Νέα

Ξεπούλημα οικοσκευής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
ΕΧεις μηνυμα για να καταλάβεις για τι πραγματα μιλαω...
Απευθύνθηκα σε μια αντικερι, μη τους γαμήσω τα αγάμητα, για ενα παρόμοιο μπουφέ.
Άκουσα 500, τους έγραψα στα παπάρια μου.
Ρωτάω συγγενείς ποιος θέλει τον μπουφέ μην τον σουτάρω, έδειξαν ενδιαφέρον.
Ακόμα στην αποθήκη ο μπουφές.....:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::2funny:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Απευθύνθηκα σε μια αντικερι, μη τους γαμήσω τα αγάμητα, για ενα παρόμοιο μπουφέ.
Άκουσα 500, τους έγραψα στα παπάρια μου.
Ρωτάω συγγενείς ποιος θέλει τον μπουφέ μην τον σουτάρω, έδειξαν ενδιαφέρον.
Ακόμα στην αποθήκη ο μπουφές.....:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::2funny:
Tύπε
Μιας και δεν μπορείς να τον πουλήσεις
Κοίτα να βγάλεις τα λεφτά αλλιώς

Βρες ένα σπίτι 1000 τετραγωνικά
Να κάνεις τσιμπούσια
Το φαί θα το φέρνουν αυτοί
Και το ρεύμα θα το καίνε αυτοί.

Βάλε και κάπου τον μπουφέ να τον βλέπουνε.

ΥΓ
Είπαμε
οι εποχές έγιναν ΙΚΕΑ και δόσεις.

Κι επειδή κάποιοι έχουν αντιρρήσεις
Υπάρχουν άπειρες μονοκατοικίες που δεν έγιναν πολυκατοικίες την σωστή εποχή.

Τώρα πέθαναν οι ηλικιωμένοι
κι έχουν μείνει μονοκατοικίες
γιατί δεν ενδιαφέρεται κανένας να τις κάνει πολυκατοικίες.

Timing λέγεται, δεν χρειάζεται να είσαι από τους πρώτους, δεν χρειάζεται να είσαι από τους τελευταίους.

ΥΓ2
Ενα ψυγείο (ελαφρύ) ήθελα να μεταφέρω και δεν έβρισκα κανένα, να είμαστε δύο.
Αλλος την μέση του, άλλος τα πόδια του
Εντέλει πλήρωσα αλβανό.

Ο καιρός περνάει..

Τελευταία τροποποίηση:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Ξέχασα να αναφέρω πως ο μπουφές της γιαγιάς είναι προπολεμικός, μην γράψω καμιά ώρα και πριν του ΑΠΠ :2funny::2funny::2funny::2funny:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Tύπε
Μιας και δεν μπορείς να τον πουλήσεις
Κοίτα να βγάλεις τα λεφτά αλλιώς

Βρες ένα σπίτι 1000 τετραγωνικά
Να κάνεις τσιμπούσια
Το φαί θα το φέρνουν αυτοί
Και το ρεύμα θα το καίνε αυτοί.

Βάλε και κάπου τον μπουφέ να τον βλέπουνε.
Μεγάλο είναι το σπίτι αλλά είναι ήδη φορτωμένο.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Είναι μεγάλο γ@μησι να ξεφορτωθείς παλιά αλλα αξίας πραγματα.
Ο καθε λούστρος ερχεται, κοζαρει και πετάει άνα "δρακο" του στυλ "ο μπυφες πιανει δυομιση χιλιάρικα, θα παρω τα ασημικά εδω για τρια κατοσταρικα και θα στείλω φορτηγό αυριο για να τον παρω". Και μετα εξαφανίζεται,αφού εχει παρει αυτα ακριβώς που θελει.
Εμενα ηρθαν στο σπίτι εξη (!) τετοιοι και μόλις μου είπαν -οι δυο-τα παραπάνω,τους λεω "ολα μαζί αύριο".Ε,εξαφανίστηκαν...
Ο άλλος ζηταγε τα παρασημα των Ναζί για τρία χιλιάρικα και τα παρασημα του πατέρα μου για επτα κατοσταρικα κι έφυγε και καλα να παει στην Τραπεζα να κανει αναληψη!Και άμα τον είδατε εσείς,τον είδα κι εγω...
Ακούς ότι παπαριά θελεις,χρειάζεται γερά νευρα να μη στείλεις κανενα στο διάολο επιτόπου..

• Like
Αντιδράσεις: abcxyz

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Ο καθε λούστρος ερχεται, κοζαρει και πετάει άνα "δρακο" του στυλ "ο μπυφες πιανει δυομιση χιλιάρικα, θα παρω τα ασημικά εδω για τρια κατοσταρικα και θα στείλω φορτηγό αυριο για να τον παρω". Και μετα εξαφανίζεται,αφού εχει παρει αυτα ακριβώς που θελει.
Εμενα ηρθαν στο σπίτι εξη (!) τετοιοι και μόλις μου είπαν -οι δυο-τα παραπάνω,τους λεω "ολα μαζί αύριο".Ε,εξαφανίστηκαν...
Ο άλλος ζηταγε τα παρασημα των Ναζί για τρία χιλιάρικα και τα παρασημα του πατέρα μου για επτα κατοσταρικα κι έφυγε και καλα να παει στην Τραπεζα να κανει αναληψη!Και άμα τον είδατε εσείς,τον είδα κι εγω...
Ακούς ότι παπαριά θελεις,χρειάζεται γερά νευρα να μη στείλεις κανενα στο διάολο επιτόπου..
Ποιός καθορίζει την αξία ?
Προσφορά και ζήτηση
Αξίζανε κάποτε

Γι αυτό σου λέω ότι είναι ψυχοφθόρο.
Ανάλογα τι τύπος είσαι, πράξε ανάλογα.

Βρίσκουνε και ρακοσυλλέκτες με εκατομμύριο στο στρώμα.

Δες την ζωή με άλλο μάτι.
Πόσα καλοκαίρια σου μείνανε ακόμα ? :buck2:
130 ?
Μετράς αντίστροφα 129-128-127 ...

Μετά θα πουλήσουν τα δικά σου έπιπλα. :buck2:
και όσα έχουν ξεμείνει από τους γονείς σου ..

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Ξέχασα να αναφέρω πως ο μπουφές της γιαγιάς είναι προπολεμικός, μην γράψω καμιά ώρα και πριν του ΑΠΠ :2funny::2funny::2funny::2funny:
Εγώ θα έκλεινα την τηλεόραση
Και τα βραδάκια θα κοιτούσα τον μπουφέ ..

"Τα νιάτα του έφαγε ο Στρατής
στα ναυπηγεία ολημερίς .."

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.733
Πόντοι
3.506
Ακριβώς έτσι είναι. Αντίκες του 1800 φεύγα έχω στο πατρικό μου, ψευτοπροσφορές έκαναν και ήθελαν διακαώς κάτι σπαθιά, ψευτοασημικά και κρεμασμένα πιάτα... Ο κόσμος είναι portable πλέον δεν γουστάρει φορτωμένα σπίτια.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.371
Πόντοι
456
αδερφε , τωρα που ηρθαν παλιατζηδες στο σπιτι και υπαρχει κοσμος που ξερει τι υπαρχει μεσα κι οτι κατοικουν υπερηλικες , εχε τ ο νου σου.οι επιτηδειοι ξεκινουν απο μια τετοια πληροφορια.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
αδερφε , τωρα που ηρθαν παλιατζηδες στο σπιτι και υπαρχει κοσμος που ξερει τι υπαρχει μεσα κι οτι κατοικουν υπερηλικες , εχε τ ο νου σου.οι επιτηδειοι ξεκινουν απο μια τετοια πληροφορια.
Εχεις δικιο,αλλα όταν ηρθαν οι λουστροι ημουν κι εγω.Και καλα μενω εκεί.Χωρια που ειδαν και τα σπαθιά να κρεμονται και τα καγκελα στα παραθυρα.Επιπλέον στου Παπαγου,οι παλιοί κατοικοι ως Απόστρατοι,εχουν και όπλα.Ο πατερας εχει κι ενα 38αρι.Πιο πολύ φοβαμαι τη αφελεια της μανας μου,μην μπασει κανεναν απο "ΔΕΗ/ΟΤΕ"κλπ..

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Εχεις δικιο,αλλα όταν ηρθαν οι λουστροι ημουν κι εγω.Και καλα μενω εκεί.Χωρια που ειδαν και τα σπαθιά να κρεμονται και τα καγκελα στα παραθυρα.Επιπλέον στου Παπαγου,οι παλιοί κατοικοι ως Απόστρατοι,εχουν και όπλα.Ο πατερας εχει κι ενα 38αρι.Πιο πολύ φοβαμαι τη αφελεια της μανας μου,μην μπασει κανεναν απο "ΔΕΗ/ΟΤΕ"κλπ..
"ΔΕΗ" τζηδες σταμπαραν παππού φίλου μου, τον κλείδωσαν στο δωματιο και εκαναν το σπιτι φύλλο και φτερό. μέρα μεσημέρι σε πολυσυχναστη γειτονια.
αστυνομία τίποτα κατέγραψε και bye bye, με κάμερες εγώ ότι μπόρεσα να μαζέψω επειδή το καταστημα απο δίπλα ήταν φίλοι και μου έδωσαν τα αρχεια, γύφτοι επαγγελματιες με αυτα τα παλιά bmw
Μεγάλη μάστιγα οι γύφτοι.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
95 και 85......κρίμα είναι να τους πας σε άλλο σπίτι. Πάρε μια γυναίκα από την περιοχή να τους φροντίζει για κάποιες ώρες,βάλε εναν συναγερμό που θα χειρίζεσαι εσύ με wi-fi,πάρε και 3-4 κάμερες εσωτερικού χώρου για να τους βλέπεις ,όπου και αν είσαι και φρόντισε να πληρώνεις τα πάντα από λογαρισμούς κλπ,με ebanking για να μην βγαίνουν ,παρά μόνο για καμιά βόλτα εκεί γύρω. Αν τώρα εχεις και κανένα λαπτοπ που περισσεύει,να τους το στήσεις και να είναι μόνιμα ανοικτό σε viber, για να μιλάτε με εικόνα κλπ. Οσο για τα εγγόνια......και ένα δρόμο πιο κάτω να μείνουν,πάλι λίγο θα τα βλέπουν.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Πόσο δικιο εχεις....Σαλόνι από καρυδιά, από τον Εγγλεζακη.Μπουφες του 1900,τα λυπαται η ψυχη μου ρε γμτ.
Στα μαγαζιά στο Μοναστηράκι ρώτησες;;;;ξέρω έναν στην Ερμού 100

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
95 και 85......κρίμα είναι να τους πας σε άλλο σπίτι. Πάρε μια γυναίκα από την περιοχή να τους φροντίζει για κάποιες ώρες,βάλε εναν συναγερμό που θα χειρίζεσαι εσύ με wi-fi,πάρε και 3-4 κάμερες εσωτερικού χώρου για να τους βλέπεις ,όπου και αν είσαι και φρόντισε να πληρώνεις τα πάντα από λογαρισμούς κλπ,με ebanking για να μην βγαίνουν ,παρά μόνο για καμιά βόλτα εκεί γύρω. Αν τώρα εχεις και κανένα λαπτοπ που περισσεύει,να τους το στήσεις και να είναι μόνιμα ανοικτό σε viber, για να μιλάτε με εικόνα κλπ. Οσο για τα εγγόνια......και ένα δρόμο πιο κάτω να μείνουν,πάλι λίγο θα τα βλέπουν.
Γυναίκα: Δεν εμπιστεύομαι/ονται..Θα τους κλεψει ή θα βαλει άλλους με αντικλείδια μεσα.Δουλειές η μητέρα μου κανει ακόμη ,δυστυχώς τα πάντα.Από καθαρισμα ,μαγείρεμα μέχρι χαλιά/κουρτίνες.Βοηθάει και ο πατέρας στα βαρια αλλα ...είπαμε, 95 γραφει το κοντερ.
Συναγερμός:Δε χρειάζεται,το σπίτι εχει γινει φρούριο.Κάγκελα μασιφ γύρω γύρω στα παραθυρα και πόρτα αφαλείας, εσωτερικά και εξωτερική της Τριπλοκατοικίας με θυροτηλεόραση.
Ε-banking: Εχει ενεργοποιησει ο πατέρας τις παγιες πληρωμές των ΔΕΚΟ,αλλά και παλι χρειάζεται να πηγαίνει στη Τραπεζα για τα εξοδα τα καθημερινά.Είπαμε,καρτες δεν..
Καμερες: Αυτη ειναι μια πολύ καλη ιδέα,για απομακρυσμένο ελεγχο,αλλα σκεφτομαι το πώς θα το παρουν.Θα μου πουν "δε θα μπορούμε να κλ@σουμε και θα μας βλέπεις?"
Viber: Και αυτο πολύ καλό,αλλα υπάρχει laptop που να μενει μόνιμα ανοικτο?
Και η ζωντανή επαφή βεβαια φίλε,ειναι αλλιως...Παντως πολυ καλές οι προτάσεις σου..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Στα μαγαζιά στο Μοναστηράκι ρώτησες;;;;ξέρω έναν στην Ερμού 100
Διαφερει από τους άλλους?6 εφερα,δυο από Πανεπιστημίου,εναν απο Βυρωνα και τρεις από Μαρούσι.
Ιδια νοοτροπία όλοι τους,αν διαφερει ο δικός σου στείλε μου pm.Αλλα πες του να ξερει,οτι τα ογκωδη πραγματα θα φυγουν οπωσδήποτε.Οχι να ερθει για τα ψιλα..

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Οτι έγραψα το έχω κάνει και εγώ στην μητέρα μου (ναι γκρινιαξε για τις κάμερες αλλά κατάλαβε ότι είναι για το καλό της και της είπα ότι το κάνω για δευτερόλπετα,απλά για να δω ότι είναι οκ).Πριν δύο μήνες πήγα και τα έκανα (κάμερες,λάπτοπ,κλπ) σε σπίτι παιδικού φίλου,που ο πατέρας του, είναι απόστρατος και μένει Παπάγου (ήταν φίλος με τον πατέρα μου που έχει πεθάνει όμως).Ο φίλος ζει εξωτερικό και έχει ανάλογο θέμα με τους γονείς του. Εχουν όμως μια γυναίκα που τους προσέχει (από το πρωί μέχρι το απόγευμα) και παει σουπερ μαρκετ και φαρμακείο.

demis379

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
10
Πόντοι
0
Γιατί δεν το νοικιάζεις όπως είναι το σπίτι επιπλωμένο? ΕΓΩ που καμιά φορά κάνω αυτή την δουλειά δεν συμφέρει με τίποτα έπιπλα σκαλιστά κλπ να τα δώσεις είναι αμαρτία απ το θεο μονο εαν βρεις απο αγγελια ανθρωπο μερακλη να τα παρει για το σπίτι του παλιατζήδες και τέτοια την σήμερον ημέρα Μακριά και αλάργα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.935
Πόντοι
6.515
γυναικα για το σπιτι δεν την αποδεχονται οι ηλικιωμενοι οσο "στεκονται στα ποδια τους", την δεχονται αμα καταπεσουν, τωρα αν θα βγει καλη η οχι ειναι λαχειο, η πιο σιγουρη περιπτωση ειναι να την βρεις απο συσταση γνωστου

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.936
Πόντοι
3.346
Αδερφια καλησπερα,θα ηθελα τη βοηθεια και τις γνώμες σας στο παρακάτω ζήτημα.
Το πλήρωμα του Χρόνου φτανει για όλους και για μένα ειναι πιο κοντα όσον αφορά τους υπερηλικες γονείς μου.Αποφάσισαμε λοιπόν να τους κατεβασω κατω στα Χανιά κοντα μου,καθόσον μοναχοπαίδι και η απόσταση από Αθηνα φανταζει ανυπέρβλητη εάν προκύψει κατι ασχημο.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της απόφασης ειναι αυτονόητα,κοντα στην οικογένεια και τα εγγόνια και φροντιδα σε ότι χρειαστούν,ευτυχως ακομα κρατανε μια χαρα.
Τα μειονεκτηματα είναι δυο ,μεγάλα,το ένα ειναι το "ξερίζωμα" από το μερος που εμενες 50 χρόνια για να πας σε ενα άλλο αγνωστο τόπο και συνηθειες και φυσικα η διαφορετική ζωή ,πραγμα δυσκολο για ανθρωπους ανω των 85 χρόνων.
Το δευτερο -που πανω σε αυτο θελω τη βοήθεια/γνωμη σας-είναι η τεραστια οικοσκευή που εχει μαζευτεί στο πατρικό μου.Και δεν εννοω τα διαφορα πιατικα,ασημικα ,καδρα κλπ κλπ. αλλα τα ογκωδη έπιπλα διακοσμησης 1960-70,όπως σαλόνι,μπουφες,τραπεζαρία σκρινιο,κρυσταλλιερα,μπαγιου,μπαρ,πικαπ επιπλο,πινακες ,τα οποία εκτος του οτι θα στοιχισει ο κουκος αηδόνι να τα κατεβασω κατω,δεν υπαρχει περίπτωση να χωρέσουν σε ενα δυαρι/τριάρι που θα βρω εδω.
Προσπαθησα να βρω καποιους παλαιοπώλες να ερθουν να τα δουν όταν ανεβηκα πανω πριν λιγες ημέρες,αλλά οι λούστροι που ηρθαν επικεντρωθηκαν στα ασημικα και τα ..παράσημα του Πατερα μου καθώς και τα Γερμανικά παρασημα των Nazi που ειχε "καθαρίσει"ο παππούς μου στη Μαχη της Κρητης!
Τα εχω βαλει και στο marketplace και σε καποια site,αλλα τίποτα..
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθώς και καμια ιδέα,πώς μπορω να τα δωσω,εστω και κοψοχρονιά,αλλα΄ όχι και στην ξεφτίλα...
Δυστυχως δεν βρισκεις.. ετσι και μ' εμας οταν ανακαινισαμε το πατρικο..ειχαμε διαφορα επιπλα, ντουλαπες και αλλα απο δεκαετιες 70 και 80 κανενας δεν τα επαιρνε.. ουτε τζαμπα! οποτε τα στειλαμε στα σκουπιδια σχεδον ολα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Γιατί δεν το νοικιάζεις όπως είναι το σπίτι επιπλωμένο? ΕΓΩ που καμιά φορά κάνω αυτή την δουλειά δεν συμφέρει με τίποτα έπιπλα σκαλιστά κλπ να τα δώσεις είναι αμαρτία απ το θεο μονο εαν βρεις απο αγγελια ανθρωπο μερακλη να τα παρει για το σπίτι του παλιατζήδες και τέτοια την σήμερον ημέρα Μακριά και αλάργα.
Φίλε, το επιπλωμένο σπίτι ειναι δέσμευση..Έρχεται μια οικογένεια τετραμελής,δεν θα εχει το νοικοκυριό της?Αν θα νοικιασεις επιπλωμένο,θα πας σε Air bnb και σε μικρα σπίτια.Εδω μιλάμε για 150 τμ σπίτι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom