Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Παίδες, εάν πάει κανείς στην Ariana Ketely, ας μας πει πληζ πληροφορίες, είτε εδώ, είτε σε pm.

Orfeas gsxr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
6
Πόντοι
0
[/quote]

Μεσημεριανό ραντεβού με την δεσποινίς(18/10) κέντρο αθηνα.
Είμαι μόνο ενεργητικός το οποίο είχα τονίσει και μετά από περίπου μισή ώρα συνομιλίας αντάλλαξε φωτογραφίες και δεν πίστευε ότι ήμουν εγώ όποτε έτρεξα να της το αποδείξω.
Ημιυπόγειο το σπιτάκι,κομπλέ μέσα,ανοίγει την πόρτα φέροντας ένα baby doll και μένει με το άτομα ανοιχτό όπως και εγω επίσης(είμαι λάτρης των βραζιλιάνικων).
Κλείνει την πόρτα και αρπαζόμαστε στα βαθιά φιλια με γλώσσα και δεν αργήσαμε να πάμε στο κρεβάτι,πριν καν φτάσουμε το εργαλείο της ήταν τέρμα πάνω και και τέρμα σκληρό(για τους παθητικούς φίλους).
Στα του αγώνα περάσαμε και οι 2 πολύ ωραία,ίσως επειδή προτιμώ gfe φάση να της είναι πιο εύκολο πάντως αξίζει τον κόπο,τώρα για τα χρήματα δεν ξέρω γιατί είχα άλλη μεταχείριση.
Αρνητικά:κάπως περιεργα δόντια,ένα Τάτου στο στήθος,είναι κοντουλα και δύσκολο πάρκινγκ
Θετικά:κωλαρα,πιπαρα,φιλαρες,αν σε γουσταρει κιόλας θα περάσετε τέλεια.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Ενδιαφέρον φίλε @Orfeas gsxr. Και για πες, το εργαλείο είναι τόσο μεγάλο και χοντρό όσο φαίνεται στις φωτογραφίες στο ashemaletube, ή φώτοσοπ; Γιατί σε ισπανόφωνο σάιτ δεν διάβασα ιδιαίτερα καλές κριτικές.

Orfeas gsxr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Παντού παίζει φωτοσοπ σίγουρα,αν όχι στο 100% στο 70-80% οι φωτό είναι ακριβές και σίγουρα ήταν ενεργό,όχι απλά κάτι κρεμασμένο

M. Bison

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
113
Πόντοι
0
Έχω επισκεφτεί την Eduarda πριν από 2-3 χρόνια. Πολύ καλές εντυπώσεις. Νεαρή, όμορφη, φρέσκια. Θα ήταν 20-21 τότε. Ωραίο εργαλείο, και σε μήκος και σε διάμετρο. Ευδιάθετη, ορεξάτη. Δεν έπαιρνε όμως πολλές πρωτοβουλίες. Για κάποιους ίσως να είναι καλύτερα έτσι, περί ορέξεως. Θα ξαναπήγαινα σίγουρα.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

BOY33

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
0
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.Τωρα στην καραντίνα ΠΩΣ θα συναντούμε τα τρανσ??Ιδέες??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom