Χαίρετε.
Επειδή βλέπω ρωτάτε πολλοί, ελπίζω να βοηθήσω έστω και λίγο.
Είχα εμπειρία με την Beatriz Verdello πριν κανά μήνα+ στο χώρο της κοντά στο μετρό ακρόπολη στη συγγρού.
Συννενόηση με What's up, αρκετά καλή, αργούσε να απαντήσει λίγο στα μηνύματα (προσπαθούσα να κλείσω άμεσα ραντεβού) αλλά μου είπε ότι είχε πρόβλημα με το ίντερνετ της.
Δυστυχώς έκλεισα μισάωρο (100 ευρώ), προτείνω να το αποφύγετε και να πάτε 1 ώρα τουλάχιστον. Ο λόγος είναι ότι μετράει το μισάωρο απ' τη στιγμή που μπεις μέσα, +μπάνιο +κανά social. Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό με όλες, ήταν η δεύτερη εμπειρία μου με αλλοδαπή τρανς, αλλά μου κακοφάνηκε. Σε φάση μέχρι να μπούμε στο ψητό, χτύπησε το κινητό της σαν ξυπνητήρι και μου είπε τελείωσε το μισάωρό μας. Προς τιμήν της, μου την έπαιξε μέχρι να χύσω.
Στο μισάωρο δεν ΄δεχεται καν να είναι παθητική. Δεν είχα πρόβλημα σε αυτό, ενεργητική την ήθελα ούτως ή άλλως.
Στα θετικά τώρα, πανέμορφη (και στο πρόσωπο, και αρκετά θυληκιά και φοβερή πούτσα. Γούστα, αλλά μου άρεσε πολύ από εμφάνιση) και πεντακάθαρη. Σε βάζει επίσης να κάνεις μπάνιο με οδηγίες. Πού θα πλυθείς, μετά αποσμητικό μασχάλες και listerine κλπ. Και η ίδια πεντακάθαρη όπως είπα. Μοσχομύριζε.
Η πούτσα της πέτρα απ' την αρχή μέχρι το τέλος. Με ξεπροβόδισε όταν έφευγα και ακόμα τέντα ήταν. Μεγαλούτσικο γενικά, όχι τόσο σε μήκος, αλλά σε πάχος αρκετά. Είχα πάει δυστυχώς και ψιλοαπροετοίμαστος και το μισάωρο δεν φτάνει για ζήτω, ούτε να με ανοίξει ούτε τίποτα.
Της έκανα πίπα κανά πεντάλεπτο, το οποίο νομίζω απολαύσαμε και οι δύο. Στα υπόλοιπα τώρα, με έβαλε στα 4 αρχικά στην άκρη του κρεβατιού, εκείνη όρθια, αλλά πονούσα πολύ και σταματούσαμε κάθε τρεις και λίγο. Μετά δοκιμάσαμε και καθισμένη αυτή στο κρεβάτι και εγώ από πάνω, τα ίδια, αλλά όπως είπα είχα πάει και απροετοίμαστος, το μισάωρο είναι λίγο, και τελικά έπαιζε τις πούτσες μας μέχρι και έχυσα. Σίγουρα απ' ότι κατάλαβα γουστάρει φουλ ενεργητικό. Έπαιξαν και φιλάκια αρκετά, χωρίς γλώσσα.
Αρκετά ευγενική, με ψιλοκαλή συννενόηση στα Αγγλικά.
Αυτά γενικά, χωρίς να θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου, όσοι έχετε την οικονομική δυνατότητα, δοκιμάστε την στα 150 στη μια ώρα, παίζει να είναι ωραία φάση.