Νέα

Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Aρα, αρα φαε καρμποναρα. Πηγαινε στην καμπουλ για να σε πεταξουν σαν σακι με πατατες
απο τον 6ο για να ησυχασεις.
Γιατι απ οτι φαινεται σε τρωει ο κωλαρινος σου για πακιστανικο σκουπιδιασμα

Εσυ μιλας με βαση αυτα που διαβαζεις και αυτα που βλεπεις στη τηλεοραση,
εγω μιλαω με βαση την εμπειρια μου στη πραγματικοτητα και τους πουτσους που εχω φαει και σου λεω οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λες...... αυτο απλα!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Εσυ μιλας με βαση αυτα που διαβαζεις και αυτα που βλεπεις στη τηλεοραση,
και τους πουτσους που εχω φαει
Τοτε απο τα πολλα φλοκια και τα πουτσ_σκαμπιλα εχεις ζαλιστει,
και δεν μπορεις να δεις την αληθεια.
-Εχω δουλεψει στο παρελθον μαζι τους και ξερω.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Τοτε απο τα πολλα φλοκια και τα πουτσ_σκαμπιλα εχεις ζαλιστει,
και δεν μπορεις να δεις την αληθεια.
-Εχω δουλεψει στο παρελθον μαζι τους και ξερω.
Και εγω στα πλαισια της δουλειας μου εχω συνεργαστει αλλα δεν εχω δει τιποτα σαν αυτα που λες, ισα-ισα με οσους εχω συνεργαστει που κατοικουν μονιμα πακισταν, εχουν πολυ ευρωπαικη νοοτροπια (και δεν εχουν σπουδασει ευρωπη, γιατι ετσι νομιζα και εγω στην αρχη).

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλά δες ποσοστό εγκλημάτων από τους μελαχροινούς  σε σχέση με Έλληνες και μετά έλα πες μας. Για φυλακές δεν το συζητώ 60% μελαμψοί (φαντάσου να μην τους άφηναν κ ελεύθερους), χώρια αλβανοί, γεωργιανοί και γύφτοι.

Αλλά ας τα κάνουμε λίγο σαλάτα έτσι για να συμβαδίσουμε με τις τάσεις της εποχής.

τους καλύτερους γαμιάδες κλείνουν φυλακή σε αυτή τη χώρα  :S  :'(

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Δέν μάς φθάνανε οί Έλληνες έγκληματίες φέραμε καί τούς ξένους.

Καταναγκαστικά έργα γιά τούς Έλληνες έγκληματίες.

Waterboarding γιά τούς ξένους, καταναγκαστικά έργα, ξύλο καί άπέλαση γιά τούς ξένους έγκληματίες.

ΘΑΝΑΤΟ γιά δολοφόνους, προδότες, βιαστές, έμπόρους ναρκωτικών, έμπρηστές δασών καί καταστροφεις δημοσίας περιουσίας.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Αρα στο πακισταν θα ειναι ολες οι φυλακες τινγκα εεεεε?

Το Πακιστάν είναι ένα απέραντο μπουρδέλο. Σε έρευνα του BBC το 2016, 1 στους 3 έχει συμμετάσχει σε βιασμό γυναίκας. Μήπως έχεις κόμπλεξ απέναντι στους Έλληνες επειδή δεν σε προτιμούν; Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
τους καλύτερους γαμιάδες κλείνουν φυλακή σε αυτή τη χώρα  :S  :'(
αχχχ ναι βρε συ, για τυφλούς δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει γιατί βρωμανε πολύ, αλλά γενικά ο Αλβανός και ο Γεωργιανοί γαμαει πολύ δυνατα.
Και του αρέσει να ξεφτελιζει άγρια εμάς τις "Ελληνίδες" επίσης!!  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
πηγαινε στην φυλακή να χορτάσεις πούτσο
Πο ποοοο να βρε συ, ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να ήμουν σε φυλακή και οι νταηδες της φυλακής να με είχανε πουτανα τους και να έπρεπε να τριγυριζω πάντα ντυμένη με γυναικεία και να μου τον χωνουν συνέχεια και να με δανείζει ο ένας στον άλλο για χρήματα και εγώ να κάνω ότι μου λένε προκειμένου να μου προμηθεύουν τις ορμόνες μου :tits2: :tits2: :tits2:  

Αχχχχ φοβερό σκηνικό!!!

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Το Πακιστάν είναι ένα απέραντο μπουρδέλο. Σε έρευνα του BBC το 2016, 1 στους 3 έχει συμμετάσχει σε βιασμό γυναίκας. Μήπως έχεις κόμπλεξ απέναντι στους Έλληνες επειδή δεν σε προτιμούν; Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Δεν θα το έλεγα βρε συ, ίσα ίσα μάλιστα, εντάξει όχι ότι τους αποφεύγω, ειδικά το φετίχ μου είναι οι ορισμοί κύριοι αλλά κακά τα ψέματα είναι γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να βρεις 100% αρσενικο αντρα σε ελληνα.

Το 70% των αντρών που γνωριζομαστε είτε από εδώ, είτε από FB, είτε από τσατ η από κάποιο σιτε..... στο τέλος αποδεικνύεται ότι ολο και το θέλουνε λίγο το πουτσακι!!!
Είτε να το φάνε κανονικά είτε να το γλυψουν είτε έστω λίγο δαχτυλακι!
Για να μην σου πω για αυτούς που θελουν να τους δανεισω τα στρινγκακια μου αλλά και τα αλλά εσώρουχα μου!!
Εεεε αυτή η αναλογία δεν είναι ίδια στους ξένους!

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
:hi:  
Eπίσης ο πισω τέντυ νομίζει οτι επειδή εκείνος τυλίγει το πούρο,θεωρεί οτι και όλοι οι άλλοι τυλίγουν το πούρο, σαν αυτόν.
Δεν μπορεί να γίνεται μονο αυτό, κάποιοι πρέπει να είναι και ενεργοί για να καλλιεργήσουν τις εκτάσεις με το αλέτρι τους.
Ο τυπος μαζί με ποδαριλάγνο διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα συνεχώς εξαιτίας του εθισμού τους.  :S

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Δεν θα το έλεγα βρε συ, ίσα ίσα μάλιστα, εντάξει όχι ότι τους αποφεύγω, ειδικά το φετίχ μου είναι οι ορισμοί κύριοι αλλά κακά τα ψέματα είναι γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να βρεις 100% αρσενικο αντρα σε ελληνα.

Το 70% των αντρών που γνωριζομαστε είτε από εδώ, είτε από FB, είτε από τσατ η από κάποιο σιτε..... στο τέλος αποδεικνύεται ότι ολο και το θέλουνε λίγο το πουτσακι!!!
Είτε να το φάνε κανονικά είτε να το γλυψουν είτε έστω λίγο δαχτυλακι!
Για να μην σου πω για αυτούς που θελουν να τους δανεισω τα στρινγκακια μου αλλά και τα αλλά εσώρουχα μου!!
Εεεε αυτή η αναλογία δεν είναι ίδια στους ξένους!

Μα οι κανονικοί 100% άντρες δεν γαμάνε πουστράκια. Αυτοί που λες εσύ (Πακιστανοί κ σία) έχουν φάει τόση αγαμία που λογικό είναι να κάνουν σαν τρελοί όταν βλέπουν κωλοτρυπίδα ακόμα και αν ανήκει σε κατσίκα. Ε εσύ και οι φίλες σου το εκμεταλλεύεστε. Βάλτου όμως δίπλα σου μία μέση Ελληνίδα και εσένα και πες μου ποιά θα προτιμήσει να πηδήξει.

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Επίσης ακούγεται αρκετά το εξής: οτι όταν μένουν καμμιά δεκαριά άτομα στο ίδιο σπίτι, μια φορά την
εβδομάδα εναλλάξ ένας απο αυτούς βάζει ποδιά, παντόφλες, και κάνει όλες της δουλειές του σπιτιού σαν
καλή νοικοκυρούλα. Μετά το βράδυ, παίζει τον ρόλο της καλής συζύγου και του τον ακουμπάνε όλοι οι υπόλοιποι.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
:hi: 
Eπίσης ο πισω τέντυ νομίζει οτι επειδή εκείνος τυλίγει το πούρο,θεωρεί οτι και όλοι οι άλλοι τυλίγουν το πούρο, σαν αυτόν.
Δεν μπορεί να γίνεται μονο αυτό, κάποιοι πρέπει να είναι και ενεργοί για να καλλιεργήσουν τις εκτάσεις με το αλέτρι τους.
Ο τυπος μαζί με ποδαριλάγνο διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα συνεχώς εξαιτίας του εθισμού τους.  :S

Χμμμ.... ίσως να μην το περίμενες αλλά εδώ φίλε pokerface δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ εντελώς.
Είναι σαφές ότι ο ανδρικος πουτσος ειναι πολυ ισχυρό και εθιστικό "ναρκωτικό" (ρωτα και οποία γυναίκα θέλεις άλλωστε!!), απλα προσπαθώ όσο μπορώ να τα βλέπω και πιο σφαιρικά τα πράγματα!

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Μα οι κανονικοί 100% άντρες δεν γαμάνε πουστράκια. Αυτοί που λες εσύ (Πακιστανοί κ σία) έχουν φάει τόση αγαμία που λογικό είναι να κάνουν σαν τρελοί όταν βλέπουν κωλοτρυπίδα ακόμα και αν ανήκει σε κατσίκα. Ε εσύ και οι φίλες σου το εκμεταλλεύεστε. Βάλτου όμως δίπλα σου μία μέση Ελληνίδα και εσένα και πες μου ποιά θα προτιμήσει να πηδήξει.

Ναι καλά, άλλη τόση αγαμία έχει φάει και ο μέσος Έλληνας από την μέση Ελληνίδα νοικοκυρά σύζυγο του, αλλά παρόλα αυτά ζητάει να φάει το δαχτυλακι του πάρα να πάει να δώσει 50 ευρουλακια για να γαμησει μια (αδιαμφησβήτητα) κούκλαρα σε κάποιο μπουρδελο!

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Επίσης ακούγεται αρκετά το εξής: οτι όταν μένουν καμμιά δεκαριά άτομα στο ίδιο σπίτι, μια φορά την
εβδομάδα εναλλάξ ένας απο αυτούς βάζει ποδιά, παντόφλες, και κάνει όλες της δουλειές του σπιτιού σαν
καλή νοικοκυρούλα. Μετά το βράδυ, παίζει τον ρόλο της καλής συζύγου και του τον ακουμπάνε όλοι οι υπόλοιποι.

Αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω ότι μένουν πολλοί σε ένα σπίτι, γι'αυτο και αποφεύγω να πάω σπίτι τους αν μου προτείνουν καμια φορά (γενικά όμως ντρέπονται και αυτοί, για αυτό και το αποφευγουν).
Μια φορά εκανα το λάθος και δεν το επαναλαμβάνω, φυσικά δεν ήταν 10 άτομα εκεί, γιατί δεν θα ήμουν εδώ τώρα να γράφω, τα κοκκαλακια μου θα βρήκατε!
Αλλά και αυτοί που ήταν εκεί ήταν αρκετοί.....

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω ότι μένουν πολλοί σε ένα σπίτι, γι'αυτο και αποφεύγω να πάω σπίτι τους αν μου προτείνουν καμια φορά (γενικά όμως ντρέπονται και αυτοί, για αυτό και το αποφευγουν).
Μια φορά εκανα το λάθος και δεν το επαναλαμβάνω, φυσικά δεν ήταν 10 άτομα εκεί, γιατί δεν θα ήμουν εδώ τώρα να γράφω, τα κοκκαλακια μου θα βρήκατε!
Αλλά και αυτοί που ήταν εκεί ήταν αρκετοί.....

για πες σκηνικό...

υγ... εσύ είσαι μεγάλη πουστάρα τελικά... μιλάμε για κοπέλα εδώ πέρα... όχι απλά για πουστράκι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom