ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.894
- Πόντοι
- 24.596
το YFSF τυπεΤι θα κοντραρει το star academy μετα τυπε :S :S :S
το YFSF τυπεΤι θα κοντραρει το star academy μετα τυπε :S :S :S
Τύπε γιατί η φωτογραφία που παρέθεσες ονομάζεται λουγκρα.jpg; Εγώ βλέπω έναν φρεσκοξυρισμένο άντρα που απλά έβαλε liposan στα χειλάκια του για να μην σκάσουν....:S :S :S
τυπε δεν μοιαζει με τον Μπενι πιο νεος :S :S :SΤύπε γιατί η φωτογραφία που παρέθεσες ονομάζεται λουγκρα.jpg; Εγώ βλέπω έναν φρεσκοξυρισμένο άντρα που απλά έβαλε liposan στα χειλάκια του για να μην σκάσουν....
Μήπως δεν βλέπω καλά; Υπονοείς ότι τον παίρνει μπρούμυτα τον ύπνο ο Μένιος;
τυπε δεν μοιαζει με τον Μπενι πιο νεος :S :S :S
τυπε δεν μοιαζει με τον Μπενι πιο νεος :S :S :S
Τι θα κοντραρει το star academy μετα τυπε :S :S :S
Τύπε γιατί η φωτογραφία που παρέθεσες ονομάζεται λουγκρα.jpg; Εγώ βλέπω έναν φρεσκοξυρισμένο άντρα που απλά έβαλε liposan στα χειλάκια του για να μην σκάσουν....
Μήπως δεν βλέπω καλά; Υπονοείς ότι τον παίρνει μπρούμυτα τον ύπνο ο Μένιος;
συκοφαντιες τυπε,ετσι βγαλανε πουστη και τον λιλα :S :S :S
τυπε αυτος εσυ εισαι :S :S :SΞέρω τύπε, βρώμικα μυαλά και λάσπη στον ανεμιστήρα, ενώ είναι πασιφανές ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο....και τυφλός το βλέπει...
τυπε αυτος εσυ εισαι :S :S :S
αυτο τυπε δεν σου αρεσει; :S :S :SΤύπε μαλακίες τα νέα emoticons. Ειδικά αυτά με το headbanging....
αυτο τυπε δεν σου αρεσει; :S :S :S
Τύπε μαλακίες τα νέα emoticons. Ειδικά αυτά με το headbanging....
αυτο τυπε δεν σου αρεσει; :S :S :S
τυπε το σαϊτ εχει χασει επιλεκτα μελη οπως τον λεγκολα και τον ιπποτη,και τωρα πεφτει το επιπεδο και στα εμοτικον :S :S :S
Εγώ ξέρω η ησυχία στη γειτονιά τέλος..
Αυξηση θητειας για τους νεους και κληση για επανεκπαιδευση για τους μεγαλυτερους. Κληση ολων των νεων μας που πηγαν στο εξωτερικο για σπουδες ή εργασία τα τελευταια χρονια με συνεργασια της ιντερπολ.