ολες δλδ?
σιγά ρε θεογκόμενα....έχω δει κάτι θεόμπαζα στο συνάφι σας.....
ολες δλδ?
Μαλλον το αντίστροφο απ'ότι βλέπω.ετσι μπράβο ειλικρίνια.. αφού το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να ξεμμαλλιάσει μία πουτάνα......
αυτές όμως θα γαμιούνται με χοντρομπαλάδες γεροξούρες σαν να είναι η τελευταία τους φοράε ναι δεν ειναι ολες αγαλματα σα την τζουλιεν ή το κελακυ
πληγωμενη δεσποινης? :- σε ποιο σπιτακι τον βρηκατε ανασκελα?σιγά ρε θεογκόμενα....έχω δει κάτι θεόμπαζα στο συνάφι σας.....
Μαλλον το αντίστροφο απ'ότι βλέπω.
Οι πουτάνες βγάζουν χολή συνεχώς για τις γυναίκες που δεν εκδίδονται.
μπραβο ρε τυπε ;)αυτές όμως θα γαμιούνται με χοντρομπαλάδες γεροξούρες σαν να είναι η τελευταία τους φορά
πέρα από τα σωματικά προσόντα υποθέτω ότι χρειάζονται αρκετά παραπάνω για να κάνεις το επάγγελμα...αυτά που απαιτούνται δεν νομίζω ότι τα έχουν οι ελληνίδες σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον προς το παρόν
(η άλλη φεύγει από την χώρα της συνειδητοποιημένη ότι για να βγάλει κάποια χρήματα πρέπει να κάνει αυτό το επάγγελμα, συν το ότι αλλιώς έχουν μεγαλώσει οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ)
ναι ακριβό σπορ παν'τα extensionsετσι μπράβο ειλικρίνια.. αφού το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να ξεμμαλλιάσει μία πουτάνα......
εχω πιειΕγω παντως εχω κ καφεδακι......
Περιμενω τον αντιλογο.....
περα απο την πλακα κοσμακο θα ηθελες να εκανε η κοπελα σου οτι κανει η πουτανα?αυτές όμως θα γαμιούνται με χοντρομπαλάδες γεροξούρες σαν να είναι η τελευταία τους φορά
πέρα από τα σωματικά προσόντα υποθέτω ότι χρειάζονται αρκετά παραπάνω για να κάνεις το επάγγελμα...αυτά που απαιτούνται δεν νομίζω ότι τα έχουν οι ελληνίδες σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον προς το παρόν
(η άλλη φεύγει από την χώρα της συνειδητοποιημένη ότι για να βγάλει κάποια χρήματα πρέπει να κάνει αυτό το επάγγελμα, συν το ότι αλλιώς έχουν μεγαλώσει οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ)
πληγωμενη δεσποινης? :- σε ποιο σπιτακι τον βρηκατε ανασκελα?
ναι ακριβό σπορ παν'τα extensions
γουσταρωΕπίσης ζηλέυω και την μαγκιά τους ή (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) να πηδιούνται για φράγκα.
να φερω τις λασπες?
γουσταρω