Trhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 231
- Πόντοι
- 1
Ναι την πήρα Για μια ώρα και στο 20λεπτο μου είπε ότι εχυσε , επίσης αλλά λεφτά είχαμε πει από το γουατς απ' και άλλα ζηταγε από κονταΤην πήρες και σωτο;
Ναι την πήρα Για μια ώρα και στο 20λεπτο μου είπε ότι εχυσε , επίσης αλλά λεφτά είχαμε πει από το γουατς απ' και άλλα ζηταγε από κονταΤην πήρες και σωτο;
Τα έδωσα , όταν είμαι με την πουτσα στο στόμα δεν σκέφτομαι καθαράωραια κ τ εκανες ????
Έτσι πρέπει... μόνο έτσι πρέπει....στ τοσα χρωνια και δυο φωρες επεξα κλωτσε λεφτα δεν εδωσα !!!!!
100 φορες τα ιδια λεμε, βαρεθηκαμε να γραφουμε. την παιρναμε περυσι Σωκρατους μ ενα 20αρικο. Τι διαολο ,κρυφα εχυσε? ποσα δηλαδη σου ζηταγε?Ναι την πήρα Για μια ώρα και στο 20λεπτο μου είπε ότι εχυσε , επίσης αλλά λεφτά είχαμε πει από το γουατς απ' και άλλα ζηταγε από κοντα
+50100 φορες τα ιδια λεμε, βαρεθηκαμε να γραφουμε. την παιρναμε περυσι Σωκρατους μ ενα 20αρικο. Τι διαολο ,κρυφα εχυσε? ποσα δηλαδη σου ζηταγε?
λυπαμαι πραγματικα γιατι για καποιες τα εχουμε γραψει 100 φορες.
Εντάξει μπορεί να χάνονται στο παρελθόν σελίδες και να μην τα έχουν δειλυπαμαι πραγματικα γιατι για καποιες τα εχουμε γραψει 100 φορες.
ωραια και καλως που τ αναφερεις γιατι εγω αλλα ακουσα γιατι δεν αναφερεστε εδω εχουμε τοσα νιματα για να μην την πατησουμε ολη μας !!!!!γνωρηζοντας ολοι οτυ πεζει ξεπετα.. ψαχνωντας πλεων δεν υπαρχει τηποτα τ ιδια εκανε κ σε μενα δυο φωρες μετα τ ακοιρο που τ εριξα τ πρωτη φωρα !!6989287996 Καλέστε με είμαι διαθέσιμος
Γεια σας αγαπητοί μου, είμαι η Alexa Menndoza Είμαι 25 χρονών Είμαι από τη Βραζιλία, Πιστεύω ότι ψάχνεις για ένα αισθησιακό και γλυκό τρανς κορίτσι Μπορώ να είμαι σωστή για σένα Είμαι η ίδια όπως στις φωτογραφίες. 100% Είμαι ενεργοπαθητικη 1-στοματικό σεξ 2-69 3- όλες οι θέσεις 5- και όλα όσα θα...kanesex.com
Xtra big big ΞΕΠΕΤΑ! Απ τις μεγαλυτερες που εχω παει.
Συμπεριφορα φαβελα Βραζιλιας και οχι μονο. Στο προσωπο δεν εχει σχεση με τις φωτο Ειναι τελειως αντρας, προσωπο με γωνιες, φουλ στα οιστρογονα, καμμια ομως θηλυκοτητα. Εχει ομως βαλει βυζια.
Το εργαλειο οχι μεγαλυτερο απο 10cm σε στυση. Μολις πηρε τα λεφτα απομακρυνοταν, σαν να αλλαξε mode! Aρχισε να δινει εντολες, κοιταζε ταινια στη tv και εγραφε μηνυματα.
Το εντυπωσιακο -εξοργιστικο ηταν οτι δε μου εδινε σημασια οταν μιλουσα! ( μιλαει αγγλικα). Σα να μη βρισκομουν στο χωρο. συνεχιζε να γραφει στο κινητο!. Τι μπορεις να κανεις?
αντισεξουαλικη οσο δε παει, (εχει μια υπερκινητηκοτητα εκνευριστικη) ,σε απομακρυνει η ολη χημεια της (του).
Μου κανε εντυπωση που μου εστειλε απο μονη της οτι σκοπευει να φυγει συντομα απο ελλαδα και θελει να με δει. Πιθανον το τηλεφωνο μου της δωθηκε απο αλλη.
Παντως τοσο χαλια ,fake, αταιριαστη κατασταση τη θεωρω χειροτερη απο αποτυχια!
πραγματικα δε καταλαβα τι γραφεις. τι ακουσες αλλα? τι εκανε σε σενα? τι εννοεις?ωραια και καλως που τ αναφερεις γιατι εγω αλλα ακουσα γιατι δεν αναφερεστε εδω εχουμε τοσα νιματα για να μην την πατησουμε ολη μας !!!!!γνωρηζοντας ολοι οτυ πεζει ξεπετα.. ψαχνωντας πλεων δεν υπαρχει τηποτα τ ιδια εκανε κ σε μενα δυο φωρες μετα τ ακοιρο που τ εριξα τ πρωτη φωρα !!
κανεις αναζητηση πρωτα ωστε να μην κουρασεις...Εντάξει μπορεί να χάνονται στο παρελθόν σελίδες και να μην τα έχουν δει
Εχεις δικιο ξέχασα να στειλω το λινκ. Αυτή εννοω
(Α)γωνιώδης κατάσταση δηλαδή...6989287996 Καλέστε με είμαι διαθέσιμος
Γεια σας αγαπητοί μου, είμαι η Alexa Menndoza Είμαι 25 χρονών Είμαι από τη Βραζιλία, Πιστεύω ότι ψάχνεις για ένα αισθησιακό και γλυκό τρανς κορίτσι Μπορώ να είμαι σωστή για σένα Είμαι η ίδια όπως στις φωτογραφίες. 100% Είμαι ενεργοπαθητικη 1-στοματικό σεξ 2-69 3- όλες οι θέσεις 5- και όλα όσα θα...kanesex.com
Xtra big big ΞΕΠΕΤΑ! Απ τις μεγαλυτερες που εχω παει.
Συμπεριφορα φαβελα Βραζιλιας και οχι μονο. Στο προσωπο δεν εχει σχεση με τις φωτο Ειναι τελειως αντρας, προσωπο με γωνιες, φουλ στα οιστρογονα, καμμια ομως θηλυκοτητα. Εχει ομως βαλει βυζια.
Το εργαλειο οχι μεγαλυτερο απο 10cm σε στυση. Μολις πηρε τα λεφτα απομακρυνοταν, σαν να αλλαξε mode! Aρχισε να δινει εντολες, κοιταζε ταινια στη tv και εγραφε μηνυματα.
Το εντυπωσιακο -εξοργιστικο ηταν οτι δε μου εδινε σημασια οταν μιλουσα! ( μιλαει αγγλικα). Σα να μη βρισκομουν στο χωρο. συνεχιζε να γραφει στο κινητο!. Τι μπορεις να κανεις?
αντισεξουαλικη οσο δε παει, (εχει μια υπερκινητηκοτητα εκνευριστικη) ,σε απομακρυνει η ολη χημεια της (του).
Μου κανε εντυπωση που μου εστειλε απο μονη της οτι σκοπευει να φυγει συντομα απο ελλαδα και θελει να με δει. Πιθανον το τηλεφωνο μου της δωθηκε απο αλλη.
Παντως τοσο χαλια ,fake, αταιριαστη κατασταση τη θεωρω χειροτερη απο αποτυχια!
Δεν είχα αναφέρει αυτη(Α)γωνιώδης κατάσταση δηλαδή...
Φίλε μ πήγα εγώ. Δεν λέει. Πιο αντρρουα σε σχέση με τις φώτος στύση δεν, φιλιά δεν, γενικά δεν μου άρεσε. Δεν έκανε κάτι κακό απλά εγώ δεν πέρασα καλά και δεν μου άρεσε.
Εχεις δικιο ξέχασα να στειλω το λινκ. Αυτή εννοω
Η κριτική εδώ είναι δική μου .Καλησπέρα σε όλους. Εχουμε καμία κριτική για την Valery που είναι στη Κύπρο; Διάβασα μια κριτική αλλά δεν μου μοιάζουν τα πρόσωπα ίδια. Σας ευχαριστώ
Μόλις έφυγα! Είναι αυτή και όλες οι άλλες! Απίστευτη! ΠύραυλοςΗ κριτική εδώ είναι δική μου .
Είναι πιό "ώριμη" απ' τις φωτογραφίες αλλά αξίζει με τα 1000 , Κυριακή έρχεται στην Αθήνα, την αναμένω με ανοιχτές τίς αγκάλες ..
Πού λέει ο λόγος. Ε/Π 100%
Μαλακά βυζιά, μαλακός τουμπανόκωλος . Καλό εργαλείο.