Νέα

Παθητικό Εισόδημα: P2P Lending - Mintos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μιλας για ανταλλακτηριο σαν την Βιnance?
και την binance..τωρα εβαλα και μια καινουργια πλατφορμα που δινει 12%επιστροφη στο ευρω αν βαλεις. nexo Απο τον ανδρεου την ειδα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αυτη την εποχη καλύτερες επιστροφες-αποδόσεις απο τα κρυπτο δεν υπαρχουν πουθενά

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Επενδύσεις και αρχιδια μύδια.
Όποιος θέλει να του γράψω έναν από τους πιο αποδοτικούς τρόπους που κανείς το ενα μέσα σε 3 μήνες διπλάσιο τριπλάσιο μέχρι εξαπλάσιο. Εγγυημένα σίγουρα απλά πραγματικά όχι εικονικά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν θες τη γνώμη μου, μπες στα ακίνητα, η πέτρα είναι καλύτερη επένδυση. Reinvest24 και Estateguru είναι οι καλύτερες.
δικλείδες ασφαλείας εχουν αυτες οι πλατφορμες σε περιπτωση hacking? πχ στα κρυπτο υπαρχει το 2FA η αγοραζεις ενα hardware wallet.Eπισης τις επιστροφες τις περνεις η γίνονται μαλακιες? για την μιντος κατι ειχε παρει το ματι μου παλιότερα σε ενα φορουμ

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Επενδύσεις και αρχιδια μύδια.
Όποιος θέλει να του γράψω έναν από τους πιο αποδοτικούς τρόπους που κανείς το ενα μέσα σε 3 μήνες διπλάσιο τριπλάσιο μέχρι εξαπλάσιο. Εγγυημένα σίγουρα απλά πραγματικά όχι εικονικά.
Τερμιν, δωσε φιλε τις γνωσεις σου.....

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
δικλείδες ασφαλείας εχουν αυτες οι πλατφορμες σε περιπτωση hacking? πχ στα κρυπτο υπαρχει το 2FA η αγοραζεις ενα hardware wallet.Eπισης τις επιστροφες τις περνεις η γίνονται μαλακιες? για την μιντος κατι ειχε παρει το ματι μου παλιότερα σε ενα φορουμ
Δεν εχω γραφτει ακομα σε Binance, αλλα για να κανω 2FA σε Login | FaucetPay εχω το app Authy.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Τερμιν, δωσε φιλε τις γνωσεις σου.....
Παίρνεις μια πατάτα. Την φυτεύεις σε χώμα.
Μετά από 90 μέρες θα βγάλεις από δύο έως έξι πατάτες. Πραγματικές να τρώγονται. Όχι εικονικές.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
εσκασε και αλλο κυριακάτικο :confused:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Παίρνεις μια πατάτα. Την φυτεύεις σε χώμα.
Μετά από 90 μέρες θα βγάλεις από δύο έως έξι πατάτες. Πραγματικές να τρώγονται. Όχι εικονικές.
Ελα ρε Τερμιν ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!!

Λοιπον, η Ελευθερια - Τερρυ που εχω βαλει στο αρχικο ποστ που μιλαει για την Μιντος..... εχει ασχοληθει και με την αγροτικη παραγωγη, φιλε....

Η τυπισα ειναι αστερι και ξυπνια.... Επιφυλασομαι να σου βαλω φωτο απο Λεμονιες που εχω βαλει στο οικοπεδο μου.... σκεφτομαι να βαλω και ντοματιες....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Αν θες τη γνώμη μου, μπες στα ακίνητα, η πέτρα είναι καλύτερη επένδυση. Reinvest24 και Estateguru είναι οι καλύτερες.
Ποια η εμπειρια σου απο αυτες @Kalogero ?
Εισαι καιρο; Τι ετησιες αποδοσεις βλεπεις;
Για την estateguru βλεπω ενα 3.8 στο trustpilot που δεν ειναι ο,τι καλυτερο
Και η αλλη φαινεται σχετικα καινουργια στην αγορα, ουτε 5ετια.
Γενικα αποφευγω να ριχνω χρημα σε φρεσκες εταιριες.
Η Grupeer μου εδωσε ενα καλο μαθημα πως απο τη μια μερα στην αλλη μπορεις να χασεις χρημα ετσι στεγνα, οσο καλη και αν φαινεται η πλατφορμα κλπ
Αν η διοικηση αποφασισει να κανει απατη και τα λεφτα σου δεν ειναι εξασφαλισμενα απο FCA και παρομοιους φορεις, μπορεις να χασεις τα λεφτα σου σε μια νυχτα

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Η Grupeer μου εδωσε ενα καλο μαθημα πως απο τη μια μερα στην αλλη μπορεις να χασεις χρημα ετσι στεγνα, οσο καλη και αν φαινεται η πλατφορμα κλπ
Αν η διοικηση αποφασισει να κανει απατη και τα λεφτα σου δεν ειναι εξασφαλισμενα απο FCA και παρομοιους φορεις, μπορεις να χασεις τα λεφτα σου σε μια νυχτα
Γιωργο, εχω φαει και εγω σφολια.... ειχα επενδυσει σε ομολογα και επι Βαγγελα Βενιζελου εγινε το haircut και πηρα το μαθημα μου....

Χρυσος κανονας για εμενα ειναι η διασπορα κινδυνου / ρισκου....... καποια λεφτα σε μια γκαρσονιερα να παιρνεις ενα νοικι, καποια λεφτα σε κρυπτο, καποια σε p2p lending ....

Επισης κανω διασπορα στην διασπορα εχω 2 πλατφορμες σε κρυπτο...... εαν φαληρισει η μια , να μην χασω μεγαλο ποσοστο απο το συνολικο μου κεφαλαιο και να καλυψω την χασουρα απο τα ενοικια και τους τοκους απο p2p lending....

Oπως σου ειπα ηδη εχω 2 εταιριες για p2p lending.

Τωρα ειναι θεμα δικο σου πως θα διασπειρεις τα ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ....... 80% σε ακινητα, 20% σε κρυπτο, 20% σε p2p lending...... it is up to you....

Εχει και ο Τερμιν δικιο..... εαν εχεις καποια αυλη.... βαλε δυο πορτοκαλιες για να σου βγαινουν τσαμπα τα πορτοκαλια του χρονου....

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
και η trustpilot λιγο πολυ στημενα ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καποια λεφτα σε μια γκαρσονιερα να παιρνεις ενα νοικι, καποια λεφτα σε κρυπτο, καποια σε p2p lending .
αυτο ναι πολυ σωστο

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Τυχοδιωκτες ειστε.
Εσυ μεγαλε τι επαγγελμα κανεις εαν θες να το μοιραστεις? Εγω παντως ακουω τους ντελιβεραδες στην καφετερια που πινω καφε να παραπονιουνται που παιρνουν 3 ευρω την ωρα και δεν ξερουν εαν ΘΑ κανουν αυτη την δουλεια μεχρι να 67 (για να παρουν τη συνταξουλα που λεει και ο Αυτιας)...... Λοιπον οποιος ειναι ικανοποιημενος με τα 3 και 60 που παιρνει προφανως δεν συμφωνει με το ποστ

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.135
Πόντοι
3.346
Εσυ μεγαλε τι επαγγελμα κανεις εαν θες να το μοιραστεις? Εγω παντως ακουω τους ντελιβεραδες στην καφετερια που πινω καφε να παραπονιουνται που παιρνουν 3 ευρω την ωρα και δεν ξερουν εαν ΘΑ κανουν αυτη την δουλεια μεχρι να 67 (για να παρουν τη συνταξουλα που λεει και ο Αυτιας)...... Λοιπον οποιος ειναι ικανοποιημενος με τα 3 και 60 που παιρνει προφανως δεν συμφωνει με το ποστ
Ειναι επαγγελμα αυτο που κανετε;
το οτι υπαρχει αδικια σε καποιες δουλειες ειναι γνωστο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ειναι επαγγελμα αυτο που κανετε;
το οτι υπαρχει αδικια σε καποιες δουλειες ειναι γνωστο.
δεν ειναι επαγγελματα αυτα...επενδυσεις ειναι.Αυτο που κανω εγω βεβαια ειναι και τα δυο,αν θελω απλα νοικιάζω η δουλευω.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Γιωργο, εχω φαει και εγω σφολια.... ειχα επενδυσει σε ομολογα και επι Βαγγελα Βενιζελου εγινε το haircut και πηρα το μαθημα μου....

Χρυσος κανονας για εμενα ειναι η διασπορα κινδυνου / ρισκου....... καποια λεφτα σε μια γκαρσονιερα να παιρνεις ενα νοικι, καποια λεφτα σε κρυπτο, καποια σε p2p lending ....

Επισης κανω διασπορα στην διασπορα εχω 2 πλατφορμες σε κρυπτο...... εαν φαληρισει η μια , να μην χασω μεγαλο ποσοστο απο το συνολικο μου κεφαλαιο και να καλυψω την χασουρα απο τα ενοικια και τους τοκους απο p2p lending....

Oπως σου ειπα ηδη εχω 2 εταιριες για p2p lending.

Τωρα ειναι θεμα δικο σου πως θα διασπειρεις τα ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ....... 80% σε ακινητα, 20% σε κρυπτο, 20% σε κρυπτο...... it is up to you....

Εχει και ο Τερμιν δικιο..... εαν εχεις καποια αυλη.... βαλε δυο πορτοκαλιες για να σου βγαινουν τσαμπα τα πορτοκαλια του χρονου....
Εννοειται πως η διασπορα ειναι το Α και το Ω
Απο κει και περα ειναι και θεμα τυχης πως θα σου πανε οι επενδυσεις.
Πχ τα ομολογα ειναι απο τις πιο σιγουρες επενδυσεις, ομως δες τι εγινε με τα ελληνικα οπως λες.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.449
Πόντοι
2.536
Ελα ρε Τερμιν ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!!

Λοιπον, η Ελευθερια - Τερρυ που εχω βαλει στο αρχικο ποστ που μιλαει για την Μιντος..... εχει ασχοληθει και με την αγροτικη παραγωγη, φιλε....

Η τυπισα ειναι αστερι και ξυπνια.... Επιφυλασομαι να σου βαλω φωτο απο Λεμονιες που εχω βαλει στο οικοπεδο μου.... σκεφτομαι να βαλω και ντοματιες....

Τώρα κάτι γινεται. Μάθαμε όνομα. Ελευθερία - Τέρρυ και έχει ασχοληθεί και με την αγροτική παραγωγή. Τηλεφωνακι έχει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom