Νέα

οι γυναικες τελικα ζηλευουν η οχι τις πουτανες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
Πωωω η Κατερίνα το έκανε αυτό συνεχώς.
____

Και στο θέμα: όχι. Για κανένα λόγο. Αν και θα ήμουν πολύ αποτυχημένη πουτάνα για τους λόγους που λέει ο Κοσμάς.

Δηλαδή, δεν υπάρχουν άλλου είδους κωλύματα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτές όμως θα γαμιούνται με χοντρομπαλάδες γεροξούρες σαν να είναι η τελευταία τους φορά :rockon:
πέρα από τα σωματικά προσόντα υποθέτω ότι χρειάζονται αρκετά παραπάνω για να κάνεις το επάγγελμα...αυτά που απαιτούνται δεν νομίζω ότι τα έχουν οι ελληνίδες σε μεγάλο βαθμό,  τουλάχιστον προς το παρόν
(η άλλη φεύγει από την χώρα της συνειδητοποιημένη ότι για να βγάλει κάποια χρήματα πρέπει να κάνει αυτό το επάγγελμα, συν το ότι αλλιώς έχουν μεγαλώσει οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ)

οποια κανει την πουτανα με βαρια καρδια την πατησε. η καλυτερη πουτανα ειναι η πουτανα που γουσταρει να ειναι πουτανα. γιαυτο και γελαω με τους αγαπουληδες. να γουσταρεις να συναναστρεφεσαι με την πουτανα που περασες καλυτερα στο κρεββατι ειναι οξυμωρο σχημα και πρεπει να εισαι πολυ ηλιθιος και μαζοχας.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
οποια κανει την πουτανα με βαρια καρδια την πατησε. η καλυτερη πουτανα ειναι η πουτανα που γουσταρει να ειναι πουτανα. γιαυτο και γελαω με τους αγαπουληδες. να γουσταρεις να συναναστρεφεσαι με την πουτανα που περασες καλυτερα στο κρεββατι ειναι οξυμωρο σχημα και πρεπει να εισαι πολυ ηλιθιος και μαζοχας.
:rockon: :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δηλαδή, δεν υπάρχουν άλλου είδους κωλύματα;

Μα είπε ότι δεν έχουν οι περισσότερες το σθένος και τις ψυχικές αντοχές για κάτι τέτοιο. Και ναι, δεν έχω τίποτα από αυτά.

Ποια Κατερινα ρε συ????Αν λες αυτη που καταλαβα εγω δεν θυμαμαι τπτ τετοιο.....    :think:

Είχε κι έναν αριθμό από δίπλα, 69? Δε θυμάμαι.
Αλλά ντάξει, εσύ συμπαθείς και τον Αχαχούχα, δεν έχει να λέει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
Μα είπε ότι δεν έχουν οι περισσότερες το σθένος και τις ψυχικές αντοχές για κάτι τέτοιο. Και ναι, δεν έχω τίποτα από αυτά.

Δείτε. Ο Λατρείας διαθέτει τόσο το σθένος όσο και τις ψυχικές αντοχές για κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όμως, άλλου είδους κωλύματα στην περίπτωση του.

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565

εντάξει δεν εννοώ κάτι συγκεκριμένο, απλά όταν μαζεύεις όλη τη δουλειά λόγω εμφάνισης, υπηρεσιών, συμπεριφοράς και όλα τ' άλλα είναι φυσικό κάποιες που βαράνε μύγες να τα παίρνουν...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δείτε. Ο Λατρείας διαθέτει τόσο το σθένος όσο και τις ψυχικές αντοχές για κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όμως, άλλου είδους κωλύματα στην περίπτωση του.

Δεν αφήνεις να σου πασπατεύουν τον έρωτα? :cheesy:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εντάξει δεν εννοώ κάτι συγκεκριμένο, απλά όταν μαζεύεις όλη τη δουλειά λόγω εμφάνισης, υπηρεσιών, συμπεριφοράς και όλα τ' άλλα είναι φυσικό κάποιες που βαράνε μύγες να τα παίρνουν...
στην αρχη μου φανηκε λιγο περιεργο που υπαρχει ιεραρχια στις πουτανες..

μερικες παιρνουν μεταθεση απο μπου σε στουντιο και ζηλευουν ολες οι αλλες :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom