Νέα

οι γυναικες τελικα ζηλευουν η οχι τις πουτανες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
ετσι μπράβο ειλικρίνια.. αφού το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να ξεμμαλλιάσει μία πουτάνα......
Μαλλον το αντίστροφο απ'ότι βλέπω.
Οι πουτάνες βγάζουν χολή συνεχώς για τις γυναίκες που δεν εκδίδονται.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ε ναι δεν ειναι ολες αγαλματα σα την τζουλιεν ή το κελακυ
αυτές όμως θα γαμιούνται με χοντρομπαλάδες γεροξούρες σαν να είναι η τελευταία τους φορά :rockon:
πέρα από τα σωματικά προσόντα υποθέτω ότι χρειάζονται αρκετά παραπάνω για να κάνεις το επάγγελμα...αυτά που απαιτούνται δεν νομίζω ότι τα έχουν οι ελληνίδες σε μεγάλο βαθμό,  τουλάχιστον προς το παρόν
(η άλλη φεύγει από την χώρα της συνειδητοποιημένη ότι για να βγάλει κάποια χρήματα πρέπει να κάνει αυτό το επάγγελμα, συν το ότι αλλιώς έχουν μεγαλώσει οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ)

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μπραβο κοσμα :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467

Δικαιολογημένα. Αθέμιτος ανταγωνισμός βλέπετε. Οι μεν πληρώνονται με το κομμάτι οι δε μπαίνουν αμέσως στην μισθοδοσία.

OP
OP
S

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
αυτές όμως θα γαμιούνται με χοντρομπαλάδες γεροξούρες σαν να είναι η τελευταία τους φορά :rockon:
πέρα από τα σωματικά προσόντα υποθέτω ότι χρειάζονται αρκετά παραπάνω για να κάνεις το επάγγελμα...αυτά που απαιτούνται δεν νομίζω ότι τα έχουν οι ελληνίδες σε μεγάλο βαθμό,  τουλάχιστον προς το παρόν
(η άλλη φεύγει από την χώρα της συνειδητοποιημένη ότι για να βγάλει κάποια χρήματα πρέπει να κάνει αυτό το επάγγελμα, συν το ότι αλλιώς έχουν μεγαλώσει οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ)
μπραβο ρε τυπε ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ολες οι πουτανες αλληλοζηλευονται λεμε  :sunglasses:
λογικο να ζηλευει μια που εκδιεται μια αλλη που αποκτησε οσα κι αυτη χωρις να εχει εκδοθει μαλιστα  :boobies:

Εκτος αν ενωεις οτι οι εκδιδομενες ζηλευουν την κυρα κατινα την καθαριστρια  :2funny: :2funny: :2funny:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Επίσης ζηλέυω και την μαγκιά τους ή (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) να πηδιούνται για φράγκα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Πωωω η Κατερίνα το έκανε αυτό συνεχώς.
____

Και στο θέμα: όχι. Για κανένα λόγο. Αν και θα ήμουν πολύ αποτυχημένη πουτάνα για τους λόγους που λέει ο Κοσμάς.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
περα απο την πλακα κοσμακο θα ηθελες να εκανε η κοπελα σου οτι κανει η πουτανα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom