mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Φαντάζεστε την Αμερικανίδα;
"Ohhhhh my Gawwwwd!!!! Get away from me you fawkin creep!!!"
"Ohhhhh my Gawwwwd!!!! Get away from me you fawkin creep!!!"
..σωστός, αλλά αυτός θα σου έκανε take three, στη σούφρα σουΠάντως άμα έβλεπα Πακιστανό να βιάζει Αμερικανίδα θα του έκανα hi five.
Ακόμα και βιαστές να είναι, δεν είναι Αμερικανοί τουλάχιστον.
..σωστός, αλλά αυτός θα σου έκανε take three, στη σούφρα σου
οι πακιστανοι είναι πιο μπάσταρδοι τυπε,μακρια από δ αυτουςΈχω άδικο ρε; Όλο για τους Πακιστανούς λέτε, αλλά για τους μπάσταρδους τους Αμερικανούς ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!
Για την ιστορία, στην κατασκήνωση που πήγαινα μικρός μου είχε βουτήξει κάμποσα κόμιξ ένας Ελληνοαμερικανός. Κρίνε μόνος σου.
δίκιο έχεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΈχω άδικο ρε; Όλο για τους Πακιστανούς λέτε, αλλά για τους μπάσταρδους τους Αμερικανούς ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!
Για την ιστορία, στην κατασκήνωση που πήγαινα μικρός μου είχε βουτήξει κάμποσα κόμιξ ένας Ελληνοαμερικανός. Κρίνε μόνος σου.
οι πακιστανοι είναι πιο μπάσταρδοι τυπε,μακρια από δ αυτους
Είναι που ανοίγεις το στόμα σου.Πάντως έγώ όταν λέω τήν λέξη πακιστανός, πακιστανή, πακιστανοί, πακιστάν, πακιστανικό, κλπ, τότε άκριβώς έκείνη τήν στιγμή, γεμίζει τό σπίτι άλογόμιγες καί μυρωδιά σκατίλας.
Είναι που ανοίγεις το στόμα σου.
Και που μου το λες νομίζεις θα σε ακούσω; Εγώ ξέρω ποιοι είναι οι μπάσταρδοι. Και δεν είναι μόνο τα κόμιξ.
Πες σε Αμερικάνο ότι είσαι πάνω από 18 και μένεις με τους δικούς σου και κόψε αντιδράσεις. Πες επίσης ότι δε δουλεύεις.
Κλείσε το στόμα σου λέω γιατί τρέχουν τα χύσια έξω.Καλώς τά τέτοια μου τά δυό.
Σού θίξαμε τούς πακιστανούς έπιβήτορες σου, βλέπω.
Έλα μεταξύ μας τώρα, δέν μάς άκούει καί δέν μάς βλέπει κανείς.
Κάνουν μόνο έσένα ή σάς κάνουν όλους οίκογενειακώς;
Κωλολαός είσαι και φαίνεσαι μαλάκα.Καί μήν ξεχάσουμε νά πούμε ότι στήν κουλτούρα μας μένουμε σπίτια τών γονέων μας μέχρι τά 30 καί 40 καί βάλε καί ζούμε άπό τίς συντάξεις τού παππού καί τής γιαγιάς γιατί δέν ύπάρχουν δουλιές. Έ, τό ότι οί άλβανοί, οί πακιστανοί καί άλλοι ΠΑΝΤΑ βρίσκουν δουλιές αύτό δέν έχει σημασία γιατί έμείς είμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ.
Ά, μήν ξεχάσω κιόλας, δέν ύπηρετούμε στίς Ε.Δ., είμαστε κοπανατζήδες καί τώρα πού θά μάς πηδήξουν οί άπέναντι θά φταίνε ΠΑΛΙ οί Άμερικάνοι, οί γερμανοί, οί ρώσοι, οί Έβραίοι κλπ κλπ.
ΚΟΛΟΛΑΟΣ είμαστε μού φαίνεται.
Κλείσε το στόμα σου λέω γιατί τρέχουν τα χύσια έξω.
Αρχίδια λέγονται και όχι "τέτοια".Εκτός αν είσαι 10 χρονών οπότε πάω πάσο.
Επίσης δεν χρειάζονται τόνοι σε όλες τις λέξεις.
Κωλολαός είσαι και φαίνεσαι μαλάκα.
Είσαι τόσο μαλάκας που και να σου εξηγήσω γιατί είσαι τόσο μαλάκας δεν θα το καταλάβεις.Καλή νύχτα και σε εσένα αφού συνέχεια μεσάνυχτα έχεις.Χαχαχαχαχα, όποιος έχει τήν μύγα μυγιάζεται.
Έκανα ΔΙΑΝΑ μαζί σου βρωμιάρα...
Άν δέν είσαι πακιστάνι, είσαι άπ'αύτά τά άναρχο-άπλυτα σιχάματα...
Όσο σαπούνι καί νά σού ρίξω μωρή τεμπέλα πάλι βρωμιάρα θά είσαι...
Χμμμ, ίσως χρειάζεσαι λίγο DDT, γιατί είσαι ένα πολύ ένοχλητικό μυγάκι...
Καλό σου βράδι μέσα στά βρώμικα, σκοτεινά καί μουχλιασμένα μπουντρούμια μέ τά άγόρια σου...
Είσαι τόσο μαλάκας που και να σου εξηγήσω γιατί είσαι τόσο μαλάκας δεν θα το καταλάβεις.Καλή νύχτα και σε εσένα αφού συνέχεια μεσάνυχτα έχεις.
Έπιτέλους συμφωνήσαμε καί σέ κάτι. Πραγματικά είναι μεσάνυχτα έδώ πού είμαι καί λόγω έπαγγέλματος σέ μιά μέρα μέσα μπορώ νά βιώσω μεσάνυχτα άρκετές φορές.
Ένα πράμα έχω νά πώ καί θά τό θέσω άπλά, πολύ άπλά...
Άν δέν ΕΙΣΤΕ μαζί μας, είστε έναντίον μας...
Comprende amigo?
Mετανάστης είσαι και εσύ amigo;Έπιτέλους συμφωνήσαμε καί σέ κάτι. Πραγματικά είναι μεσάνυχτα έδώ πού είμαι καί λόγω έπαγγέλματος σέ μιά μέρα μέσα μπορώ νά βιώσω μεσάνυχτα άρκετές φορές.
Ένα πράμα έχω νά πώ καί θά τό θέσω άπλά, πολύ άπλά...
Άν δέν ΕΙΣΤΕ μαζί μας, είστε έναντίον μας...
Comprende amigo?
ο μεγαλεξανδρος, που είναι απαγορευμενη αναφορα για τους αριστερούς πολιτικους, εχει ένα κειμενο που του αποδίδεται και ανεξάρτητα αν είναι πραγματικο, το εφαρμοσε....Αλλα ο "διχαστικός" αυτος λογος μεταξύ Ελληνων (ΕΣΕΙΣ εναντιον μας) δεν ειναι αντιθετος με την ελληνικη ομοιογενεια και καθαροτητα που πρεσβευουν οι ιδεες σας?
Εκτος αν μιλάμε για πραγματικη, ολοκληρωτικη ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ κατα την οποια μονο οι "γνησιοι" ελληνες (ΕΣΕΙΣ) θα επιβιώσουν και οσοι αποκλίνουν (εμεις) απο τα επιθυμητό προτυπο θα εξαφανιστουν η θα "αποταχτουν" με καποιο τροπο!
Αν δεν κανω λαθος εκεινα τα παλικάρια των Ες-Ες δεν κανανε κατι τετοια παλια? και τωρα οι απογονοι τους ντρεπονται να μιλανε για το παρελθον τους και σκύβουν το κεφαλι οταν τους μιλάς για εκεινες τις εποχες?
ο μεγαλεξανδρος, που είναι απαγορευμενη αναφορα για τους αριστερούς πολιτικους, εχει ένα κειμενο που του αποδίδεται και ανεξάρτητα αν είναι πραγματικο, το εφαρμοσε.
ελεγε λοιπον ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ μεγαλεξανδρος που παντρευτηκε ξενες και εβαλε και τον στρατο του να παντρευτεί με περσιδες