Επισκέπτης
εμείς δεν έχουμε τετια στο σπίτι μας....εντάξει δεν εννοώ κάτι συγκεκριμένο, απλά όταν μαζεύεις όλη τη δουλειά λόγω εμφάνισης, υπηρεσιών, συμπεριφοράς και όλα τ' άλλα είναι φυσικό κάποιες που βαράνε μύγες να τα παίρνουν...
εμείς δεν έχουμε τετια στο σπίτι μας....εντάξει δεν εννοώ κάτι συγκεκριμένο, απλά όταν μαζεύεις όλη τη δουλειά λόγω εμφάνισης, υπηρεσιών, συμπεριφοράς και όλα τ' άλλα είναι φυσικό κάποιες που βαράνε μύγες να τα παίρνουν...
σε σενα εκανα παραθεση και δεν το ξερω?δηλαδή λες ό, τι είμαι χαζή?
εντάξει δεν εννοώ κάτι συγκεκριμένο, απλά όταν μαζεύεις όλη τη δουλειά λόγω εμφάνισης, υπηρεσιών, συμπεριφοράς και όλα τ' άλλα είναι φυσικό κάποιες που βαράνε μύγες να τα παίρνουν...
;)εμείς δεν έχουμε τετια στο σπίτι μας....
Δεν αφήνεις να σου πασπατεύουν τον έρωτα?
εγω ειπα θαυμάζω κατι που δεν εχω οποτε λαθος κατηγορίασε σενα εκανα παραθεση και δεν το ξερω?
δηλαδή λες ό, τι είμαι χαζή?
καλα σε εχω βαλει στην πρωτη εσεναεγω ειπα θαυμάζω κατι που δεν εχω οποτε λαθος κατηγορία
και 'μένα θέλω να έχω μια ελπίδα να "ξεμείνω" στη Μαμά Ρωσία.παρε με μαζι σου πλζ
οπως ενα καθηγητης του αδερφου μου στο πολυτεχνειο που πηγε βραζιλια και εχει εξαφανιστει εδω και τρεις βδομαδεςκαι 'μένα θέλω να έχω μια ελπίδα να "ξεμείνω" στη Μαμά Ρωσία.
Μάλλον "¨εξαφανίστηκε" εννοείς; πήγε και τους ξέγραψε όλους;οπως ενα καθηγητης του αδερφου μου στο πολυτεχνειο που πηγε βραζιλια και εχει εξαφανιστει εδω και τρεις βδομαδες
οπως ενα καθηγητης του αδερφου μου στο πολυτεχνειο που πηγε βραζιλια και εχει εξαφανιστει εδω και τρεις βδομαδες
του αρεσαν τα μπαζιλιανικα μπικινικαλή κουφάλα....
όχι πως οι περισσότεροι εδώ μέσα αν είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι παρόμοιο δεν θα το έκαναν.καλή κουφάλα....
όχι πως οι περισσότεροι εδώ μέσα αν είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι παρόμοιο δεν θα το έκαναν.
πες τα...δεν ξέρω/δεν νομίζω. Τα λόγια είναι εύκολα αλλα αντε να τα κάνεις πράξη...
που εισαι εσυοπως ενα καθηγητης του αδερφου μου στο πολυτεχνειο που πηγε βραζιλια και εχει εξαφανιστει εδω και τρεις βδομαδες
ωπ με πιασαν βολοδερνω αγαπηπου εισαι εσυ
Γεια και σε σεναγεια σου ρε χρυσα