Επισκέπτης
Κάποιοι από εμάς παλεύουμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτής της ιδιότητας.
Μπορείς και εσύ, προσπάθησε.
Απο το νενεκος προτειμω το "μπαμπουινος".
Κάποιοι από εμάς παλεύουμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτής της ιδιότητας.
Απο το νενεκος προτειμω το "μπαμπουινος".
Ειναι αδικος κατα μεγαλο ποσοστο.
Γιατί είμαι άδικος?
Επειδή έγραψα πως αυτός ο αντιγερμανισμός δεν είναι 100% άδικος? Δεν έγραψα πουθενά πως για το σημερινό χάλι φταίνε 100% οι Γερμανοί. Το ότι έβαλαν το χεράκι τους όμως δε μπορείς να το αμφισβητήσεις.
Γιατί δε μπορεί ρε μάστορη να μου τα χώνεις για τη διαφθορά που επικρατεί στο μπουρδέλο μου τη στιγμή που ο ίδιος όχι μόνο γνώριζες, αλλά υπήρξες μέρος αυτής.
Ναι τα βρωμόσκυλα τα δικά μας, έπαιρναν μίζες κι έχω ξαναγράψει πως το μόνο που τους πρέπει είναι σκουριασμένο κονσερβοκούτι.
Αλλά και συ ρε φριτς, μη μας το παίζεις οσία παρθένα και πεφτοσυννεφάκιας. Μέσα σ'αυτό το συστηματάκι της διαφθοράς ήσουν κι εσύ, πως να το κάνουμε??
Γιατί είμαι άδικος?
Επειδή έγραψα πως αυτός ο αντιγερμανισμός δεν είναι 100% άδικος? Δεν έγραψα πουθενά πως για το σημερινό χάλι φταίνε 100% οι Γερμανοί. Το ότι έβαλαν το χεράκι τους όμως δε μπορείς να το αμφισβητήσεις.
Γιατί δε μπορεί ρε μάστορη να μου τα χώνεις για τη διαφθορά που επικρατεί στο μπουρδέλο μου τη στιγμή που ο ίδιος όχι μόνο γνώριζες, αλλά υπήρξες μέρος αυτής.
Ναι τα βρωμόσκυλα τα δικά μας, έπαιρναν μίζες κι έχω ξαναγράψει πως το μόνο που τους πρέπει είναι σκουριασμένο κονσερβοκούτι.
Αλλά και συ ρε φριτς, μη μας το παίζεις οσία παρθένα και πεφτοσυννεφάκιας. Μέσα σ'αυτό το συστηματάκι της διαφθοράς ήσουν κι εσύ, πως να το κάνουμε??
Έτσι.
Δεν μπορεί κάποιος να σε κατηγορεί για διαφθορά και όταν του λές: "Δώσε μου τον τάδε, για να ξετυλίξω το κουβάρι...", να προφασίζεται διάφορα.
Έτσι.
Δεν μπορεί κάποιος να σε κατηγορεί για διαφθορά και όταν του λές: "Δώσε μου τον τάδε, για να ξετυλίξω το κουβάρι...", να προφασίζεται διάφορα.
Και για να συμπληρώσω το σκεπτικό σας, με την άδειά σας βέβαια, αλλό πράγμα εννοεί ως περισσότερη Ευρώπη ο εξοχότατος κ. Σόιμπλες, και άλλο ο εξοχότατος κ. Μόντις...
Έτσι.
Κοίτα να δεις τι γίνεται τώρα.
Και να θες να πεις 2 πραγματάκια απλά και νέτα χρεώνεσαι ατιγερμανικό μένος γιατί στο μυαλό κάποιων, το να επισημαίνεις τα σφάλματα (να τα πω?) της Γερμανικής πλευράς θεωρείσαι ελληναράς που θες να σε ταϊζουν (ακόμα δεν έχω μάθει πως στομπούτσο μπαίνουν διαλυτικά και τόνος μαζί) οι άλλοι..
Εγραψα κατα σε πιο σημειο ευθυνεται η γερμανια. Τωρα αυτα για οσιες παρθενες ειναι αντιστροφη της πραγματικοτητας. Σε ενα κρατος που η διαφθορα ειναι ουσιωδες συστατικο του , οτι ΟΛΟΙ μιζαρονται και ΟΛΟΙ απο τον κλητηρα ως τον υπουργο δωροδοκουνται , το φακελακι και το γρηγοροσημο ειναι κανονικος θεσμος, καταντα γελοιο να λεμε πως οι κακοι γερμανοι μας διεφθειραν. Στο κατω κατω αν οι γερμανοι μας λενε για διαφθορα για καλο δικο μας το λενε.
Εμεις απο τη μερια μας γιατι δε την πατασουμε την διαφθορα να πληξουμε και τους γερμανους που ευνοουνται απο αυτη, τοτε?
Σουρεάλ κι όμως πετυχημένο..νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της... κομμουνιστικής Κίνας.
σκουριασμένο κονσερβοκούτι.
Που έγραψα ρε μπουραντά πως μας διέφθειραν οι Γερμανοί?
Ρε συ, διαφώτισε μας και μας, που έχουμε μείνει στις αρχές του Γαλλικού Διαφωτισμού ναούμ, για τις μεθόδους σωφρονισμού που υποστηρίζεις.
Τι/πως κάνεις με ένα σκουριασμένο κονσερβοκούτι?
Διαλυτικό και τόνο βάζεις με shift και W η ς (MAZI ΠΑΤΗΜΕΝΑ) και μετά το γράμμα πάνω στο οποίο θές τον τόνο/διαλυτικά.
Καλα αστο. Πρωτα εσυ εστελνες το σημιτη να παρακαλεσει τη γερμανικη βουλη να αφησει τις ερευνες για τον ροκο.
Ο οποιος εχει αφαιμαξει ολη την ελλαδα με απευθειας αναθεσεις εδω και δεκαετιες. Αλλα για το ελληνικο πολιτικο συστημα ο ροκο ηταν επιχειρηματιας που προωθει την αναπτυξη και την τεχνολογια στην ελλαδα. Με το ΚΚΕ να υπερθεματιζει φυσικα ( αμ πως να μη λιβανισουμε το γιο του πετρου?)
Α ρε ελληναραδες δε σας πιανει κανεις απο πουθενα γαμιολες...
Και ο Σόιμπλε και ο Μόντι θέλουν μία Ευρώπη που θα διασώσει οτι μπορεί από το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα και το κοινωνικό της κράτος
αντιμετωπίζοντας την νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της... κομμουνιστικής Κίνας.
ελα ρε ειπαμε και 'δωσε μου'? :o