Νέα

Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
ο,τι και να (μη) βλεπεις εσυ το εχουνε αποδειξει οι επιστημονες που ασχολουνται με τους σχετικους τομεις. εσυ μπορει να πιστευεις οτι ειναι θεια πραξη η αιμομιξια και δεν σε επηρρεαζει καθολου. γνωμη σου και δικαιωμα σου
Το οτι ειναι αηδια που λεω δε το βλεπεις εσυ γκαβος εισαι μετα λες αποδειξανε τη αποδειξανε ενα τιποτα στο ξαναλεω τα ζωα δεν εχουν κανενα απολυτος θεμα αν εσυ πιστευεις τη λεει ο καθενας στο χαζοκουτι και γενικα προβλημα σου και δικαιωμα σου φυσικα τελος οι επιστημονες που ασχολουνται με τους σχετικους τομεις εχουν πει οτι για πολλες ασθενιες δεν υπαρχουν θεραπειες πληρης ιασης πχ HIV ενω οι θεραπιες εχουν βρεθει και δεν γινονται γνωστες για οικονομικους λογους φαρκακευτικων εταιριων δεν νομιζω εν ετη 2018 να πιστευει καποιος οτι δεν υπαρχει θεραπεια πληρης ιασης απο τον HIV ασχετα που μας λενε το αντιθετο

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Το οτι ειναι αηδια που λεω δε το βλεπεις εσυ γκαβος εισαι μετα λες αποδειξανε τη αποδειξανε ενα τιποτα στο ξαναλεω τα ζωα δεν εχουν κανενα απολυτος θεμα αν εσυ πιστευεις τη λεει ο καθενας στο χαζοκουτι και γενικα προβλημα σου και δικαιωμα σου φυσικα τελος οι επιστημονες που ασχολουνται με τους σχετικους τομεις εχουν πει οτι για πολλες ασθενιες δεν υπαρχουν θεραπειες πληρης ιασης πχ HIV ενω οι θεραπιες εχουν βρεθει και δεν γινονται γνωστες για οικονομικους λογους φαρκακευτικων εταιριων δεν νομιζω εν ετη 2018 να πιστευει καποιος οτι δεν υπαρχει θεραπεια πληρης ιασης απο τον HIV ασχετα που μας λενε το αντιθετο
μας δουλευεις μωρε? ποιος σου ειπε για χαζοκουτι.. επιστημονικες ερευνες το εχουνε αποδειξει λεγε εσυ τα δικα σου. και αλλο τα ζωα και αλλο οι ανθρωποι ειδικα εγκεφαλικα, κατι που δεν το αποδεικνυει η περιπτωση σου βεβαια αλλα ολων των υπολοιπων ανθρωπων

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
μας δουλευεις μωρε? ποιος σου ειπε για χαζοκουτι.. επιστημονικες ερευνες το εχουνε αποδειξει λεγε εσυ τα δικα σου. και αλλο τα ζωα και αλλο οι ανθρωποι ειδικα εγκεφαλικα, κατι που δεν το αποδεικνυει η περιπτωση σου βεβαια αλλα ολων των υπολοιπων ανθρωπων
Τουλαχιστον εγω δεν εχω την περιπτωση ευκολοπιστου προβατου αλλα για πες εσυ απο που το μαθες πηγες προσωπικα συναντηθηκες  μαζι τους και σου το πανε αφου δε το μαθες απο το χαζοκουτι?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τουλαχιστον εγω δεν εχω την περιπτωση ευκολοπιστου προβατου αλλα για πες εσυ απο που το μαθες πηγες προσωπικα συναντηθηκες  μαζι τους και σου το πανε αφου δε το μαθες απο το χαζοκουτι?
αν εσυ επιλεγεις την τηλεοραση για την ενημερωση σου δεν σημαινει οτι ολοι κανουμε το ιδιο. υπαρχουνε επιστημονικα papers που το εχουνε αποδειξει στο λεω για 3η φορα. το ποιος ειναι το προβατο τωρα φαινεται...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
αν εσυ επιλεγεις την τηλεοραση για την ενημερωση σου δεν σημαινει οτι ολοι κανουμε το ιδιο. υπαρχουνε επιστημονικα papers που το εχουνε αποδειξει στο λεω για 3η φορα. το ποιος ειναι το προβατο τωρα φαινεται...
Και για πες μας τυπε που τα βρηκες τα επιστημονικα papers γιατι και παλι δεν απαντας απο που το εμαθες

Επισκέπτης
Υπάρχει ανώτατο όριο , αυτή τη στιγμή , για την ενοικίαση διαμερισμάτων από αλλοδαπούς εκτός Ε.Ε. ; 

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Πριν κρίνετε τους Ανατολίτες... έχετε έρθει σε επαφή με Αμερικάνο ή Βρετανό; Έχουν την τάση να θεωρούν τους εαυτούς τους το κέντρο του κόσμου. Στους Πακιστανούς δε το έχω δει αυτό.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Πριν κρίνετε τους Ανατολίτες... έχετε έρθει σε επαφή με Αμερικάνο ή Βρετανό; Έχουν την τάση να θεωρούν τους εαυτούς τους το κέντρο του κόσμου. Στους Πακιστανούς δε το έχω δει αυτό.

Από πού και ως πού να θεωρεί ο Πάκι τον εαυτό του το κέντρο του κόσμου τύπε :think: :S :S :S

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Από πού και ως πού να θεωρεί ο Πάκι τον εαυτό του το κέντρο του κόσμου τύπε :think: :S :S :S
Και από που και ως που είναι δικαιολογημένος ο Βρετανος η ο Αμερικανός να το κανει αυτό?

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Και από που και ως που είναι δικαιολογημένος ο Βρετανος η ο Αμερικανός να το κανει αυτό?

Δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά. Οι ΗΠΑ όμως αυτή τη στιγμή είναι το κέντρο του κόσμου και η Βρετανία ήταν μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες και εξακολουθεί να είναι μία από τις πλουσιότερες και ισχυρότερες χώρες.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά. Οι ΗΠΑ όμως αυτή τη στιγμή είναι το κέντρο του κόσμου και η Βρετανία ήταν μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες και εξακολουθεί να είναι μία από τις πλουσιότερες και ισχυρότερες χώρες.
Εεεε και? Διαχρονικά πολλοί λαοί πέφτουν σε αυτό το λάθος (Έλληνες, Ρωμαίοι, Γάλλοι, Ισπανοί, κινεζοι, ιαπωνες)!!
Ο λόγος? Απλά είναι....... νέοι!

Όταν "γραψουν" μερικές χιλιάδες χρόνια ιστορίας όπως εμείς τώρα, η οι Ιρανοι, οι ινδοι και οι κινεζοι, καταλαβαίνουν ότι η ουσια είναι το αποτύπωμα που αφήνουν στην ιστορια του ανθρωπινου πολιτισμού και πως αυτό βοηθάει όλους τους άλλους να αναπτυχθούν και όχι το ποια "αξια" έχουν οι ίδιοι για τον εαυτο τους!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Εγω παντως εχω τις καλυτερες εντιπωσεις απο Πακιστανους.
Δυνατοί στο σεξ, καθαροι και αρκετα πρόστυχοι αλλα και "αρσενικοι"  :kneel:
Γενικα ξερουν να μας συμπεριφερονται και γενικα αρεσκονται πολυ να γαμανε ελληνες!

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Κοιτα, και εγω πιανω τον εαυτο μου να κρίνει τις πολιτισμικες διαφορες των λαων αλλα απο την αλλη υπαρχει και η παραμετρος του σεβασμου στη διαφορετικότητα!
Μα, τωρα θα μου πεις, σεβασμος στη βια?? οχι και 1000 φορες οχι!
Απλα η διαφορα μας νομιζω οτι ειναι οτι εγω πιστευω οτι με την αλληλεπιδραση των λαων μονο να κερδισει εχει ο πολιτισμός μας,
ενω εσυ υποστηρίζεις οτι για καποιους λαους δεν υπαρχει περιθωριο εξελιξης και οτι θα πρεπει ειτε να εξαφανισθουν (πυρηνικα) ειτε απλα να μεινουν περιχαρακωμένοι εντως των οριων τους για να μην "μολύνουν" και τους υπολοιπους!

Με ολο το σεβασμο βρε συ, αλλα αυτο μου μοιαζει επικίνδυνα με τις αποψεις των ναζι της δεκαετιας του '30 οσο αφορα τους Εβραιους!

Νομιζω ομως οτι αυτο το σταδιο η ανθρωπότητα το εχει ξεπερασει! (η οχι?)

Συνημμένα

• 10363885_1044091388983056_7845564291235668263_n.jpg
    10363885_1044091388983056_7845564291235668263_n.jpg
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 35

PeteDunham

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μεγαλα μπαχαλα γινονται μεταξυ αφγανων και πακιστανων

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
μην συγκρινεται την αμερικη με το πακισταν υπαρχει χασμα αιωνων

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Μας πήρε σχεδόν 30 χρόνια να ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν Πακιστανοί στην Ελλάδα.
Τόσα χρόνια τους δίναμε δουλειές τώρα που δεν έχουν δουλειές κάπως όψιμα άρχισε να μας ενοχλεί.
Όταν στις εποχές της ευημερίας δίναμε τα μαγαζιά μας και τις βιοτεχνίες μας στους αλλοδαπούς γιατί εμείς οι Ελληναράδες τις απαξιώναμε
τώρα περνάμε απέξω τα βλέπουμε και χτυπάμε το κεφάλι μας.
Τώρα είναι αργά κλάψτε όσο θέλετε.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Μας πήρε σχεδόν 30 χρόνια να ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν Πακιστανοί στην Ελλάδα.
Τόσα χρόνια τους δίναμε δουλειές τώρα που δεν έχουν δουλειές κάπως όψιμα άρχισε να μας ενοχλεί.
Όταν στις εποχές της ευημερίας δίναμε τα μαγαζιά μας και τις βιοτεχνίες μας στους αλλοδαπούς γιατί εμείς οι Ελληναράδες τις απαξιώναμε
τώρα περνάμε απέξω τα βλέπουμε και χτυπάμε το κεφάλι μας.
Τώρα είναι αργά κλάψτε όσο θέλετε.
φταιει η λαθος νοοτροπια του ελληνα τοτε και τωρα τυπε.ο ελληνας το μυαλο του το εχει στο γλεντι και την καλοπεραση.το θεμα δεν είναι όμως οτι οι πακιστανοι ηρθαν εδώ και μας πηραν τις δουλειες αλλα ότι οι πακιστανοι κανουν παρανομες δουλειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom