Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.458
Πόντοι
606
Η κριτική εδώ είναι δική μου .
Είναι πιό "ώριμη" απ' τις φωτογραφίες αλλά αξίζει με τα 1000 , Κυριακή έρχεται στην Αθήνα, την αναμένω με ανοιχτές τίς αγκάλες ..
Πού λέει ο λόγος. Ε/Π 100%
Μαλακά βυζιά, μαλακός τουμπανόκωλος . Καλό εργαλείο.
τιμη δεν ειπες μουτρο!!!!!

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
409
Πόντοι
21
Τελικα ποια ειναι η ετυμηγορια για αυτην?

Μπάμπης

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
136
Πόντοι
0
Τελικα ποια ειναι η ετυμηγορια για αυτην?

Αυτό που μπορώ να σ πω με σιγουριά επειδή δεν έχει γραφτεί κάτι για αυτήν (τουλάχιστον πρόσφατα), είναι ότι με καυλώνει τόσο που είναι η μοναδική για την οποία θα εσκαγα 200€.για ολες τις άλλες σ αυτό το budget είμαι ντεμι..

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
409
Πόντοι
21
Αυτό που μπορώ να σ πω με σιγουριά επειδή δεν έχει γραφτεί κάτι για αυτήν (τουλάχιστον πρόσφατα), είναι ότι με καυλώνει τόσο που είναι η μοναδική για την οποία θα εσκαγα 200€.για ολες τις άλλες σ αυτό το budget είμαι ντεμι..
Οι απόψεις είναι πολύ μέτριες για αυτήν οπότε δεν ξέρω αν αξίζει ένα 200αρι

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.458
Πόντοι
606
σημερα απο νωρις ειχα τρελαθει δεν ηξερα τ θελω ...ειχα ξανα μιλήσει και παλιότερα με τ μωρο αυτο ηταν αρκετα φιλικο και αμεσο κ την δευτερη φορα και ετρεξα ν την συναντήσω ..δεν κοίταξα ρολοι ουτε οταν μπήκα ουτε οταν βγηκα κωστος 70 εμφανιση ακριβεις αγωνας οκ μ φιλια χαδια και απο τ δυο πλευρες δήλωσε και ενεργητικη αλλα δεν την αφίσα την εστισα στ 4 μετα απο λιγο την γυρισα αναποδα και εχεισα πανω στη πουτσα της ωραιο μωρο δεν μ βολεψε απολιτα μπορει μ 50 να ξαναπαω...σε γενηκες γραμες ομως τ τελευτεο καιρο μ αρεσει να τραβιεμε και ν τ παιζω ειναι κ ποιο ασφαλες και τ κανω και μ τη γκομενα ενω τις σκιζω τ κωλο στ 4 τραβιεμε και τ παιζω για να την χυσω ....ενωητε πως τ χυνω κ μεσα !!!!!

Spring.co

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Κριτικές
8
Like
355
Πόντοι
301
Καλησπέρα! Κανένα σχόλιο για mendis πήγε κάποιος;

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
σημερα απο νωρις ειχα τρελαθει δεν ηξερα τ θελω ...ειχα ξανα μιλήσει και παλιότερα με τ μωρο αυτο ηταν αρκετα φιλικο και αμεσο κ την δευτερη φορα και ετρεξα ν την συναντήσω ..δεν κοίταξα ρολοι ουτε οταν μπήκα ουτε οταν βγηκα κωστος 70 εμφανιση ακριβεις αγωνας οκ μ φιλια χαδια και απο τ δυο πλευρες δήλωσε και ενεργητικη αλλα δεν την αφίσα την εστισα στ 4 μετα απο λιγο την γυρισα αναποδα και εχεισα πανω στη πουτσα της ωραιο μωρο δεν μ βολεψε απολιτα μπορει μ 50 να ξαναπαω...σε γενηκες γραμες ομως τ τελευτεο καιρο μ αρεσει να τραβιεμε και ν τ παιζω ειναι κ ποιο ασφαλες και τ κανω και μ τη γκομενα ενω τις σκιζω τ κωλο στ 4 τραβιεμε και τ παιζω για να την χυσω ....ενωητε πως τ χυνω κ μεσα !!!!!
να υποθέσω παζάρεψες τα 100 για μισή ώρα και τα έκανες 70.... επίσης , έχει στήθος το κορίτσι ή όχι? γιατί οι φωτογραφίες είναι μισές μισές ..

Τελευταία τροποποίηση:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.458
Πόντοι
606
εχει στηθος και πλεων τ παζαρευω ολες δεν με νιαζει τ θα πουν κ ποιος εγω ετσι λυτουργο !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom