Ουστ μαλάκα!!!Αχχχ να πολύ θα το ήθελα να με παντρευτεί ένας και να με έχει ολη μερα στο σπίτι να τον υπηρετω!!
Και να με βγάζει έξω με την Μπούρκα!!
Ακόμα και η ανωμαλία έχει όρια !!!
Ουστ μαλάκα!!!Αχχχ να πολύ θα το ήθελα να με παντρευτεί ένας και να με έχει ολη μερα στο σπίτι να τον υπηρετω!!
Γιατί μπορεί να μην θελει να χαλάσει το ντουβάρι......... δηλαδή εσένα!!!
δεν γαμιεσαι ρε τεντακο;λες φασιστες οσους δεν γουσταρουν Σαρια αλλα την μπουρκα,την επιτομη του ισλαμοφασισμου την γουσταρεις :S :S :SΑχχχ να πολύ θα το ήθελα να με παντρευτεί ένας και να με έχει ολη μερα στο σπίτι να τον υπηρετω!!
Τυπε εχεις πολλες πιθανοτητες να σηκωσεις την κουπα του Μr Μαλακα στον επομενο διαγωνισμο. Συνεχισε ετσι και δεν το χανεις τον τιτλο.
Αχχ γιατί βρεεεε? Και φαντάσου, κάτω από το Μπούρκα να φοράω μόνο σέξι εσώρουχα!!Ουστ μαλάκα!!!
Ακόμα και η ανωμαλία έχει όρια !!!
Καλε δοκιμασε το και θα με θυμηθείς! Όσες το έχουν δοκιμάσει.... δεν ξεκολλανε!!Σαν να έχεις δίκιο τύπε... Πού να καταλάβω εγώ την εξυπνάδα του να χώνεις πάκικες πούτσες στον κώλο σου :S :S :S
Γιατί βρε Νασο μου?, εγώ την βρίσκω πολύ σέξι!!δεν γαμιεσαι ρε τεντακο;λες φασιστες οσους δεν γουσταρουν Σαρια αλλα την μπουρκα,την επιτομη του ισλαμοφασισμου την γουσταρεις :S :S :S
Ναι εεεε?teddybi2005 δεν έχεις παράπονο πάντως... εδώ μέσα παρτούζα σε πήραν όλοι
ξέρω ότι γουστάρεις τέτοια βέβαια, γι αυτό τους απαντάς...
υγ... δοκίμασε με αιγύπτιο... θα τρελαθείς... κορμάρες, ψωλάρες και γαμάνε (βασικά βιάζουν) σαν τα σκυλιά!!! (πήγα με έναν πρόσφατα αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς :S κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα...)
Αχχ ασε-ασε βρε συ, σιγα-σιγα μπηκε ολο μεσα, αλλα...... βελαξα μιλαμε, βελαξα!!!!Τον κατέβασες ολο στην κωλαρα σου;
Οταν λες οργασμό;Ναι εεεε?
Βασικα δεν ειχα τετοια τυχη μεχρι τωρα!
Εγω παντως την πιο φοβερη μου εμπειρια την ειχα με ενα παιδι απο την Νιγηρια!
Ενταξει, μιλαμε για ΦΟΒΕΡΟ πραμα!!
Με εκανε να ερθω σε οργασμο απο πισω 2 φορες.... δεν εχω ξανανιωσει ποτε ετσι στη ζωη μου!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
υγ... δοκίμασε με αιγύπτιο... θα τρελαθείς... κορμάρες, ψωλάρες και γαμάνε (βασικά βιάζουν) σαν τα σκυλιά!!! (πήγα με έναν πρόσφατα αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα...)
Αχχ ασε-ασε βρε συ, σιγα-σιγα μπηκε ολο μεσα, αλλα...... βελαξα μιλαμε, βελαξα!!!!
οργασμο καλε... έχυνε το πουτσακι μου όταν μου τον εχωνε (και μου ήταν εντελώς πεσμένο και νια-νια!!!)Οταν λες οργασμό;
θα παρακαλάτε να γυρίσουν οι Πακιστανοί
To φοβικό σύνδρομο: Τι είναι και πώς μπορείς να θεραπευτείςΑν τυχόν βγει κυβέρνηση η ΧΑ και φάτε Χρυσαυγίτικη πούτσα θα παρακαλάτε να γυρίσουν οι Πακιστανοί.
Εγώ σε αυτή την περίπτωση θα έχω φύγει από την χώρα, και θα σας αφήσω να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας με τους βρωμιάρηδες.
Αν τυχόν βγει κυβέρνηση η ΧΑ και φάτε Χρυσαυγίτικη πούτσα θα παρακαλάτε να γυρίσουν οι Πακιστανοί.
Εγώ σε αυτή την περίπτωση θα έχω φύγει από την χώρα, και θα σας αφήσω να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας με τους βρωμιάρηδες.
To φοβικό σύνδρομο: Τι είναι και πώς μπορείς να θεραπευτείς