό μπορεί να πουληθεί μια χαρά, μην το πετάξεις.
τι μαρκα ειναι?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Μην το πουλας με πληθωρισμο 10%

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Τυπε με το μπαρδον αν βαλεισ αγγελιεσ σε σοσιαλ φεισμπουκ ιντερνεντ κλπ μην βαλεισ τηλεφωνο προσεχε πολυ ποιοσ σου στελνει μηνυμα δεν δινεισ κωδικουσ ιβανκινκ κλπ Δηλαδη δωσε μου κωδικουσ να σου βαλω τα λεφτα κλπ Χερι με χερι η δουλεια
Τωρα αυτα τα επιπλα τα πετανε στα σκουπιδια δυστυχωσ Σε πολλα σπιτια τα θεωρουν παλατσουρεσ κλπ .Ναι ειναι ξυλα οχι χαρτονια τυπου ικεα αλλα ετσι παει το θεμα της καταναλωσησ .
Θελει υπομονη και μεγαλη προσοχη
Εννοείται ρε συ...Και οταν θα ερθει καποιος θα ειμαι κι εγω πανω,σιγα μην αφησω τον καθε γυφτο να τσεκαρει το σπίτι και να την πεσει στα γερόντια.

Billdabill

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
277
Πόντοι
20
Με αγγελια θα φυγουν σιγα σιγα αλλα χρειάζεται χρόνο και καποιον στην Αθήνα να ανοίγει το σπίτι. Θα ταλαιπωρηθείς νομίζω

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
κάτι τέτοιο?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Επιπλα 2 ετων τα εδωσα στο ενα τριτο της τιμης, αλλιως δεν φευγαν.
Σκρινιο κατσε καλα πολυ καλης ποιοτητας ,σκαλιστο με βιτρό κτλ ,αντικα ουτε τζαμπα το παιρναν. Το θεωρουσαν παλιατσουρα.

Μην δενεσαι με αντικειμενα συναισθηματικα. Δωστα οσο γρηγοροτερα γινεται να ησυχασεις.
Αλλιως χανεις τον καιρο σου

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.679
Πόντοι
5.946
Εννοείται ρε συ...Και οταν θα ερθει καποιος θα ειμαι κι εγω πανω,σιγα μην αφησω τον καθε γυφτο να τσεκαρει το σπίτι και να την πεσει στα γερόντια.
Αδερφε ξυπνησε το γυφταριο με το διαδυκτιο και κανουν πουστιεσ .Μπορει να σε παρουν τηλ και να σε παραμυθιαζουν μην ανεβασεισ αριθμοα τηλεφωνου .Το ξερω οτι αυτα τα ξερεισ αλλα εκει την παταμε .Γενικα οι γυφτοι λογω κρισησ κανουν ντου στεγνα με ολα τα μεσα παραδοσιακα ψηφιακα κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom