Νέα

Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Φαντάζεστε την Αμερικανίδα;

"Ohhhhh my Gawwwwd!!!! Get away from me you fawkin creep!!!"

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Βιασμός 19χρονης Ελληνίδας Στον Άγιο Νικόλαο Από Τέσσερις Πακιστανούς Λαθρομετανάστες
Πλήρη διάλυση στο αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών στο κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες.  Δεκαεννιάχρονη Ελληνίδα βιάστηκε κατ΄ εξακολούθηση από τέσσερις πακιστανούς τρεις από τους οποίους  δεν έχουν συλληφθεί κυκλοφορώντας ελεύθεροι.   Είναι τέτοιο το επίπεδο της διάλυσης που κυριαρχεί και τους κρατικούς μηχανισμούς που ένας εξ αυτών έχει συλληφθεί στο παρελθόν και έχει αφεθεί ελεύθερος περισσότερες από 15 φορές, ενώ έχει δηλώσει 15 διαφορετικά ονόματα και 15 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης χωρίς να έχει απελαθεί.  

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και την κατάθεση της παθούσης το περιστατικό του βιασμού έγινε το περασμένο Σάββατο. Ένας εκ των πακιστανών πρότεινε στην νεαρή κοπέλα να πάνε μαζί στο σπίτι του, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Έπειτα πήρε ταξί λέγοντας στον ταξιτζή, να την πάει σε οποιοδήποτε μετρό κοντά στο κέντρο. Στο ταξί μπήκε και ο πακιστανός, χωρίς την άδεια της κοπέλας. Όταν το ταξί έφτασε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ο πακιστανός τράβηξε με την βία το κορίτσι έξω και εξαφανίστηκε.
Ο πακιστανός οδήγησε την άτυχη 19χρονη με την βία στο σπίτι του στην Πλατεία Αγίου Νικολάου όπου εκεί τον περίμεναν άλλοι τρεις ομοεθνείς του. Η κοπέλα βιάστηκε τρεις φορές. Οι δύο την κρατούσαν και άλλοι δύο την βίαζαν. Ο ένας από αυτούς μάλιστα τράβαγε το όλο περιστατικό σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο. Η κοπέλα μετά τον αλλεπάλληλο βιασμό της φύση και παρά φύση τους ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Εκεί κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει γυμνή στον δρόμο ουρλιάζοντας βοήθεια.  Μια γυναίκα που τυχαία πάρκαρε το αμάξι της εκείνη την στιγμή, είδε την κοπέλα και την άφησε να μπει στο αμάξι. Την ώρα που την ρώταγε τι έχει συμβεί, είδε από τον καθρέφτη τους 4 πακιστανούς να τρέχουν προς το μέρος της.

Αμέσως έβαλε μπρος και οδήγησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα όπου και προχώρησε σε καταγγελία.  Η κοπέλα κατέθεσε όλα όσα της είχαν συμβεί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρισκόταν το σπίτι. Όταν έφτασε η αστυνομία οι τέσσερις Πακιστανοί είχαν εξαφανιστεί,  

Έξω από το σπίτι βρίσκονταν πεταμένα τα ρούχα του κοριτσιού και η τσάντα της κοντά στον ηλεκτρικό του Αγίου Νικολάου. Ένας από τους πακιστανούς, παραφύλαγε διακριτικά στο σημείο προφανώς για να δει πότε θα φύγει η αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον αντιλήφτηκαν και τον προσήγαγαν στην ασφάλεια ως ύποπτο. Εκεί η κοπέλα αναγνώρισε τον έναν από τους τέσσερις βιαστές της και η αστυνομία τον συνέλαβε. Περιττό να προστεθεί πως μετά την δίκη του ενός τουλάχιστον πακιστανού και τη ελαφρά ποινή που θα του αποδοθεί αυτός απλά θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς να απελαθεί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gt 23/02/2018

Κάτι δεν μου πάει καλά στο συμβάν άλλα τέσπα!

:zombie: :zombie: :zombie:

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
Πάντως άμα έβλεπα Πακιστανό να βιάζει Αμερικανίδα θα του έκανα hi five.

Ακόμα και βιαστές να είναι, δεν είναι Αμερικανοί τουλάχιστον.
..σωστός, αλλά αυτός θα σου έκανε take three,  στη σούφρα σου

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
..σωστός, αλλά αυτός θα σου έκανε take three,  στη σούφρα σου

Έχω άδικο ρε; Όλο για τους Πακιστανούς λέτε, αλλά για τους μπάσταρδους τους Αμερικανούς ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!

Για την ιστορία, στην κατασκήνωση που πήγαινα μικρός μου είχε βουτήξει κάμποσα κόμιξ ένας Ελληνοαμερικανός. Κρίνε μόνος σου.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Έχω άδικο ρε; Όλο για τους Πακιστανούς λέτε, αλλά για τους μπάσταρδους τους Αμερικανούς ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!

Για την ιστορία, στην κατασκήνωση που πήγαινα μικρός μου είχε βουτήξει κάμποσα κόμιξ ένας Ελληνοαμερικανός. Κρίνε μόνος σου.
οι πακιστανοι είναι πιο μπάσταρδοι τυπε,μακρια από δ αυτους

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1

:2funny: δίκιο έχεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
οι πακιστανοι είναι πιο μπάσταρδοι τυπε,μακρια από δ αυτους

Και που μου το λες νομίζεις θα σε ακούσω; Εγώ ξέρω ποιοι είναι οι μπάσταρδοι. Και δεν είναι μόνο τα κόμιξ.

Πες σε Αμερικάνο ότι είσαι πάνω από 18 και μένεις με τους δικούς σου και κόψε αντιδράσεις. Πες επίσης ότι δε δουλεύεις.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πάντως έγώ όταν λέω τήν λέξη πακιστανός, πακιστανή, πακιστανοί, πακιστάν, πακιστανικό,  κλπ, τότε άκριβώς έκείνη τήν στιγμή, γεμίζει τό σπίτι άλογόμιγες καί μυρωδιά σκατίλας.
Είναι που ανοίγεις το στόμα σου.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Είναι που ανοίγεις το στόμα σου.

Καλώς τά τέτοια μου τά δυό.

Σού θίξαμε τούς πακιστανούς έπιβήτορες σου, βλέπω.

Έλα μεταξύ μας τώρα, δέν μάς άκούει καί δέν μάς βλέπει κανείς.

Κάνουν μόνο έσένα ή σάς κάνουν όλους οίκογενειακώς;

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Και που μου το λες νομίζεις θα σε ακούσω; Εγώ ξέρω ποιοι είναι οι μπάσταρδοι. Και δεν είναι μόνο τα κόμιξ.

Πες σε Αμερικάνο ότι είσαι πάνω από 18 και μένεις με τους δικούς σου και κόψε αντιδράσεις. Πες επίσης ότι δε δουλεύεις.

Καί μήν ξεχάσουμε νά πούμε ότι στήν κουλτούρα μας μένουμε σπίτια τών γονέων μας μέχρι τά 30 καί 40 καί βάλε καί ζούμε άπό τίς συντάξεις τού παππού καί τής γιαγιάς γιατί δέν ύπάρχουν δουλιές. Έ, τό ότι οί άλβανοί, οί πακιστανοί καί άλλοι ΠΑΝΤΑ βρίσκουν δουλιές αύτό δέν έχει σημασία γιατί έμείς είμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ.

Ά, μήν ξεχάσω κιόλας, δέν ύπηρετούμε στίς Ε.Δ., είμαστε κοπανατζήδες καί τώρα πού θά μάς πηδήξουν οί άπέναντι θά φταίνε ΠΑΛΙ οί Άμερικάνοι, οί γερμανοί, οί ρώσοι, οί Έβραίοι κλπ κλπ.

ΚΟΛΟΛΑΟΣ είμαστε μού φαίνεται.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλώς τά τέτοια μου τά δυό.

Σού θίξαμε τούς πακιστανούς έπιβήτορες σου, βλέπω.

Έλα μεταξύ μας τώρα, δέν μάς άκούει καί δέν μάς βλέπει κανείς.

Κάνουν μόνο έσένα ή σάς κάνουν όλους οίκογενειακώς;
Κλείσε το στόμα σου λέω γιατί τρέχουν τα χύσια έξω.

Αρχίδια λέγονται και όχι "τέτοια".Εκτός αν είσαι 10 χρονών οπότε πάω πάσο.
Επίσης δεν χρειάζονται τόνοι σε όλες τις λέξεις.

Καί μήν ξεχάσουμε νά πούμε ότι στήν κουλτούρα μας μένουμε σπίτια τών γονέων μας μέχρι τά 30 καί 40 καί βάλε καί ζούμε άπό τίς συντάξεις τού παππού καί τής γιαγιάς γιατί δέν ύπάρχουν δουλιές. Έ, τό ότι οί άλβανοί, οί πακιστανοί καί άλλοι ΠΑΝΤΑ βρίσκουν δουλιές αύτό δέν έχει σημασία γιατί έμείς είμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ.

Ά, μήν ξεχάσω κιόλας, δέν ύπηρετούμε στίς Ε.Δ., είμαστε κοπανατζήδες καί τώρα πού θά μάς πηδήξουν οί άπέναντι θά φταίνε ΠΑΛΙ οί Άμερικάνοι, οί γερμανοί, οί ρώσοι, οί Έβραίοι κλπ κλπ.

ΚΟΛΟΛΑΟΣ είμαστε μού φαίνεται.
Κωλολαός είσαι και φαίνεσαι μαλάκα.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Κλείσε το στόμα σου λέω γιατί τρέχουν τα χύσια έξω.

Αρχίδια λέγονται και όχι "τέτοια".Εκτός αν είσαι 10 χρονών οπότε πάω πάσο.
Επίσης δεν χρειάζονται τόνοι σε όλες τις λέξεις.
Κωλολαός είσαι και φαίνεσαι μαλάκα.

Χαχαχαχαχα, όποιος έχει τήν μύγα μυγιάζεται.

Έκανα ΔΙΑΝΑ μαζί σου βρωμιάρα...

Άν δέν είσαι πακιστάνι, είσαι άπ'αύτά τά άναρχο-άπλυτα σιχάματα...

Όσο σαπούνι καί νά σού ρίξω μωρή τεμπέλα πάλι βρωμιάρα θά είσαι...

Χμμμ, ίσως χρειάζεσαι λίγο DDT, γιατί είσαι ένα πολύ ένοχλητικό μυγάκι...

Καλό σου βράδι μέσα στά βρώμικα, σκοτεινά καί μουχλιασμένα μπουντρούμια μέ τά άγόρια σου...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Χαχαχαχαχα, όποιος έχει τήν μύγα μυγιάζεται.

Έκανα ΔΙΑΝΑ μαζί σου βρωμιάρα...

Άν δέν είσαι πακιστάνι, είσαι άπ'αύτά τά άναρχο-άπλυτα σιχάματα...

Όσο σαπούνι καί νά σού ρίξω μωρή τεμπέλα πάλι βρωμιάρα θά είσαι...

Χμμμ, ίσως χρειάζεσαι λίγο DDT, γιατί είσαι ένα πολύ ένοχλητικό μυγάκι...

Καλό σου βράδι μέσα στά βρώμικα, σκοτεινά καί μουχλιασμένα μπουντρούμια μέ τά άγόρια σου...
Είσαι τόσο μαλάκας που και να σου εξηγήσω γιατί είσαι τόσο μαλάκας δεν θα το καταλάβεις.Καλή  νύχτα και σε εσένα αφού συνέχεια μεσάνυχτα έχεις.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Είσαι τόσο μαλάκας που και να σου εξηγήσω γιατί είσαι τόσο μαλάκας δεν θα το καταλάβεις.Καλή  νύχτα και σε εσένα αφού συνέχεια μεσάνυχτα έχεις.

Έπιτέλους συμφωνήσαμε καί σέ κάτι. Πραγματικά είναι μεσάνυχτα έδώ πού είμαι καί λόγω έπαγγέλματος σέ μιά μέρα μέσα μπορώ νά βιώσω μεσάνυχτα άρκετές φορές.

Ένα πράμα έχω νά πώ καί θά τό θέσω άπλά, πολύ άπλά...

Άν δέν ΕΙΣΤΕ μαζί μας, είστε έναντίον μας...

Comprende amigo?

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Έπιτέλους συμφωνήσαμε καί σέ κάτι. Πραγματικά είναι μεσάνυχτα έδώ πού είμαι καί λόγω έπαγγέλματος σέ μιά μέρα μέσα μπορώ νά βιώσω μεσάνυχτα άρκετές φορές.

Comprende amigo?

...Αλλα ο "διχαστικός" αυτος λογος μεταξύ Ελληνων (ΕΣΕΙΣ εναντιον μας) δεν ειναι αντιθετος με την ελληνικη ομοιογενεια και καθαροτητα που πρεσβευουν οι ιδεες σας?

Εκτος αν μιλάμε για πραγματικη, ολοκληρωτικη ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ κατα την οποια μονο οι "γνησιοι" ελληνες (ΕΣΕΙΣ) θα επιβιώσουν και οσοι αποκλίνουν (εμεις) απο τα επιθυμητό προτυπο θα εξαφανιστουν η θα "αποταχτουν" με καποιο τροπο!

Αν δεν κανω λαθος εκεινα τα παλικάρια των Ες-Ες δεν κανανε κατι τετοια παλια? και τωρα οι απογονοι τους ντρεπονται να μιλανε για το παρελθον τους και σκύβουν το κεφαλι οταν τους μιλάς για εκεινες τις εποχες?

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Καλα εκαναν  τοτε  ειχαν Ηγετη πατριωτη περασαν και από εμας Ηγετες οπος ο Καποδίστριας  και ο Μεταξας  και στην νεωτερη γενια  ο Παπαδόπουλος με τον Παττακο αλλα το συστημα τους ειπε προδωτες του εθνους ετσι λοιπον η δημοκρατες σημερα μας εχουν φερει ολες την φαρες του πλανητη εδώ μεσα ειμαστε κεντρο υποδοχης και δεν μιλαει κανεις και αν μιλησει ενας τον λενε χρυσαυγιτη  φασιστα εσεις λοιπον που αγαπάτε της φαρες αυτές παρτε κανα 2 σπιτη σας να εχετε ρατσιστες και δοσιλογοι και φασιστες είναι αυτοι που οδηγησαν τον ελληνα  να φουνταρει από τα παραθυρα γιατι εδωσαν στον εισβολεα  της πατριδας μας επιδόματα και εργασια  ντροπη τους

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Comprende amigo?
Mετανάστης είσαι και εσύ amigo;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
...Αλλα ο "διχαστικός" αυτος λογος μεταξύ Ελληνων (ΕΣΕΙΣ εναντιον μας) δεν ειναι αντιθετος με την ελληνικη ομοιογενεια και καθαροτητα που πρεσβευουν οι ιδεες σας?

Εκτος αν μιλάμε για πραγματικη, ολοκληρωτικη ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ κατα την οποια μονο οι "γνησιοι" ελληνες (ΕΣΕΙΣ) θα επιβιώσουν και οσοι αποκλίνουν (εμεις) απο τα επιθυμητό προτυπο θα εξαφανιστουν η θα "αποταχτουν" με καποιο τροπο!

Αν δεν κανω λαθος εκεινα τα παλικάρια των Ες-Ες δεν κανανε κατι τετοια παλια? και τωρα οι απογονοι τους ντρεπονται να μιλανε για το παρελθον τους και σκύβουν το κεφαλι οταν τους μιλάς για εκεινες τις εποχες?
ο μεγαλεξανδρος, που είναι απαγορευμενη αναφορα για τους αριστερούς πολιτικους, εχει ένα κειμενο που του αποδίδεται και ανεξάρτητα αν είναι πραγματικο, το εφαρμοσε.
ελεγε λοιπον ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ μεγαλεξανδρος που παντρευτηκε ξενες και εβαλε και τον στρατο του να παντρευτεί με περσιδες -εχθρούς, ότι οποιος ελληνας(γιατι όχι μακεδονας αρα και αυτό φανερωνει ότι θεωρουσε τους μακεδονες του ελληνες) φερεται ως ξενος-βαρβαρος θα του φερεται αντιστοιχα και αντίθετα θα φερεται σαν να είναι ελληνας συμπατριώτης του οποιος βάρβαρος-ξενος συμπεριφέρεται ως ελληνας..
στην πραξη εκτελουσε ως προδοτη οποιον ελληνα πολεμουσε εναντιον του στρατου του.
και στρατολογησε ως επιγονους από ολους τους λαους.

αν λοιπον ενας πακιστανος φερεται ευρωπαικα θα του φερθουμε αντιστοιχα.
οσο ακολουθουν το ισλαμ που διδασκει το μισος και τον θρησκευτικο πολεμο είναι εναντιον μας. τελος.

αντιστοιχα και τους ελληνες που καναν την χωρα ξεφραγο αμπελι και αφηνουν αφυλακτα τα σύνορα είναι προδοτες τιποτα λιγοτερο και τους αρμοζει η ποινη για την προδοσια.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
ο μεγαλεξανδρος, που είναι απαγορευμενη αναφορα για τους αριστερούς πολιτικους, εχει ένα κειμενο που του αποδίδεται και ανεξάρτητα αν είναι πραγματικο, το εφαρμοσε.
ελεγε λοιπον ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ μεγαλεξανδρος που παντρευτηκε ξενες και εβαλε και τον στρατο του να παντρευτεί με περσιδες

μεγαλη παραθεση για τον αντιρατσισμο... αντιρατσισμος ειναι να παιρνεις τις γυναικες του αντιπαλου.. η εστω του "διαφορετικου"... οχι να δινεις τις γυναικες σου στον διαφορετικο... αυτο ειναι παρανοια...

κανενας ελληνας δεν ειναι ρατσιστης.. ολοι δεν εχουμε προβλημα να πηδηξουμε μια καθαρη πακιστανη η αραπινα... αλλα οχι και να ερθει καποιος να πηδηξει τις δικες μας... this is sparta

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom