Νέα

Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Καλύτερα να γεμίσουμε Πακιστανούς παρά βρωμιάρηδες Αμερικάνους και Αμερικανίδες. Και για την ιστορία, πιο εύκολα θα σας κάτσει Πακιστανή παρά Αμερικανίδα. Λέμε για τις Ελληνίδες που περιμένουν τον Πρίγκιπα στο λευκό άλογο...αλλά ρε παιδί μου οι Αμερικανίδες κάνουν να μοιάζουν τις Ελληνίδες πολύυυυυ πιο προχώ.
Δηλαδή την πακιστανή θα καθόσουν να τη γαμήσεις, σαβουρογαμη;  :vomit: :vomit:

Αυτό για τις αμερικανίδες το αφήνω ασχολιαστο.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Δηλαδή την πακιστανή θα καθόσουν να τη γαμήσεις, σαβουρογαμη;  :vomit: :vomit:

Αυτό για τις αμερικανίδες το αφήνω ασχολιαστο.

Βάλε στο google "Paksitani models". Μια χαρά φαίνονται.

Και άμα νομίζεις ότι οι Αμερικανίδες είναι σα τις ταινίες που βλέπεις είσαι φάουλ. Οι περισσότερες ούτε για πλάκα δε θα κάνανε προγαμιαίο σεξ.

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Καλύτερα να γεμίσουμε Πακιστανούς παρά βρωμιάρηδες Αμερικάνους και Αμερικανίδες. Και για την ιστορία, πιο εύκολα θα σας κάτσει Πακιστανή παρά Αμερικανίδα. Λέμε για τις Ελληνίδες που περιμένουν τον Πρίγκιπα στο λευκό άλογο...αλλά ρε παιδί μου οι Αμερικανίδες κάνουν να μοιάζουν τις Ελληνίδες πολύυυυυ πιο προχώ.
Πλακα κανεις. Τι δουλεια εχουμε εμεις με τους αλλοθρησκους οπως μας χαρακτηριζουν και
εκεινοι. Καλυτερα να ερθουν μεταναστες-μεταναστριες απο το πρωην ανατολικο μπλοκ
εαν κρινεται αναγκαιο, που εχουμε σχεδον τα ιδια ηθη και εθιμα. Οι ισλαμιστες θα αποτελουν
παντοτε ξενο σωμα στην ευρωπαικη κοινωνια.

Επισκέπτης
Πλακα κανεις. Τι δουλεια εχουμε εμεις με τους αλλοθρησκους οπως μας χαρακτηριζουν και
εκεινοι. Καλυτερα να ερθουν μεταναστες-μεταναστριες απο το πρωην ανατολικο μπλοκ
εαν κρινεται αναγκαιο, που εχουμε σχεδον τα ιδια ηθη και εθιμα. Οι ισλαμιστες θα αποτελουν
παντοτε ξενο σωμα στην ευρωπαικη κοινωνια.

Δε μας ενδιαφέρουν τα ήθη και έθιμα , φίλε. Η θρησκεία κάνει όλη τη διαφορά ! Και δεν είναι πολιτιστικοί σύλλογοι . Άρα , δε θέλω ούτε Εβραίους , αλλιώς θα ήμασταν Εβραίοι εδωπέρα . Ξέρουμε τί είχε το Ανατολικό μπλόκ ;  Ήμασταν εκεί ; 

Επισκέπτης

Μια ερωτησούλα : γιατί χρησιμοποίησες λατινικά για το νικ σου ;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Βάλε στο google "Paksitani models". Μια χαρά φαίνονται.

Και άμα νομίζεις ότι οι Αμερικανίδες είναι σα τις ταινίες που βλέπεις είσαι φάουλ. Οι περισσότερες ούτε για πλάκα δε θα κάνανε προγαμιαίο σεξ.
Επίσης αν θεωρείς ότι οι πακιστανες που έχουμε στην Ελλάδα είναι σαν τα πακιστανικά μοντέλα της Google, είσαι καραφαουλ. Άσε που τα αδέρφια της, ο άντρας της και όλο της το σόι θα σε έχουν σκοτώσει κι εσένα κι αυτήν εν ριπή οφθαλμού πριν προλάβεις να την κοιτάξεις. Γιατί μόνη της μουσουλμάνα αποκλείεται να έρθει.

Οι αμερικανίδες είναι από τις πιο ακομπλεξαριστες γυναίκες του πλανήτη και το λένε όλοι όσοι έζησαν Αμερική έστω και λίγο από δω μέσα. Εξάλλου οι ΗΠΑ είναι ένας πολυπολιτισμικός κουβας και δεν υπάρχει αμερικάνικη εθνικότητα.

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Like
1.563
Πόντοι
216
εχοντας γνωρισει καποιους πακιστανους εχω καταλαβει ότι είναι πολύ υπουλοι σαν λαος και γενικα βγαζουν μισος προς τους χριστιανους και τους αλλοθρησκους.
ποια η γνωμη σας γι αυτή τη φυλη?
Η γνώμη μου είναι ότι το τόπικ είναι ρατσιστικό και πρέπει να επέμβει διαχειριστής για να σε μαζέψει.

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Ευτυχως που τα πακιστανια δεν ειναι ρατσιστες.  :S

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Μια ερωτησούλα : γιατί χρησιμοποίησες λατινικά για το νικ σου ;

Τι κακό έχει αυτό;

Πάντως με Αμερικανίδα δε θα πήγαινα. Άμα της πω ότι είμαι άνεργος ούτε να με φτύσει. Έχουν κόλλημα με τη δουλειά αυτές.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

χαζομαρες λες. Οι Αμερικανιδες ειναι απο τις πιο ευκολες γκομενες, ρωτα και κανα ανθρωπο που ζει εκει. Πως ειναι οι Σκανδιναβες ενα μηνα το καλοκαιρι? Ετσι. Απλα ολο το χρονο. Δευτερες πιο ευκολες ειναι χαλαρα οι Αγγλιδες. Τριτες χαλαρα οι Γερμανιδες. Τι σαχλαμαρες πας και συγκρινεις.

Απλα αμα φυγεις απο ακτες και πας προς κεντρο ειναι βοδια. Κι αμα πας PNW ειναι φρικια. Αλλα ευκολο τζαμπα πηδημα οπως Αμερικα δεν υπαρχει σχεδον πουθενα στο κοσμο.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Τι κακό έχει αυτό;

Πάντως με Αμερικανίδα δε θα πήγαινα. Άμα της πω ότι είμαι άνεργος ούτε να με φτύσει. Έχουν κόλλημα με τη δουλειά αυτές.
να τις λες οτι δουλευεις στον προαστιακο

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
λες βρωμιάρηδες τους αμερικανους και καθαρους τους πακιστανους χαχαχαχαχα

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
χαζομαρες λες. Οι Αμερικανιδες ειναι απο τις πιο ευκολες γκομενες, ρωτα και κανα ανθρωπο που ζει εκει. Πως ειναι οι Σκανδιναβες ενα μηνα το καλοκαιρι? Ετσι. Απλα ολο το χρονο. Δευτερες πιο ευκολες ειναι χαλαρα οι Αγγλιδες. Τριτες χαλαρα οι Γερμανιδες. Τι σαχλαμαρες πας και συγκρινεις.

Απλα αμα φυγεις απο ακτες και πας προς κεντρο ειναι βοδια. Κι αμα πας PNW ειναι φρικια. Αλλα ευκολο τζαμπα πηδημα οπως Αμερικα δεν υπαρχει σχεδον πουθενα στο κοσμο.

Και για του Έλληνες λένε τα καλύτερα ξέρεις. Ειδικά οι Γερμανοί που δε θέλουν να τους βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195

Δεν είσαι άνεργος ρε μαλάκα, τσιμπολογάς 0,60 ανά μήνυμα, πες στη γιάνκισα ότι είσαι ομάδα επικοινωνίας της κυβέρνησης και κατευθείαν θα στα κατεβάσει για στοματικό

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
εεεε απο την αλλη βεβαια, το να εισαι "τουρλοκολι" για καμια ωρα συνεχόμενη για να περασουν καλα "τα παιδια",
δεν ειναι και οτι πιο ευκολο οσο να πεις!!!

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
εεεε απο την αλλη βεβαια, το να εισαι "τουρλοκολι" για καμια ωρα συνεχόμενη για να περασουν καλα "τα παιδια",
δεν ειναι και οτι πιο ευκολο οσο να πεις!!!
Αν δεν τρολαρεις,συγχαρητήρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom