Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32.607
- Πόντοι
- 6.186
για ποιο λόγο?Δημητρη εγω αυτο σκεφτομαι
για ποιο λόγο?Δημητρη εγω αυτο σκεφτομαι
Σκεφτομαι να κατεβασω μια εφαρμογη για cloud mining σε παλιο κινητο και να το εχω συνδεδεμενο με το πανελακι για να μην μεινει απο ρευμα το κινητο..... πιστευω ειναι η πιο φτηνη λυση..... για οσους δεν ξερουν και δεν θελουν να αγορασουν εξειδικευμενο εξοπλισμο για crypto miningγια ποιο λόγο?
σοβαρέψουΣκεφτομαι να κατεβασω μια εφαρμογη για cloud mining σε παλιο κινητο και να το εχω συνδεδεμενο με το πανελακι για να μην μεινει απο ρευμα το κινητο..... πιστευω ειναι η πιο φτηνη λυση..... για οσους δεν ξερουν και δεν θελουν να αγορασουν εξειδικευμενο εξοπλισμο για crypto mining
DECENTRALIZED FUCKINGMετοχες; Μόνο οι μετοχές του bou έχουν αξία, και μόνο σε boucoin, επενδύω.
Εντάξει, αφού δεν εξαρτούσαι από το πόσοι και ποιοι θα γίνουν πελάτες αυτής της μαλακίας , είσαι αξιόπιστος.Eγω, τυπε, στην τελικη δεν εξαρτουμαι εαν γινει πελατης της freedom24... Eαν θες να γινεις μεσα απο το λινκ μου ακομα καλυτερα για εμενα.....
Εγω πιο πολυ ηθελα να μοιραστω την πληροφορια.... Ειδες με την μια που εκανα το ποστ, πεταχτηκαν 4-5 εξυπνακηδες και ειπαν "πυραμιδα"....
Χαιρομαι που επιβεβαιωνεις οτι δεν ειναι..... Εγω δειχνω τον δρομο σε ολη την σειρα τον Ποστ μου με τιτλο "Παθητικο εισοδημα..."
Φυσικα και δεν ειμαι παντογνωστης....
Συμφωνω, μιλας για πουτανες στο αντιστοιχοι ποστ οπως κανουν ολοιΕντάξει, αφού δεν εξαρτούσαι από το πόσοι και ποιοι θα γίνουν πελάτες αυτής της μαλακίας , είσαι αξιόπιστος.
Άσε μας τώρα να μιλήσουμε για πουτάνες εμείς που είμαστε αδαείς.
Φιλε κανε προταση σε μανατζμεντ του bou να κανουν ενα κρυπτονομισμα και οταν καποιος εχει 100.000 λάικ που θα ισουται 20 με εικοσι boucoin να παιρνει κουπονι και να πηγαινει να γαμαει τσαμπαDECENTRALIZED FUCKING
Ω ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙ
Φιλε κανε προταση σε μανατζμεντ του bou να κανουν ενα κρυπτονομισμα και οταν καποιος εχει 100.000 λάικ που θα ισουται 20 με εικοσι boucoin να παιρνει κουπονι και να πηγαινει να γαμαει τσαμπα. Τυπε εγω να ξερεις σε στηριζω, ειμαι μαζι σου....Mετοχες; Μόνο οι μετοχές του bou έχουν αξία, και μόνο σε boucoin, επενδύω.
Μπουκωνε ρε scammer. Ούτε τα βασικά. Η ρεβολουτ είναι ΛιθουανίαΕγω φιλε εχω δουλεια, απλα θελω παραπανω.... Εαν θες να σου δωσω το paypal μου να μου στειλεις τιποτα.... ..... Μολις ανοιξω λογαριασμο σε Revolut που ειναι Αγγλικη τραπεζα θα σου στειλω και τον λογαριασμο μου να μου βαζεις καθε μηνα λεφτα.... που να μην φαινονται σε εφορια....Σε ευχαριστω εκ των προτερων που εισαι τοσο γεναιοδωρος, δεν εχω ξαναδει αλλον σαν εσενα.
το ποστ δεν ειναι για ρεβολουτ.... ανεφερα οτι δεν εχω σε αυτη λογαριασμο.... οπως ανεφερα μαλλον πρεπει να ενημεωθω καλυτερα για αυτηΜπουκωνε ρε scammer. Ούτε τα βασικά. Η ρεβολουτ είναι Λιθουανία
Χρειαζεσαι 300.000 για να παρει 2 διαμερισματα στο κερατσινι (στην ξεφτιλα). Ο σκοπος ο δικο μου ειναι να δωσω ιδεες στους πολλους πως μπορουν να κονομησουν καποια φραγκακια με τα λιγα λεφτα που εχουν για να μην τους τοκιζουν οι τραπεζες με 0,01%μονο τα σπιτια φερνουν καλο εισοδημα χωρις να κανεις τιποτα,αν διαμερισμα εχει απο 500 ευρω το μηνα και πανω,αν νοικιαζεις 2 διαμερισματα ζωαρα κανεις..
Μόνο με NFT θα γίνει η δουλειάΦιλε κανε προταση σε μανατζμεντ του bou να κανουν ενα κρυπτονομισμα και οταν καποιος εχει 100.000 λάικ που θα ισουται 20 με εικοσι boucoin να παιρνει κουπονι και να πηγαινει να γαμαει τσαμπα
Φιλε προχωρα..... βρες κοριτσια που να πληρωνονται με ΝFT, μιλα με μανατζμεντ και εγω σε στηριζω..... Ανοιξε και ενα ποστ να μας πουν οι εκδιδομενες την γνωμη τους... Εισαι μεγαλος, τυπε!Μόνο με NFT θα γίνει η δουλειά
H χρηματιστηριακή ομάς του μπού θα ενημερωθεί asapΦιλε προχωρα..... βρες κοριτσια που να πληρωνονται με ΝFT, μιλα με μανατζμεντ και εγω σε στηριζω..... Ανοιξε και ενα ποστ να μας πουν οι εκδιδομενες την γνωμη τους... Εισαι μεγαλος, τυπε!
οτι μπορει και προσφερει ο καθενας....αλλος ανοιγει thread για το πως να καυλώνουμε περισσότερο,για το πως να γινεται πιο σκληρη και αλλος πως να βγάλουμε λεφταΕσύ δηλαδή ειρθες να μας δώσεις λεφτά τώρα ....πυραμίδα είναι ...
helium?εγώ κάνω κανονικό mining εδω κ 2 χρονιά