Νέα

Τέλος το σχολείο, επιτέλους μια νέα αρχή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Γεια σας, τελείωσα τις πανελλήνιες και πλέον αναμένω τα αποτελέσματα τα οποία ελπίζω να αντικατοπτρίζουν τη σκληρή δουλειά που έκανα αυτή τη χρονιά. Μετά από 12 βαρετά σχολικά χρόνια νομίζω πως ήρθε μια νέα περίοδος, μια νέα αρχή, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και φυσικά έχω πολλά σχέδια στο μυαλό μου για τα χρόνια που έρχονται. Το μόνο που σίγουρα θα μείνει από αυτά τα χρόνια είναι οι 2-3 κολλητοί μου με τους οποίους είμαστε αχώριστοι θα λέγαμε, αλλά νομίζω ότι όλα τα άλλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ποιες είναι οι συμβουλες σας εσάς των μεγαλύτερων για τις ηλικίες 18-25, τι να κάνω σε αυτά τα χρόνια? Τι να προσέξω και τι να αποφύγω?
Τύπε γαμείς;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Άστο ήσυχο το παιδί...ο κάθε μπουχεσας αρχίζει να ζμπρωχνει από τα 14 και δες που καταντάει ...στα 20 το έχουν κάψει...ας ζήσει σύμφωνα με την ηλικία του ,έτσι θα βγει ένας σωστός άνθρωπος στην κοινωνία.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Άστο ήσυχο το παιδί...ο κάθε μπουχεσας αρχίζει να ζμπρωχνει από τα 14 και δες που καταντάει ...στα 20 το έχουν κάψει...ας ζήσει σύμφωνα με την ηλικία του ,έτσι θα βγει ένας σωστός άνθρωπος στην κοινωνία.
Οκ. Δεν ξανά πειράζω το πουλέν σου τύπε.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Για γαμήσια και χύσια δεν έχω να σου πω τίποτα

Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι αν περάσεις στο πανεπιστήμιο και στάζει καλό μεροκάματο ο πατέρας και δε το βγάλεις στην ώρα του θα σαι μεγάλος μαλάκας

Εμείς παλέψαμε μέσα από τα σκατά χωρίς κανέναν από πίσω. Ευτυχώς δε μπλέξαμε και στο τέλος πάντα υπήρχε φως. Αλλά δεν είναι για όλους έτσι.

Τα παιδιά της γενιάς σου είναι σκουπιδια και το ότι γράφτηκες εδώ δηλώνει ότι είσαι ανώτερη ύπαρξη από αυτούς οπότε καλή τύχη
Κοίτα δε θα το έλεγα, ακόμα και στα 5 χρόνια να το τελειώσω δε θα γίνει κάτι. Μπορεί να έχω κάπου αλλού μια προσωρινή δουλειά. Όπως και να έχει εντάξει η γενιά μου είναι όπως κάθε γενιά, υπάρχουν και καλοί και ηλίθιοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φέτος ξεκινάω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Κοίτα δε θα το έλεγα, ακόμα και στα 5 χρόνια να το τελειώσω δε θα γίνει κάτι. Μπορεί να έχω κάπου αλλού μια προσωρινή δουλειά. Όπως και να έχει εντάξει η γενιά μου είναι όπως κάθε γενιά, υπάρχουν και καλοί και ηλίθιοι

Φέτος ξεκινάω
Ξεκινά με επαγγελματία γιατί λογικά σε κομοδίνο θα πέσεις αν ψάχνεις εκτός ιδρυμάτων στην ηλικία που είσαι...
Όμως όχι με δεκαρικα στο βρωμομεταξο για οικονομία...πάνε σε κάνα στουνυισκι ,επένδυσε χαλαρά γύρω στα 50€ και απόλαυσε το...ο,τι δίνεις αυτό παίρνεις στην ζωή.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ξεκινά με επαγγελματία γιατί λογικά σε κομοδίνο θα πέσεις αν ψάχνεις εκτός ιδρυμάτων στην ηλικία που είσαι...
Όμως όχι με δεκαρικα στο βρωμομεταξο για οικονομία...πάνε σε κάνα στουνυισκι ,επένδυσε χαλαρά γύρω στα 50€ και απόλαυσε το...ο,τι δίνεις αυτό παίρνεις στην ζωή.
Το τελευταίο με το στουνυισκι και τα 50€ δε το κατάλαβα με έκαψες λίγο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Το τελευταίο με το στουνυισκι και τα 50€ δε το κατάλαβα με έκαψες λίγο
Mην κανείς τσιγκουνιες...πάρε ένα χαλαρό πρόγραμμα σε στούντιο με 50€ να το απολαύσεις με την άνεση σου.
Δεν χωράει οικονομία σε κάτι που θα σε χαρακτηρίζει για μια ζωή...γιατί άλλη συμπεριφορά έχει οποίος ζμπρωχνει με ένα δεκαρικο μια σαβουρα και άλλη κάποιος που ασχολείται με κάτι πιο λαμπερό με άνεση χρόνου.Ακριβως το ίδιο ισχύει στο φαγητό....

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
@argyrotoxos συγγνώμη μου επεμβαίνω αλλά γιατί να πάει σε studio γεμάτο ΣΜΝ και κονδυλώματα;

Γκομενακι που να είναι στην ίδια φάση δεν παίζει;

Εδώ θα γίνει ξεφτέρι, εύκολα θα το ξεπαρθενέψει.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Mην κανείς τσιγκουνιες...πάρε ένα χαλαρό πρόγραμμα σε στούντιο με 50€ να το απολαύσεις με την άνεση σου.
Δεν χωράει οικονομία σε κάτι που θα σε χαρακτηρίζει για μια ζωή...γιατί άλλη συμπεριφορά έχει οποίος ζμπρωχνει με ένα δεκαρικο μια σαβουρα και άλλη κάποιος που ασχολείται με κάτι πιο λαμπερό με άνεση χρόνου.Ακριβως το ίδιο ισχύει στο φαγητό....
Μα έγω θα έχω γκομενα δε θέλω στούντιο

@argyrotoxos συγγνώμη μου επεμβαίνω αλλά γιατί να πάει σε studio γεμάτο ΣΜΝ και κονδυλώματα;

Εμμ αυτό λέω και εγώ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297

Ευπρόσδεκτη η παρέμβαση αγαπητέ συναγωνιστή....

Η ΣΟΒΑΡΗ και ΣΩΣΤΗ επαγγελματίας είναι καθαρή και γατη εμπειρίες...ένα κοριτσάκι ,αμαθο και τίγκα στο κόμπλεξ ,τι θα προσφέρει στον νεαροτατο φίλο μας πέρα από αποστροφή για το αγαπημένο μας άθλημα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Μα έγω θα έχω γκομενα δε θέλω στούντιο

Εμμ αυτό λέω και εγώ
Πιθανόν ΝΑ ΜΗΝ έχεις...οι σχολές πληροφορικής ενδεικτικά δεν έχουν παρά ελάχιστες κοπέλες.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Πιθανόν ΝΑ ΜΗΝ έχεις...οι σχολές πληροφορικής ενδεικτικά δεν έχουν παρά ελάχιστες κοπέλες.
Δηλαδή μου λες ότι μέχρι τα 20 δε θα έχω κάνει κάτι με κάποια?
Επίσης και ποιός είπε ότι θα περιοριστω σε κορίτσια απ'τή σχολή... ολόκληρη Αθήνα σιγά μη κοιτάω μόνο τη σχολή της πληροφορικής, άμα είναι να περιμένω από τη σχολή άστο

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Επίσης και ποιός είπε ότι θα περιοριστω σε κορίτσια απ'τή σχολή... ολόκληρη Αθήνα σιγά μη κοιτάω μόνο τη σχολή της πληροφορικής, άμα είναι να περιμένω από τη σχολή άστο
Exεις ήδη ανοιχτούς ορίζοντες αλλά μην ξεχνάς ότι δεν ξέρεις σε τι περιπτώσεις θα πέσεις.
Εμείς μπορεί να εχουμε τον πρωτο λόγο όμως αυτές έχουν τον τελευταίο....

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Exεις ήδη ανοιχτούς ορίζοντες αλλά μην ξεχνάς ότι δεν ξέρεις σε τι περιπτώσεις θα πέσεις.
Εμείς μπορεί να εχουμε τον πρωτο λόγο όμως αυτές έχουν τον τελευταίο....
Σε ο'τι και να πέσω έστω και για μερικές βδομάδες κάτι θα κάνω, άμα το έχω ευχαριστηθεί έστω και για λίγα ειδικά το πρώτο δε θα με νοιάζει κάτι παραπάνω οπότε νομίζω ότι δε θα δυσκολευτω αν κάνω τις σωστές κινήσεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Σε ο'τι και να πέσω έστω και για μερικές βδομάδες κάτι θα κάνω, άμα το έχω ευχαριστηθεί έστω και για λίγα ειδικά το πρώτο δε θα με νοιάζει κάτι παραπάνω οπότε νομίζω ότι δε θα δυσκολευτω αν κάνω τις σωστές κινήσεις
Καλή η αισιοδοξία αλλά κρατά πισινες μην απογοητυευθεις...βέβαια η Αθήνα λειτουργεί αλλιώς από την επαρχία και αυτό είναι υπέρ σου.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Καλή η αισιοδοξία αλλά κρατά πισινες μην απογοητυευθεις...βέβαια η Αθήνα λειτουργεί αλλιώς από την επαρχία και αυτό είναι υπέρ σου.
Δε γίνεται να μη κάνω τίποτα, εδω βρίσκουν άτομα που είναι πραγματικά χάλια δε θα βρω εγώ ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Μην σκέφτεσαι έτσι ,κρατα χαμηλά την μπάλα και ξεκινά χωρίς να περιμένεις πολλά γιατί τυχόν απογοήτευση μπορεί να οδηγήσει στην απόγνωση.Τιποτα χειρότερο από αυτό...

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
@argyrotoxos, Μέγα.

Το παιδί είναι αλάνι.

Δεν μασάει.

Τα νέα μοντέλα παίζουν σε αλλά επίπεδα.

Αυτός ειναι το iphone 13 και εμείς το κλασικό ασύρματο με την ασημένια κεραία που έπρεπε να τη σηκώσεις για να μιλήσεις.

Θα μα πει εδώ 2-3 μουνίτσες που έχει ήδη επαφές κ εάν χρειαστεί θα καταστρώσετε μαζί ένα σχέδιο δράσης.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom