Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.492
Πόντοι
606
Η κριτική εδώ είναι δική μου .
Είναι πιό "ώριμη" απ' τις φωτογραφίες αλλά αξίζει με τα 1000 , Κυριακή έρχεται στην Αθήνα, την αναμένω με ανοιχτές τίς αγκάλες ..
Πού λέει ο λόγος. Ε/Π 100%
Μαλακά βυζιά, μαλακός τουμπανόκωλος . Καλό εργαλείο.
τιμη δεν ειπες μουτρο!!!!!

Μπάμπης

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
140
Πόντοι
0
Τελικα ποια ειναι η ετυμηγορια για αυτην?

Αυτό που μπορώ να σ πω με σιγουριά επειδή δεν έχει γραφτεί κάτι για αυτήν (τουλάχιστον πρόσφατα), είναι ότι με καυλώνει τόσο που είναι η μοναδική για την οποία θα εσκαγα 200€.για ολες τις άλλες σ αυτό το budget είμαι ντεμι..

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
429
Πόντοι
21
Αυτό που μπορώ να σ πω με σιγουριά επειδή δεν έχει γραφτεί κάτι για αυτήν (τουλάχιστον πρόσφατα), είναι ότι με καυλώνει τόσο που είναι η μοναδική για την οποία θα εσκαγα 200€.για ολες τις άλλες σ αυτό το budget είμαι ντεμι..
Οι απόψεις είναι πολύ μέτριες για αυτήν οπότε δεν ξέρω αν αξίζει ένα 200αρι

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.492
Πόντοι
606
σημερα απο νωρις ειχα τρελαθει δεν ηξερα τ θελω ...ειχα ξανα μιλήσει και παλιότερα με τ μωρο αυτο ηταν αρκετα φιλικο και αμεσο κ την δευτερη φορα και ετρεξα ν την συναντήσω ..δεν κοίταξα ρολοι ουτε οταν μπήκα ουτε οταν βγηκα κωστος 70 εμφανιση ακριβεις αγωνας οκ μ φιλια χαδια και απο τ δυο πλευρες δήλωσε και ενεργητικη αλλα δεν την αφίσα την εστισα στ 4 μετα απο λιγο την γυρισα αναποδα και εχεισα πανω στη πουτσα της ωραιο μωρο δεν μ βολεψε απολιτα μπορει μ 50 να ξαναπαω...σε γενηκες γραμες ομως τ τελευτεο καιρο μ αρεσει να τραβιεμε και ν τ παιζω ειναι κ ποιο ασφαλες και τ κανω και μ τη γκομενα ενω τις σκιζω τ κωλο στ 4 τραβιεμε και τ παιζω για να την χυσω ....ενωητε πως τ χυνω κ μεσα !!!!!

Spring.co

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Κριτικές
8
Like
357
Πόντοι
301
Καλησπέρα! Κανένα σχόλιο για mendis πήγε κάποιος;

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
σημερα απο νωρις ειχα τρελαθει δεν ηξερα τ θελω ...ειχα ξανα μιλήσει και παλιότερα με τ μωρο αυτο ηταν αρκετα φιλικο και αμεσο κ την δευτερη φορα και ετρεξα ν την συναντήσω ..δεν κοίταξα ρολοι ουτε οταν μπήκα ουτε οταν βγηκα κωστος 70 εμφανιση ακριβεις αγωνας οκ μ φιλια χαδια και απο τ δυο πλευρες δήλωσε και ενεργητικη αλλα δεν την αφίσα την εστισα στ 4 μετα απο λιγο την γυρισα αναποδα και εχεισα πανω στη πουτσα της ωραιο μωρο δεν μ βολεψε απολιτα μπορει μ 50 να ξαναπαω...σε γενηκες γραμες ομως τ τελευτεο καιρο μ αρεσει να τραβιεμε και ν τ παιζω ειναι κ ποιο ασφαλες και τ κανω και μ τη γκομενα ενω τις σκιζω τ κωλο στ 4 τραβιεμε και τ παιζω για να την χυσω ....ενωητε πως τ χυνω κ μεσα !!!!!
να υποθέσω παζάρεψες τα 100 για μισή ώρα και τα έκανες 70.... επίσης , έχει στήθος το κορίτσι ή όχι? γιατί οι φωτογραφίες είναι μισές μισές ..

Τελευταία τροποποίηση:

sam1000

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2023
Κριτικές
17
Like
183
Πόντοι
290

καλησπερα συναγωνιστεσ - εχουμε καποια κριτικη για την Εμμα ?

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
470
Πόντοι
21

φιλε αμα ειναι να καταλαβαινεις αυτα που γραφεις μονο εσυ , μη τα γραφεις καθολου ή γραψε τα στο ημερολογιο σου. Στο εγραψα οτι με σωστο παζαρι τη παιρνεις στα 50.
Την εχω παρει δυο φορες, ενεργητικη δεν υπαρχε περιπτωση, ειναι τιγκα στις ορμονες.
τι εωωοεις χυνεις μεσα? στο προφυλακτικο ή στο κωλο?

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.807
Πόντοι
1.436
φιλε αμα ειναι να καταλαβαινεις αυτα που γραφεις μονο εσυ , μη τα γραφεις καθολου ή γραψε τα στο ημερολογιο σου. Στο εγραψα οτι με σωστο παζαρι τη παιρνεις στα 50.
Την εχω παρει δυο φορες, ενεργητικη δεν υπαρχε περιπτωση, ειναι τιγκα στις ορμονες.
Εσένα πρέπει να στείλουμε στις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους.
Θα μας δώσουν και την Άγκυρα.

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
470
Πόντοι
21
Εσένα πρέπει να στείλουμε στις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους.
Θα μας δώσουν και την Άγκυρα.
Γιωργο ευχαριστω αλλα μη το λες, Συνηθως τρωω φολα. Στη συνεχεια θα γραψω για Nayara Santsez. Εχει παει κανεις?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.492
Πόντοι
606
την ακοιροσα μια φωρα την δευτερη δεν μ δεχτηκε μ 50 πηγα μ 70 τ κακο που ειναι οτυ πηγα η οτυ αναφερω με

• Like
Αντιδράσεις: acmath

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
470
Πόντοι
21

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.807
Πόντοι
1.436
Γιωργο ευχαριστω αλλα μη το λες, Συνηθως τρωω φολα. Στη συνεχεια θα γραψω για Nayara Santsez. Εχει παει κανεις?
Εγώ βέβαια! Καύλα, την ξέρω εδώ και 2 χρόνια, Από τότε που πρωτοήρθε.
Θα μου κάνει εντύπωση αν σου κάνει έκπτωση.
Έχουμε πολλούς μήνες να βρεθούμε

nikos_34

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2020
Like
18
Πόντοι
0
Εγώ βέβαια! Καύλα, την ξέρω εδώ και 2 χρόνια, Από τότε που πρωτοήρθε.
Θα μου κάνει εντύπωση αν σου κάνει έκπτωση.
Έχουμε πολλούς μήνες να βρεθούμε

φιλε αξιζει η Nayara?

Lohany, Nayara, Cammy, Yara πως τις βαζεις με καταταξη;

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom