Κάποτε σε μια δουλειά έτσι όπως τα λέει ο νηματοθέτης η κόρη του αφεντικού μαζί με την αδερφή της (40-45 οι ηλικίες τους)παίρναν συνεντεύξεις από τους νέους υπαλλήλους.Μετά από μια βδομάδα κι ενώ είχα προσληφθεί στις πωλήσεις της εταιρίας ξεκίνησε η πιο διάχυτη κουβέντα σχετικά τον γάμο της και αν εγώ είχα σχέση κτλ.
Φυσικά δεν ενέδωσα στις κουβέντες και τα προσπερνούσα για να μακροημέρευσω στην δουλειά.
Ευτυχώς έλειπα πολλά ταξίδια γιατί αν ήμουν κοντά δεν ξέρω που θα πήγαινε το πράγμα αφού ήμουν αυτός που άκουγε τα παραπονάκια της σχέσης.. «πάλι ο δικός μου λείπει στο εξωτερικό για δουλειά» και «είμαι με τα δυό αγόρια σπίτι μόνη»
«κι εσύ καλοπερνάς στα ταξιδάκια σου» μάλιστα μια φορά μου είπε «η αδερφή μου κρατάει τα παιδιά και μήπως να τα λέγαμε έξω χωρίς πίεση»
Αλλά πιστεύω ότι εάν έκανα κάτι θα πήγαινε μπούμερανκ γιατί έμεινα 4 χρόνια εκεί κι ανοίχτηκε ο δρόμος για την σημερινή μου δουλειά αφού πήγα στην μαμα εταιρία.
Στην δουλειά δεν μπλέκεις αν και πιστεύω αρκετοί εδώ το έχουν κάνει.
Αυτά από εμένα και περιμένω τώρα ιστορίες σε επαγγελματικούς χώρους.
υγ μόνο μια φορά ξέρω έναν γνωστό που χώθηκε στην αφεντικίνα του,παντρεμένη αυτή και χώρισε με τον σύζυγο και παντρεύτηκε αυτόν,δέκα χρόνια νεότερο!!Τώρα αυτός είναι το αφεντικό!!
Στις υπόλοιπες ιστορίες ένας από τους δύο απολύθηκε…οπότε ή γάμος ή ταμείο ανεργειας..