Hirayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
στο αρχικό μου ερώτημα δεν εννούσα πραξικόπημα τύπου ΓΑΠ, αλλά στρατιωτικό πραξικόπημα σε περίπτωση που επέλθει, ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής του ΓΑΠ, κοινωνικό χάος. Τι γνώμη έχετε επ'αυτού??? Θα επέμβει ο στρατός σε μια τέτοια περίπτωση???
Όταν επρεπε, στα Ιμια, ο Στρατός να υψώσει ανάστημα στον "Κινέζο" και να χειριστεί την κριση με άξονα το συμφέρον της Ελλάδας (όχι οδηγώντας κατ΄αναγκη σε ασυναρτητη κλιμακωση της κρισης) και να βάλει στη θέση τους τους χεσμένους Σημίτη, Πάγκαλο κα, έκλασαν μαλλί κι αυτοί κι έδειξαν ποσο μαριονετες και κομματόσκυλα ήταν.
Κοτζάμ ναύαρχος ο Λυμπέρης κι αρχηγός του Επιτελείου, άφησε τις ποντικομαμμές Σημίτη και Πάγκαλο, να τσαλαπατήσουν όλες τις διαδικασίες (πχ οι συνεδριάσεις κι οι ληψεις των αποφασεων, γινόταν στα γραφεία της Βουλής κι όχι στο Πενταγωνο, λες και το κράτος αντιμετωπιζε τις κινητοποιησεις των αγροτων κι οχι εξωτερικη απειλή) και να του φορτώσουν κι από πάνω όλη την αποτυχία.
Εγώ πάντως, στη θέση του Λυμπέρη, αν ακουγα το χοντρο να μου λέει, να πουμε οτι τη σημαια την πήρε ο αερας, θα τον έβγαζα σβέρκο-κώλο από τη συνεδρίαση !