Incog123
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Ας προσθέσω και εγώ, επίσκεψη στην Vanessa. Οι φωτό στο γνωστό site είναι αρκετά κατατοπιστηκές μπορώ να πω. Με υποδέχτηκε με ένα σέξυ κορμάκι, fishnets και γόβες. Αγγλικά ελάχιστα και η επικοινωνία δύσκολη αλλά το προσπαθούσε σίγουρα. Στα του αγώνα, μόνιμα σε έπαρση σημαίας και με τίμια αντοχή. Δεν μου είπε όχι σε τίποτα και πήγαινε με τα νερά μου μεν αλλά ένιωσα λίγο μία βιασύνη που με ενόχλησε όσο να 'ναι. Πέρασα οκ, δεν έκλαψα τα λεφτά μου γενικά αλλά δεν θα ξαναπήγαινα.
Σε κάποια φάση μου έκανε μία ερώτηση αν θέλω να έρθει είτε φίλη της είτε φίλος της για τρίο αλλά επειδή δεν μπορούσε να μου δώσει να καταλάβω για τι πρόκειται δεν το ρίσκαρα, καθώς δεν θα ήθελα να μου φέρει φίλο της μιας και δεν είναι τέτοιες οι προτιμήσεις μου.
Σε κάποια φάση μου έκανε μία ερώτηση αν θέλω να έρθει είτε φίλη της είτε φίλος της για τρίο αλλά επειδή δεν μπορούσε να μου δώσει να καταλάβω για τι πρόκειται δεν το ρίσκαρα, καθώς δεν θα ήθελα να μου φέρει φίλο της μιας και δεν είναι τέτοιες οι προτιμήσεις μου.