Νέα

Ουζμπεκιστάν Σαμαρκάνδη Τασκένδη παράδεισος των σεμι προ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TeoCorfu

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
6
Πόντοι
0
Από ρεστοραντ έχει το samarkand restaurant k το Florence ισλαμικού τύπου με σασλικ κ άλλα εδέσματα κ από κλαμπακια το kings Kai la grant γεμάτο σεμι προ που με 50-100 δολάρια φορτώνεις άλογα κ το θέμα δεν είναι ότι διαπραγματεύεται τιμη αλλά αν θα καθίσει 4-5 ώρες ή όλη τη νύχτα
Τέλος για πιο κυριλέ το basiani club δίπατο μαγαζί με άπειρες χορεύτριες που έρχονται κ χορεύουν δίπλα σου κ αν θες τις χαρτζιλικωνεις ( μαγαζαρα )
Καλησπέρα τεράστιε Sex volcano. Είμαι στο δρόμο για Σαμαρκάνδη. Πανέμορφη χώρα δεν το συζητώ, ότι έγραψες Κ βάλε! Γκουγκλαρα λίγο το king's club που γράφεις κ οι κριτικές είναι όλες μα όλες άσχημες τύπου κωλομπαρο δικό μας με υπερχρεώσεις κτλ. Αν σου είναι εύκολο γράψε μου εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα τι παίζει κ που. Αν γίνεται παιχνίδι στο δρόμο ή σε μαγαζιά κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.014
Πόντοι
28.061
Καλησπέρα τεράστιε Sex volcano. Είμαι στο δρόμο για Σαμαρκάνδη. Πανέμορφη χώρα δεν το συζητώ, ότι έγραψες Κ βάλε! Γκουγκλαρα λίγο το king's club που γράφεις κ οι κριτικές είναι όλες μα όλες άσχημες τύπου κωλομπαρο δικό μας με υπερχρεώσεις κτλ. Αν σου είναι εύκολο γράψε μου εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα τι παίζει κ που. Αν γίνεται παιχνίδι στο δρόμο ή σε μαγαζιά κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χωρίς ρωσικά πας ακλαφτος
Τώρα άμα καταλάβαινεις ή μιλάς λίγο κ συννενοησε τότε πας κιόλας κ λες θέλω για μια δύο ώρες μαζί σου ...αυτή θα σου πει τιμή
Πρόσφατα πήγε κ άλλος φίλος από το σαητ που μιλούσαμε κ πήρε μια από εκεί στα 70 αν θυμάμαι
Παίρνεις τηλέφωνα στην ψύχρα ..όλες μα όλες είμαι κ στα δύο κλαμπ σεμιπρο ..
Όχι σε αυτό τοαγαζι το τεράστιο που μοίραζε.με αμφιθέατρο αλλά στα άλλα δύο...που κάνουν ένα γάμα
Το ένα είμαι ισόγειο κ το άλλο υπόγειο
Το κυριλέ αμφιθεατρικό ανεβαίνεις σκαλιά αλλά εκεί είμαι αλλά κυριλέ κλαμπ

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.014
Πόντοι
28.061
Έχεις κ.πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom