dionst1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.353
- Πόντοι
- 1.196
Να καταθέσω ένα σχόλια για
Έστειλα αναγνωριστικό μήνυμα για το πού βρίσκεται.
Μετά άρχισε να με σπαμαρει το κιν μου με τηλεφωνα και με μηνυματα του στυλ "ξερω ποιος εισαι εχω τις πινακιδες σου έχω φωτο σου κλπ" για ΜΕΡΕΣ.
Ουδεποτε τη συναντησα ουτε ποτε εδωσα αφορμη για ολο αυτό ουτε και υπηρξα προκλητικος. Παραμόνο τις έστειλα 2 φορές sms γιατι την πρωτη δεν μπορεσα τελικα να κανονισω κατι.
Γενικότερα εβγαλε μια πολυ άσχημη, αλλοπροσαλη και psycho συμπεριφορα. Δεν ξερω τι παιζει, απλα ενημερώνω σε περιπτωση που σε κάποιον φανει χρησιμο το σχόλιο.
Εγώ τη συνάντησα, φιλαράκι, την Julia Jhones, λίγο πριν ξεκινήσει η ιστορία με τον γαμωϊό. Είχα διαβάσει τις πολύ καλές κριτικές που έχει στο shemalewiki. Δεν διαπίστωσα απολύτως τίποτε απ' όοοοοολα αυτά που είχα διαβάσει. Μα τίποτε. Όλα ήταν μέτρια. Πρόσωπο όχι κάτι σπουδαίο, το εργαλείο δεν είπα και ουά που το είδα, και στην πράξη από πολύ μέτρια έως βαρετή. Μόνο που έχυσε αρκετά, αλλά τίποτε παραπάνω. Γενικά υπερεκτιμημένη.
Έχω γράψει κριτική εδώ:
Σε καταλαβαίνω που σου έκατσε αυτή η απαράδεκτη, όπως περιγράφεις, συμπεριφορά, αλλά, πίστεψέ με, καλύτερα έτσι, παρά να σου φεύγαν απ' την τσέπη 150+ ευρώ γι' αυτή τη βαρετή μετριότητα.