Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.826
Πόντοι
1.436

Veritas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Κριτικές
10
Like
284
Πόντοι
290
καλησπέρα σε όλους, έχουμε καμιά ιδέα για αυτήν? https://distintas.net/lucia-kold , δεν έχω μπορέσει να βρω καμιά πληροφορία.

Μπάμπης

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
140
Πόντοι
0
Υπάρχει καμία που να μην έχει ούτε πόρο τρίχας ; Στις περισσότερες όλο κ κάτι καταλαβαίνεις

Εγγρ.
22 Σεπ 2024
Like
185
Πόντοι
0
Οι τιμές είναι απρόσιτες πλέον. Καταλαβαίνω οτι οι περισσοτερες και θυληκότερες επενδύουν πολύ χρημα για την εμφανιση τους σε θεραπειες, γεμίσματα επεμβασεις κτλ κτλ αλλά με μισάωρο τι να προλα΄βεις και στην ώρα βαρας χρεοκοπεία. Όσο κάποιες παραμένουν στα 150 ώρα υπάρχει ελπδα. Δεν είναι λίγα αλλά τα 200ρια τείνουν να καθιερωθούν

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.826
Πόντοι
1.436

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.826
Πόντοι
1.436

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
197
Πόντοι
0
Οι τιμές είναι απρόσιτες πλέον. Καταλαβαίνω οτι οι περισσοτερες και θυληκότερες επενδύουν πολύ χρημα για την εμφανιση τους σε θεραπειες, γεμίσματα επεμβασεις κτλ κτλ αλλά με μισάωρο τι να προλα΄βεις και στην ώρα βαρας χρεοκοπεία. Όσο κάποιες παραμένουν στα 150 ώρα υπάρχει ελπδα. Δεν είναι λίγα αλλά τα 200ρια τείνουν να καθιερωθούν
Και τι πρόβλημα δεν είναι στα 200αρια. Αντε έκανες οικονομία και θέλεις να τα δώσεις. Το πρόβλημα είναι οι ξεπετες των 200€. Γιατί εάν τα δώσεις και πεις άξιζε όλα καλά. Να τα δώσεις και να τα κλαις είναι το πρόβλημα.

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
229
Πόντοι
1
Έχω μαΕψει κάποια φράγκα και σκέφτομαι να τα σπρώξω προς τη λιζυ Λόπεζ , κάποιος που να έχει εμπειρία με τη συγκεκριμένη μπορεί να μου πει παρακαλώ αν χρειάζομαι ειδική προπόνηση πριν τη συνάντηση ; Έχω καιρό να κάνω κάτι σαν παθητικός

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
229
Πόντοι
1
Εγγρ.
22 Σεπ 2024
Like
185
Πόντοι
0
Και τι πρόβλημα δεν είναι στα 200αρια. Αντε έκανες οικονομία και θέλεις να τα δώσεις. Το πρόβλημα είναι οι ξεπετες των 200€. Γιατί εάν τα δώσεις και πεις άξιζε όλα καλά. Να τα δώσεις και να τα κλαις είναι το πρόβλημα.
To 200αρι πρέπει όχι απλα ξεπετα να μην ειναι αλλά να αγγίζει τέρμα τις προσδοκείες σου

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.826
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα καλησπέρα,

Έχουμε καμία κριτική για το παρακάτω μωρακι;
Κριτική δεν ξέρω πάντως δεν ήρθε τώρα

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
480
Πόντοι
21
Εγώ κοιτώ πάντα τις "ντυμένες" φωτογραφίες αλλά και το insta, όταν υπάρχει, γιατί απο τον τρόπο που "κάποια" ντύνεται και παρουσιάζει τον εαυτό της σου δίνει μεγάλη πληροφορία για το άτομο αυτό και κατ' επέκταση τα tips που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για καλύτερο feeling (εαν αυτό υπάρξει) πχ εάν δω καγκουριά στο ντύσιμο, διαβάζω απουσία φινέτσας στο πως παρουσιάζει το σώμα της και γενικότερα την εμφανισή της, άρα γιατι να είναι διαφορετική στην επαφή της με ένα ατομο (πελάτης) οταν δεν ενδιαφέρεται για τα πολλα (followers) και αποφεύγω την επαφή άσχετα απο το πόσο "όμορφη" είναι. Όσον αφορά στην επίδειξη που κάνουν μέσω των media (είναι μέρος της δουλείας τους για προσέλκιση ακολούθων και like που θα τα προωθήσουν στο OF) και εκεί εχεις πληροφορία εαν πχ οι αναρτήσεις ειναι όλο πισίνες και μπαρ και όχι απο σημεια που επισκέφτηκε στην πόλη που πήγε, δείχνει, κατα την άποψή μου, έλλειψη προσπάθειας, αδιαφορία στην γνώση και κατ' επέκταση με τον ίδιο τρόπο θα αντιδράσει και στον πελάτη. Αυτά βέβαια ειναι δικές μου αμπελοσοφίες και σίγουρα δεν αφορούν στο σύνολο των "κοριτσιών".
στα πλειστα συμφωνω. Μη φανταστεις ομως οτι επειδη φωτογραφηθηκε στην ακροπολη ενεχει καποια κουλτουρα. Υπαρχει οδηγος για καθε χωρα πχ στην Ελλαδα η 1η φωτογραφια ειναι στον ιερο βραχο, η 2η απ τη μυκονο , η τριτη στη πλαζ με μοχιτο, η 4η η θεα στο μπαλκονι της και η χλιδα του airbnb που μενει , κ.ο.κ

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
480
Πόντοι
21
Σωστα. το οτι δινεις 200 δεν σου εξασφαλιζει οτι θα περασεις καλα και οτι δε θα ειναι ξεπετα. Το αντιθετο μαλιστα.
και επισης απ τη πλευρα σου. οταν θα δωσεις 200 μπορει να αγχωθεις και να μη σου σηκωθει... :D:
:grin:

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
197
Πόντοι
0
Σωστα. το οτι δινεις 200 δεν σου εξασφαλιζει οτι θα περασεις καλα και οτι δε θα ειναι ξεπετα. Το αντιθετο μαλιστα.
και επισης απ τη πλευρα σου. οταν θα δωσεις 200 μπορει να αγχωθεις και να μη σου σηκωθει... :D:
:grin:
Δεν χρειάζεται να σηκωθεί. Παθητικος πάω. Εξάλλου γιαυτό τα δίνουμε τα 200. Ας κάνουν αυτές όλη την δουλεία. Εγώ θα κάνω τον αστερία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom