The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Επειδή ο ιατρός μάλλον είναι απασχολημένος, λαμβάνω την πρωτοβουλία να απαντήσω εγώ στο ερώτημα σας με μόνη διαφορά ότι απαντώ σαν να το θέσατε γενικώς και απρόσωπα, δι ευνόητους λόγους.
Το πόνημα του ιατρού δεν αναφέρεται στους εξοπλισμούς αυτούς καθαυτούς, αλλά στον τρόπο με τον οποίον διενεργήθησαν. Συνεπώς η ερώτηση, έτσι όπως έχει δαιτυπωθεί από εσάς, είναι μάλλον άστοχη.
Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ο ιατρός γράφει ότι όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης, ακόμα και οι Γερμανοί.
Τα δικά μου σχόλια περιττεύουν. Απαντάτε μόνος σας.
Μετά ήρθε και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Αδικαιολόγητο;
Τα στοιχεία για να κάνουμε την σούμα έχουν ζητηθεί επανειλημμένως. Αντ΄αυτού έχουμε αφηρημένες απαντήσεις, όπως το πόρισμα της εξεταστικής :"Κάτι έχει συμβεί, ίσως σοβαρό" και κάτι πιασάρικες ατάκες από πισωορχείς : "Μαζί τα φάγαμε".
(1) θεωρείς ότι κακώς εξοπλίσαμε τον στρατό/ναυτικό/αεροπορία? δεν είχαμε ανάγκη εξοπλισμών?
Το πόνημα του ιατρού δεν αναφέρεται στους εξοπλισμούς αυτούς καθαυτούς, αλλά στον τρόπο με τον οποίον διενεργήθησαν. Συνεπώς η ερώτηση, έτσι όπως έχει δαιτυπωθεί από εσάς, είναι μάλλον άστοχη.
(2) επειδή προσπαθήσανε να διαφθείρουνε τους πολιτικούς (και το πετύχανε) φταίνε μόνο αυτοί ?? δεν φταίνε δηλαδή οι πολιτικοί που τα πήρανε και το κυριώτερο ο λαός που τους ανέχτηκε αλλά και τους επιβράβευσε με την επανεκλογή τους??
Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ο ιατρός γράφει ότι όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης, ακόμα και οι Γερμανοί.
(3) σχέδιο Μάρσαλ πήρε και η Ελλάδα... και βαρβάτο μάλιστα... φταίνε οι ξένοι που αναλώθηκε σε εξοπλισμούς και πολεμικές επιχειρήσεις (φταίνε δηλαδή κάποιοι ξένοι και σε αυτό αλλά δεν είναι από την πλευρά που εννοείς)
Τα δικά μου σχόλια περιττεύουν. Απαντάτε μόνος σας.
και κάτι ακόμη...
πως δικαιολογείς το γεγονός ότι μέχρι το 1998 η Ελλάδα είχε πρόβλεψη στην φορολογική της νομοθεσία ότι για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις 5% του συνολικού κύκλου εργασιών τους σε εξαγωγές εκπίπτοντο ως δαπάνες άνευ παραστατικών ?? αλήθεια αυτά τα λεφτά που πηγαίνανε??
άρα κάνε τις αναγωγές σου ...
Μετά ήρθε και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Αδικαιολόγητο;
και ναί... οι γερμανοί, αμερικάνοι, γάλλοι, ισπανοί, ιταλοί λαδώνανε τους έλληνες πολιτικούς για να πάρουνε δουλειές...
έχει κάνει ποτέ κανένας σούμα να δεί τι ποσοστό του χρέους οφείλεται σε μίζες και τι σε σπατάλες άλλου είδους ??
Τα στοιχεία για να κάνουμε την σούμα έχουν ζητηθεί επανειλημμένως. Αντ΄αυτού έχουμε αφηρημένες απαντήσεις, όπως το πόρισμα της εξεταστικής :"Κάτι έχει συμβεί, ίσως σοβαρό" και κάτι πιασάρικες ατάκες από πισωορχείς : "Μαζί τα φάγαμε".