Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
231
Πόντοι
1

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.564
Πόντοι
606
ωραια κ τ εκανες ????

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.564
Πόντοι
606
στ τοσα χρωνια και δυο φωρες επεξα κλωτσε λεφτα δεν εδωσα !!!!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.564
Πόντοι
606
αυτο εδω τ χει παρει κανεις??

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
484
Πόντοι
21
Ναι την πήρα Για μια ώρα και στο 20λεπτο μου είπε ότι εχυσε , επίσης αλλά λεφτά είχαμε πει από το γουατς απ' και άλλα ζηταγε από κοντα
100 φορες τα ιδια λεμε, βαρεθηκαμε να γραφουμε. την παιρναμε περυσι Σωκρατους μ ενα 20αρικο. Τι διαολο ,κρυφα εχυσε? ποσα δηλαδη σου ζηταγε?

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
484
Πόντοι
21

Xtra big big ΞΕΠΕΤΑ! Απ τις μεγαλυτερες που εχω παει.
Συμπεριφορα φαβελα Βραζιλιας και οχι μονο. Στο προσωπο δεν εχει σχεση με τις φωτο Ειναι τελειως αντρας, προσωπο με γωνιες, φουλ στα οιστρογονα, καμμια ομως θηλυκοτητα. Εχει ομως βαλει βυζια.
Το εργαλειο οχι μεγαλυτερο απο 10cm σε στυση. Μολις πηρε τα λεφτα απομακρυνοταν, σαν να αλλαξε mode! Aρχισε να δινει εντολες, κοιταζε ταινια στη tv και εγραφε μηνυματα.
Το εντυπωσιακο -εξοργιστικο ηταν οτι δε μου εδινε σημασια οταν μιλουσα! ( μιλαει αγγλικα). Σα να μη βρισκομουν στο χωρο. συνεχιζε να γραφει στο κινητο!. Τι μπορεις να κανεις?
αντισεξουαλικη οσο δε παει, (εχει μια υπερκινητηκοτητα εκνευριστικη) ,σε απομακρυνει η ολη χημεια της (του).
Μου κανε εντυπωση που μου εστειλε απο μονη της οτι σκοπευει να φυγει συντομα απο ελλαδα και θελει να με δει. Πιθανον το τηλεφωνο μου της δωθηκε απο αλλη.
Παντως τοσο χαλια ,fake, αταιριαστη κατασταση τη θεωρω χειροτερη απο αποτυχια!

Τελευταία τροποποίηση:

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
548
Πόντοι
2.297
  • Like
Αντιδράσεις: Daeva2

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.564
Πόντοι
606

Συμπεριφορα φαβελα Βραζιλιας και οχι μονο. Στο προσωπο δεν εχει σχεση με τις φωτο Ειναι τελειως αντρας, προσωπο με γωνιες, φουλ στα οιστρογονα, καμμια ομως θηλυκοτητα. Εχει ομως βαλει βυζια.
Το εργαλειο οχι μεγαλυτερο απο 10cm σε στυση. Μολις πηρε τα λεφτα απομακρυνοταν, σαν να αλλαξε mode! Aρχισε να δινει εντολες, κοιταζε ταινια στη tv και εγραφε μηνυματα.
Το εντυπωσιακο -εξοργιστικο ηταν οτι δε μου εδινε σημασια οταν μιλουσα! ( μιλαει αγγλικα). Σα να μη βρισκομουν στο χωρο. συνεχιζε να γραφει στο κινητο!. Τι μπορεις να κανεις?
αντισεξουαλικη οσο δε παει, (εχει μια υπερκινητηκοτητα εκνευριστικη) ,σε απομακρυνει η ολη χημεια της (του).
Μου κανε εντυπωση που μου εστειλε απο μονη της οτι σκοπευει να φυγει συντομα απο ελλαδα και θελει να με δει. Πιθανον το τηλεφωνο μου της δωθηκε απο αλλη.
ωραια και καλως που τ αναφερεις γιατι εγω αλλα ακουσα γιατι δεν αναφερεστε εδω εχουμε τοσα νιματα για να μην την πατησουμε ολη μας !!!!!γνωρηζοντας ολοι οτυ πεζει ξεπετα.. ψαχνωντας πλεων δεν υπαρχει τηποτα τ ιδια εκανε κ σε μενα δυο φωρες μετα τ ακοιρο που τ εριξα τ πρωτη φωρα !!

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Audir8

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
484
Πόντοι
21
ωραια και καλως που τ αναφερεις γιατι εγω αλλα ακουσα γιατι δεν αναφερεστε εδω εχουμε τοσα νιματα για να μην την πατησουμε ολη μας !!!!!γνωρηζοντας ολοι οτυ πεζει ξεπετα.. ψαχνωντας πλεων δεν υπαρχει τηποτα τ ιδια εκανε κ σε μενα δυο φωρες μετα τ ακοιρο που τ εριξα τ πρωτη φωρα !!
πραγματικα δε καταλαβα τι γραφεις. τι ακουσες αλλα? τι εκανε σε σενα? τι εννοεις?

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.890
Πόντοι
1.436

Εχεις δικιο ξέχασα να στειλω το λινκ. Αυτή εννοω

(Α)γωνιώδης κατάσταση δηλαδή...

Spring.co

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Κριτικές
8
Like
357
Πόντοι
301
Καλησπέρα σε όλους. Εχουμε καμία κριτική για την Valery που είναι στη Κύπρο; Διάβασα μια κριτική αλλά δεν μου μοιάζουν τα πρόσωπα ίδια. Σας ευχαριστώ

viper85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2015
Κριτικές
9
Like
279
Πόντοι
280

Εχεις δικιο ξέχασα να στειλω το λινκ. Αυτή εννοω
Φίλε μ πήγα εγώ. Δεν λέει. Πιο αντρρουα σε σχέση με τις φώτος στύση δεν, φιλιά δεν, γενικά δεν μου άρεσε. Δεν έκανε κάτι κακό απλά εγώ δεν πέρασα καλά και δεν μου άρεσε.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.890
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα σε όλους. Εχουμε καμία κριτική για την Valery που είναι στη Κύπρο; Διάβασα μια κριτική αλλά δεν μου μοιάζουν τα πρόσωπα ίδια. Σας ευχαριστώ
Η κριτική εδώ είναι δική μου .
Είναι πιό "ώριμη" απ' τις φωτογραφίες αλλά αξίζει με τα 1000 , Κυριακή έρχεται στην Αθήνα, την αναμένω με ανοιχτές τίς αγκάλες ..
Πού λέει ο λόγος. Ε/Π 100%
Μαλακά βυζιά, μαλακός τουμπανόκωλος . Καλό εργαλείο.

Spring.co

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Κριτικές
8
Like
357
Πόντοι
301
Η κριτική εδώ είναι δική μου .
Είναι πιό "ώριμη" απ' τις φωτογραφίες αλλά αξίζει με τα 1000 , Κυριακή έρχεται στην Αθήνα, την αναμένω με ανοιχτές τίς αγκάλες ..
Πού λέει ο λόγος. Ε/Π 100%
Μαλακά βυζιά, μαλακός τουμπανόκωλος . Καλό εργαλείο.
Μόλις έφυγα! Είναι αυτή και όλες οι άλλες! Απίστευτη! Πύραυλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom