GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
Μεγάλη αλήθειαΤο μονο παθητικο εισοδημα ειναι αυτο που βγαζουν οσοι το παιρνουν. Τα αλλα ναχαμε ναλεγαμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοροιδευει τον κοσμο
Μεγάλη αλήθειαΤο μονο παθητικο εισοδημα ειναι αυτο που βγαζουν οσοι το παιρνουν. Τα αλλα ναχαμε ναλεγαμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοροιδευει τον κοσμο
Σαφώς.Τύποι, για να μην ανοίγω ξεχωριστό θέμα:
Αφήστε κατά μέρος τις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα και λοιπές αρχιδιές.
Θέλω να κλείσω κάποια χρήματα σε προθεσμιακή.
Αυτή τη στιγμή τα έχω σε ελληνική τράπεζα.
Αξίζει η Freedom 24 σε αυτό το είδος επένδυσης;
Παρέχει την ασφάλεια που παρέχει μια τράπεζα; (που φυσικά παρέχει επιτόκιο της πούτσας)
Εσυ εισαι μπουστηςΚι εγώ κάθομαι και δίνω κώλο για 20€
ΜΛΑΚΑ ΠΕΘΑΝΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑυτο μαλιστα...ειναι σιγουρα παθητικο εισοδημα. Απλα καθεσαι και εισπραττεις. Ευγε
ΜΛΑΚΑ ΠΕΘΑΝΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑυτο μαλιστα...ειναι σιγουρα παθητικο εισοδημα. Απλα καθεσαι και εισπραττεις. Ευγε
Για προθεσμιακή σε ευρώ ενδιαφέρομαι. Τι επιτόκια παίζουν εκεί;Σαφώς.
Τα είχα βάλει σε 6μηνο, μόλις τελείωσε τα ξαναεβαλα.
12μηνο καλύτερα.
Δίνει μέχρι 7% σε δολάριο για 12 μήνες.
Όποιος δεν ξέρει για την εταιρεία, γράφει μαλακίες.
Έχει 4-5 κτίρια εδώ Κύπρο με δεκάδες άτομα προσωπικό. Είναι σοβαρή εταιρία.
Δε γινεται ρε τυπε ο Ελληνας και να μην γνωριζει...για οτιδηποτε...μη λεμε μαλακιες!Σαφώς.
12μηνο καλύτερα.
Οπου ακους αποδοση 15-20% πιο πανω απο αυτη της τραπεζας σε προθεσμιακη ( δηλ. 1.2% σε συγκριση με το 1% της τραπεζας) ετοιμασου να κλαψεις τα λεφτακια σου.Τύποι, για να μην ανοίγω ξεχωριστό θέμα:
Αφήστε κατά μέρος τις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα και λοιπές αρχιδιές.
Θέλω να κλείσω κάποια χρήματα σε προθεσμιακή.
Αυτή τη στιγμή τα έχω σε ελληνική τράπεζα.
Αξίζει η Freedom 24 σε αυτό το είδος επένδυσης;
Παρέχει την ασφάλεια που παρέχει μια τράπεζα; (που φυσικά παρέχει επιτόκιο της πούτσας)
Οποιος έχει (δηλ. νοικιαζει) κτιρια και εχει υπαλληλους ειναι σοβαρος?Σαφώς.
12μηνο καλύτερα.
Δε θέλω κανένα ρίσκο τύπε.Οπου ακους αποδοση 15-20% πιο πανω απο αυτη της τραπεζας σε προθεσμιακη ( δηλ. 1.2% σε συγκριση με το 1% της τραπεζας) ετοιμασου να κλαψεις τα λεφτακια σου.
Αυτο για προθεσμιακη που αφορα ουσιαστικα εγγυηση του κεφαλαιου συν τοκος.
Για πιο ρισκαδορικα σχηματα βρισκεις διαφορα απο θεσμικους και φερεγγυους παιχτες αλλα παιρνεις και το σχετικο ρισκο.
Παραδειγμα αν θεωρεις οτι τα επομενα 2-3 χρονια ο δεικτης του Χ.Α. μακροπρόθεσμα θα παει καλα, υπαρχουν προϊοντα απο θεσμικους παιχτες που μπορουν να σου δωσουν μεγαλυτερες αποδοσεις της προθεσμιακης.
Χωρις αγχος για το ποιος ειναι αυτος που διαχειρίζεται τα χρηματα σου αλλα με επιγνωση οτι παιρνεις ενα λελογισμενο ρισκο οσον αφορα αρνητικη αποδοση.
Δεν ξέρω για την παραπάνω που αναφέρθηκε την freedom, δεν το έχω ψάξει, αλλά υπάρχουν και σήμερα προθεσμιακες σε ελληνικές τράπεζες με καλύτερα επιτόκια από το 1%που λες.Οπου ακους αποδοση 15-20% πιο πανω απο αυτη της τραπεζας σε προθεσμιακη ( δηλ. 1.2% σε συγκριση με το 1% της τραπεζας) ετοιμασου να κλαψεις τα λεφτακια σου.
Αυτο για προθεσμιακη που αφορα ουσιαστικα εγγυηση του κεφαλαιου συν τοκος.
Αγοράκι μου απαντάω σε αυτούς που νομίζουν ότι είναι εταιρεία φάντασμα.Οποιος έχει (δηλ. νοικιαζει) κτιρια και εχει υπαλληλους ειναι σοβαρος?
Το είδα και γω .στους όρους και προϋποθέσεις που διάβασα γράφει για ενδεχόμενη απώλεια αρχικού κεφαλαιου.δε ξέρω κατά πόσο είναι κάποιος 100% καλυμμένος..Σαφώς.
12μηνο καλύτερα.
Μέχρι 25χιλ είσαι καλυμμένος.Το είδα και γω .στους όρους και προϋποθέσεις που διάβασα γράφει για ενδεχόμενη απώλεια αρχικού κεφαλαιου.δε ξέρω κατά πόσο είναι κάποιος 100% καλυμμένος..
οχι, δεν δυσκολευομαι καθολου, τωρα εξηγουνται ολα.Αγοράκι μου απαντάω σε αυτούς που νομίζουν ότι είναι εταιρεία φάντασμα.
Και επίσης η υπηρεσία μακροπρόθεσμης επένδυσης δουλεύει. Και πουθενά δεν γράφτηκε για απόδοση 20%. Θα γράψεις και άλλες μαλακίες;
Τι άλλο δεν καταλαβαίνεις να στο λύσω αν δυσκολεύεσαι.
Το 1% το εφερα σαν παραδειγμα.Δεν ξέρω για την παραπάνω που αναφέρθηκε την freedom, δεν το έχω ψάξει, αλλά υπάρχουν και σήμερα προθεσμιακες σε ελληνικές τράπεζες με καλύτερα επιτόκια από το 1%που λες.
Έχω ήδη ένα κεφάλαιο στην τράπεζα Αττικής με 2.30% για 6 μήνες που λήγει τον Ιούνιο και φυσικά υπάρχουν και τα εντοκα γραμμάτια του δημοσίου που είναι στο 3,75 νομιζω σήμερα,αφορολογητα και χωρίς προμήθεια.
Στο Τ.Ε.Κ.Ε. πάντως συμμετέχει αυτή που ανέφερα. Σωστά το λες.Το 1% το εφερα σαν παραδειγμα.
Σαφως υπαρχουν προσθεσμιακες με καλυτερο του 1% επιτοκιο, τωρα που υπαρχουν και πληθωριστικες πιεσεις.
το σημαντικο ειναι η τοποθετηση να γινεται σε θεσμικη τραπεζα, οπου υπαρχει και η σχετικη εγγυηση καταθεσεων βασει Ευρωπαϊκης νομοθεσιας.