Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
άρχισαν να έρχονται τα δυνατά εργαλεία...

οι συγκεκριμένες κάνουν και ντούο.. ή τρίο αν γουστάρετε ή αν το αντέχει η τσέπη σας.. εκανα μια ερευνα... το ντουο έχει 200 € το μισάωρο... αν θελετε και τελείωμα δικό τους +100... όιπως καταλαβαίνετε η ώρα θα πάει στα 500 :P

εδώ οι κριτικές τους στο shemalewiki... έχουν πολύ καλές κριτικές και οι 3..

M. Bison

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
113
Πόντοι
0
Έχω πάει με Isabella bigcock24. Το καλύτερο πήδημα από trans που έζησα. Τώρα και τις 3 μαζί, μεγάλη πρόκληση :think:

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
άρχισαν να έρχονται τα δυνατά εργαλεία...
συγκεκριμένες κάνουν και ντούο.. ή τρίο αν γουστάρετε ή αν το αντέχει η τσέπη σας.. εκανα μια ερευνα... το ντουο έχει 200 € το μισάωρο... αν θελετε και τελείωμα δικό τους +100... όιπως καταλαβαίνετε η ώρα θα πάει στα 500 :Pεδώ οι κριτικές τους στο shemalewiki... έχουν πολύ καλές κριτικές και οι 3.. ]

Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες δύο, η Isabella Bigcock24cm είναι πραγματικά the real thing. Πραγματικό 24άρι, θεόχοντρο και veiny. Η μόνη που έχω συναντήσει και κατάφερε να με ζορίσει. Όποιος θέλει να ζήσει εμπειρία βιασμού, ας προετοιμαστεί και να πάει. Για μένα μία απ' τις δύο πιο τοπ τρανς που έχω συναντήσει.

M. Bison

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
113
Πόντοι
0
Η δεύτερη ποια είναι φίλε dionst1;

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Δύο επισκέψεις τις τελευταίες ημέρες.
Την Κυριακή στην Valentyna XL , μιλάμε για μεγάλη μπουρούχα τελικά, καμία σχέση με τις φωτογραφίες (παλιές και καντάρια φώτοσοπ) και το εργαλείο, όχι μόνο 22cm που γράφει, αλλά ίσως ούτε 17.
Και χτες, Δευτέρα, στην Isabella BigCock24cm, , εντάξει, είναι η Βασίλισσα, δεν το το συζητάμε.
Θα γράψω κριτικές και για τις 2.

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Η Isabella bigcock 24cm έχει εδώ και χρόνια τις ίδιες φωτογραφίες. Αν είχε βγάλει καλύτερες και πιο αποκαλυπτικές θα είχε ακόμα περισσότερη απήχηση..

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Συνάντηση προχτές , έκλεισα με τις τρεις τους αλλά η Ιζαμπέλα είχε πελάτη μου άλλαξε ραντεβού ενώ ήδη ήμουνα από κάτω για δύο ωρες μετά χωρίς εγω να έχω κάτι να κάνω...τελικά πάω μου λέει στα μηνύματα δεν ηνε διαθέσιμη η Ιζαμπέλα και αν ήθελα την missMarcinha και της λέω μόνο για πάρτη σου ήρθαμε
Με τα πολλά πάω και συναντώ Λορένα (Η μουνάρα με την απόλυτη θηλυκή φωνή) αλλά με τα μαλλιά πιασμένα κότσο στρόγγυλο δεν ήταν 1000/1000 αλλά 990/1000
Μην πολυλογω θα βάλω κριτική και για κάθε μία χωριστά μαζί με την Αντζελίνα που με έκαναν Σουρωτηρι.
Αντζελίνα ωραία αλλά όχι σαν φωτός..λίγο σαν αντρουα Κινέζος έφερνε στη μούρη αλλά δυνατή στο γαμησι..
Με τα με έπαιρνε η Λορένα εγώ ανάσκελα και η Αντζελίνα μου τον εχωσε στόμα όπου ένιωθα τα γλυκά προσπερματικα της αλλά όσο και να της τον ρουφαγα δεν μου άδειαζε τα χυσια της να τα καταπιω....
Πίπα κωλο έχω κάνει με τρεις
1.helen bittencourt + Alice Gomez
2.raica anacoda + Yumi bigcock
3. Angelina + Lorena

Άλλη φάση μάγκες. Ηνε σαν αυτό που λένε ότι άμα τον φάει η γυναίκα από μαύρο δεν ξαναγυρναη έτσι κι εδώ άμα κάνης shemale threesome...
Το επόμενο που θέλω να δοκιμάσω δύο καυλια στον κωλο και ένα στο στόμα..ελπίζω με Ιζαμπέλα

Marcello_

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
0
Παιδιά, ξέρουμε τίποτα για την ;;;

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Συναγωνιστές γνωρίζουμε αν η ISABELLABIGCOCK24 μας εγκατέλειψε για άλλες πολιτείες;

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Συναγωνιστές γνωρίζουμε αν η ISABELLABIGCOCK24 μας εγκατέλειψε για άλλες πολιτείες;

Στο ts-dating έχουν βγει οι αγγελίες. Στο shemalewiki λέει ότι είναι στη Μύκονο και θα βάλει τηλ όταν θα είναι διαθέσιμη, φίλε μου.

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
551
Πόντοι
291
Βρέθηκα με Λόρενα στη Θεσσαλονίκη Προχθές , το κορίτσι είναι Τοπ από εμφάνιση και χαμόγελο πολύ δυνατό , το κωλαρακι της σούπερ ,και το τσιμπουκι της πολύ δυνατό , ωραίο βυζι τριάρι προς τεσσάρι , πουτσα μεγάλη που γκαυλωνει εύκολα , ηλικία περίπου 22-23 την έκοψα ,πολύ δεκτική Σε όλα λέει ναι , γουστάρει την πουτσα , όμως λόγω του νεαρού της ηλικίας μάλλον πρωτοβουλία δεν έπαιρνε εύκολα υπάκουο κοριτσάκι με μεγάλη πουτσα θα την χαρακτήριζα , μια ώρα 200 ευρώ !!! Το δωματιο όχι και τόσο καθαρό αλλά όχι και άσχημο , το μπάνιο το ίδιο ,, δεν ξέρω αν άξιζε τα 200 στα 100-120 θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος ,,,, από εμφάνιση σκίζει ,,

johnlittle

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
5
Like
196
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια μετα απο καιρο απουσιας θελω να ξαναπαω με καποια τρανσ και σκεφτομαι αυτη:
αν καποιος εχει εμπειρια με την κοπελα απο πανω θα βοηθουσε πολυ
Αλλα και με καποια αλλη απο αυτες που βρισκονται στην αθηνα αυτο τον καιρο

M. Bison

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
113
Πόντοι
0
Μίλησα με την Angelina23, η ίδια θα είναι για ακόμη μια εβδομάδα Αθήνα και μετά θα φύγει. Η Isabella με την Λορένα έχουν ήδη πάει Ισπανία.

Greek Kolaris

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
H Alice Gomes μαζι με Hellen Bittencourt ξερει κανεις αν αξιζουν?

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
H Yuli πότε ξαναγυρίζει Αθήνα (εαν θα γυρίσει)..
Μήπως γνωρίζει κανεις?

Jacebeleren

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2020
Κριτικές
7
Like
263
Πόντοι
280

Stories