Νέα

Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
φασισμος επισης ειναι να βαζεις λογια στο στομα μου που δεν εχω πει μονο και μονο για να μπορεσεις να μου επιτεθεις!
Δεν επιτεθηκα σε κανεναν. Η πολυ τραμπαλα μαλλον επηρεαζει το μυαλο. Την προπαγανδα υποστηριξης τους, αλλος την εκανε.

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Ναι καλα, γι'αυτο βρίζεται ολοι και απειλείτε μονο και μονο επειδη δεν σας αρεσουν οι αποψεις μου!
επειδη θελετε να μου αφαιρεσετε τον λογο και την ελευθερια να τον λεω! αρα την μονη βια που μπορειτε να ασκήσετε , την ασκητε!
και αυτο ειναι ακριβος που σας κανει φασιστες και επειδη καλως η κακως (γιατι δεν αυταπατώμαι) ειστε η πλειοψηφια στην κοινωνια, εεε αυτο μας κανει ολους να ειμαστε και μια φασιστικη χωρα!
Το μονο σιγουρο οτι ειμαστε στην πλειοψηφια αυτοι που σαν χρειαστει θα πιασουμε απο ενα οπλο στο χερι για να υπερασπιστουμε την πατριδας μας. Και οχι να ντυθουμε γιουσουφακια σαν μερικες..

Επισκέπτης
Για ηρεμήστε λίγο. Άμα δεν ήταν τα Πάκια όπως τους λέτε, σιγά μη δεχόσαστε εσείς οι Έλληνες να κάνετε δουλειές του ποδαριού. Εσείς θέλετε τη γραφειάρα σας με το καφέ σας.

Πριν ερθουν τα Πακια ποιοι εκαναν αυτες τις δουλειες ?

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Πριν τους Αλβανούς, Βούλγαρους, Πολωνούς είχε και αρκετούς Ινδούς.
Έκαναν τις δουλειές που οι Έλληνες άρχιζαν να μην κάνουν. Πχ καθαρισμός βουλωμένων βόθρων.
Σφαγεία, χαμαλίκια και άλλα ωραία.
Επίσης το 85 υπήρχαν μπέκρο Ιρλανδοί και μάζευαν πορτοκάλια στο Ναύπλιο και έκαναν άλλες αγροτικές δουλειές
στη χώρα. Δούλευαν σε εργοστάσια που έβγαινε η εποχιακή κομπόστα και ντοματοπολτός.

:zombie: :zombie: :zombie:

Επισκέπτης
Ναι καλα, γι'αυτο βρίζεται ολοι και απειλείτε μονο και μονο επειδη δεν σας αρεσουν οι αποψεις μου!
επειδη θελετε να μου αφαιρεσετε τον λογο και την ελευθερια να τον λεω! αρα την μονη βια που μπορειτε να ασκήσετε , την ασκητε!
και αυτο ειναι ακριβος που σας κανει φασιστες και επειδη καλως η κακως (γιατι δεν αυταπατώμαι) ειστε η πλειοψηφια στην κοινωνια, εεε αυτο μας κανει ολους να ειμαστε και μια φασιστικη χωρα!

Χεσμενες τις εχουμε τις αποψεις σου. Ποσο να μετρησει ο λογος καποιου που πληρωνει βρωμο-Πακιδες για να τον γαμησουν ? Οσο για τη βια που σου "ασκουμε" στη φασιστικη χωρα που ζεις, αν δεν την αντεχεις μπορει να πας στις χωρες προελευσης των γαμιαδων σου. Εκει ατομα σαν εσενα βιωνουν τρελες εμπειριες. Π.χ. ελευθερη πτωση απο πολυκατοικιες, δημοσια πετροσφαιριση και Μπαντζι τζαμπινγκ δεμενος απο το λαιμο.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Έχω γράψει και στα δικαιώματα των gay για το πόσο προχωρημένα είναι τα άτομα αυτά.
Πρέπει να τα σεβόμαστε

Chemsex parties: Ομαδικό γκέι σεξ με χρήση ναρκωτικών στην Αθήνα.
Γιατί το φαινόμενο του chemsex έχει αρχίσει να γίνεται τόσο δημοφιλές στην γκέι κοινότητα; Δύο άτομα με σχετική εμπειρία και δύο ειδικοί εξηγούν.

Ανεβασμένα πράγματα. Παρτουζώματα ναρκωτικά μαζί με HIV είναι ότι καλύτερο.
Αν συμμετέχουν και πάκια είναι όνειρο.

:shit: :shit: :shit:

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Χεσμενες τις εχουμε τις αποψεις σου. Ποσο να μετρησει ο λογος καποιου που πληρωνει βρωμο-Πακιδες για να τον γαμησουν ? Οσο για τη βια που σου "ασκουμε" στη φασιστικη χωρα που ζεις, αν δεν την αντεχεις μπορει να πας στις χωρες προελευσης των γαμιαδων σου. Εκει ατομα σαν εσενα βιωνουν τρελες εμπειριες. Π.χ. ελευθερη πτωση απο πολυκατοικιες, δημοσια πετροσφαιριση και Μπαντζι τζαμπινγκ δεμενος απο το λαιμο.

Φυσικα και δεν θα φυγω, γιατι εσεις ειστε που δεν τερματίζεται στην χωρα ΜΟΥ.
Βασικα εδω που τα λεμε.... τα φασισταρια σε καμια χωρα δεν ταιριαζουν, απο παντου σας εχουν ξεκληρίσει!
μονο εδω μου πολλαπλασιαζεστε επειδη εχετε βρει εύφορο εδαφος λογο κρισης (τωρα) και εθνικων κινδύνων (παλιωτερα).

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Like
1.563
Πόντοι
216
φασιστας είναι αυτος που σου αφερει το λογο και το δικαιομα  να εχεις ελευθερια λογου και σκευψης αυτος που σου επιβαλει το τι θα εισαι και το τι θα κανεις μαλλων εσυ ζεις σε άλλη χωρα την χωρα του καναπε εχεις την ελευθερια λοιπον να εκφραζεσε  εδώ μεσα ελευθερα άλλο όχι να προσβαλεις για μπωρει την ωρα που σου κανει το κολαρακι μουνακι  καποιος  να του την βαρεσει ετσι και σου παρει το κεφαλι  βολευψου τωρα με τους πακιδες στο ζαππειο και μην ασχολισε και πολύ με εμας εδώ
Όχι, κάτι χουντικά απόβλητα σαν εσένα είναι φασίστες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πριν τους Αλβανούς, Βούλγαρους, Πολωνούς είχε και αρκετούς Ινδούς.
Έκαναν τις δουλειές που οι Έλληνες άρχιζαν να μην κάνουν. Πχ καθαρισμός βουλωμένων βόθρων.
Σφαγεία, χαμαλίκια και άλλα ωραία.
Επίσης το 85 υπήρχαν μπέκρο Ιρλανδοί και μάζευαν πορτοκάλια στο Ναύπλιο και έκαναν άλλες αγροτικές δουλειές
στη χώρα. Δούλευαν σε εργοστάσια που έβγαινε η εποχιακή κομπόστα και ντοματοπολτός.

:zombie: :zombie: :zombie:
ιρλανδοι στην ελλαδα?

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
H μόνη βία που ασκείται μέχρι στιγμής επάνω σου είναι το σπρώξιμο των πακιδων.
Για να έχεις δικαιώματα σε μια κοινωνία πρέπει να είσαι εντάξει και στις υποχρεώσεις σου.
Στρατό πήγες;

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
H μόνη βία που ασκείται μέχρι στιγμής επάνω σου είναι το σπρώξιμο των πακιδων.
Για να έχεις δικαιώματα σε μια κοινωνία πρέπει να είσαι εντάξει και στις υποχρεώσεις σου.
Στρατό πήγες;
Φυσικα και πηγα ρε συ! και τους φορους μου πληρωνω επισης..... κατι αλλο?

Επισκέπτης
Φυσικα και δεν θα φυγω, γιατι εσεις ειστε που δεν τερματίζεται στην χωρα ΜΟΥ.
Βασικα εδω που τα λεμε.... τα φασισταρια σε καμια χωρα δεν ταιριαζουν, απο παντου σας εχουν ξεκληρίσει!
μονο εδω μου πολλαπλασιαζεστε επειδη εχετε βρει εύφορο εδαφος λογο κρισης (τωρα) και εθνικων κινδύνων (παλιωτερα).

Φασιστα εννοεις εμενα και οσους δεν γουσταρουν τα αλλοδαπα κατακαθια που ερχονται στο τοπο μας ακαλεστα. Γιατι ουτε επιστημονες ειναι οσοι/ες ερχονται λαθραια, ουτε επενδυτες ουτε τουριστες που ερχονται να θαυμασουν τις ομορφιες αυτου του τοπου και ν΄αφησουν τον οβολον τους. Εγκληματιες ειναι κι αν δεν ειναι θα αναγκαστουν να γινουν.
Εσυ που εκμεταλευσαι την θεση τους και την οικονομικη τους κατασταση πληρωνοντας τους, συμφωνα με δηλωση σου πριν μερικες σελιδες, για να κανεις τα γουστα σου, στην προκειμενη περιπτωση να σε ξεκωλιαζουν τι εισαι, δημοκρατης ?
Αν ειναι σαν εσενα οι δημοκρατες και οι αντιρατσιστες, τοτε ειναι τιμη μου να με αποκαλεις φασιστα και ρατσιστη.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Φασιστα εννοεις εμενα και οσους δεν γουσταρουν τα αλλοδαπα κατακαθια που ερχονται στο τοπο μας ακαλεστα. Γιατι ουτε επιστημονες ειναι οσοι/ες ερχονται λαθραια, ουτε επενδυτες ουτε τουριστες που ερχονται να θαυμασουν τις ομορφιες αυτου του τοπου και ν΄αφησουν τον οβολον τους. Εγκληματιες ειναι κι αν δεν ειναι θα αναγκαστουν να γινουν.

Αιιι να γεια σου..... εσενα εννοω!!
Τσακάλι εισαι ομως ατιμε!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Εσυ που εκμεταλευσαι την θεση τους και την οικονομικη τους κατασταση πληρωνοντας τους, συμφωνα με δηλωση σου πριν μερικες σελιδες, για να κανεις τα γουστα σου, στην προκειμενη περιπτωση να σε ξεκωλιαζουν τι εισαι, δημοκρατης ?
Αν ειναι σαν εσενα οι δημοκρατες και οι αντιρατσιστες, τοτε ειναι τιμη μου να με αποκαλεις φασιστα και ρατσιστη.

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αιιι να γεια σου..... εσενα εννοω!!
Τσακάλι εισαι ομως ατιμε!

Kαλώς πετάς την μπάλα στην κερκίδα μιας και δεν έχεις να απαντήσεις κάτι επί της ουσίας.

Σε τάπωσε όπως σου ταπώνουν τον πάτο σου οι εραστές σου οι γυφτοπακιστανοι.

Το πρόβλημά με την πάρτη σου δεν είναι ότι τρως πούτσες,μιας και υπάρχουν και αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλοι.

Το πρόβλημά μας είναι ότι εισαι το ίδιο με τους βαλλιανάτους,τους jason antigoni και όλα τα άλλα ανθελληνικά νεοταξιτικα εκτρώματα με ψυχολογικα προβληματα και αθεράπευτα κόμπλεξ.

Το μόνο που σας αξιζει είναι φόρτωμα σε C-130 και μεταγωγή στο αφγανισταν και στο πακιστάν που τόσο αγαπάτε.
Απλά να φοράς αλεξίπτωτο όταν θα σε φουντάρουν από καμιά ταράτσα οι "καλοί" και πολιτισμένοι πάκηδες.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Kαλώς πετάς την μπάλα στην κερκίδα μιας και δεν έχεις να απαντήσεις κάτι επί της ουσίας.

Σε τάπωσε όπως σου ταπώνουν τον πάτο σου οι εραστές σου οι γυφτοπακιστανοι.

Το πρόβλημά με την πάρτη σου δεν είναι ότι τρως πούτσες,μιας και υπάρχουν και αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλοι.

Το πρόβλημά μας είναι ότι εισαι το ίδιο με τους βαλλιανάτους,τους jason antigoni και όλα τα άλλα ανθελληνικά νεοταξιτικα εκτρώματα με ψυχολογικα προβληματα και αθεράπευτα κόμπλεξ.

Το μόνο που σας αξιζει είναι φόρτωμα σε C-130 και μεταγωγή στο αφγανισταν και στο πακιστάν που τόσο αγαπάτε.
Απλά να φοράς αλεξίπτωτο όταν θα σε φουντάρουν από καμιά ταράτσα οι "καλοί" και πολιτισμένοι πάκηδες.

Πιο τάπωμα βρε καημένεεεε?
Απλα δεν εχει κανενα νοημα να απανταω σε ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ σαν τον φιλο σου που δεν γνωριζει ουτε τον στοιχειώδη ορισμο της εκμεταλευσης που ειναι το να λαμβανεις καποιο αγαθο/υπηρεσια σε ενα αντίτιμο κατωτερο του συμφωνημενου, σε αντιθεση με εμενα που πολλες φορες πληρωνω και παραπανω απο αυτο που μου ζητανε!
Αρα οτι και να πω στο στουρναρι, μια ζωη στουρνάρι θα μεινει!

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Πάντως εγώ προτιμώ να γεμίσουμε Πακιστανοαφγανούς, παρά με αυτά τα εκτρώματα τους ΧΑ, που δυστυχώς πολλαπλασιάζονται τα τελευταία χρόνια.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

σωστοσ..σε οποιον δεν αρεσει(η χωρα μασ) τα μπογαλακια του κ σε αλλη παραλια(στην χωρα τουσ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom