Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
34
Like
4.005
Πόντοι
1.446
Της έστειλα, αλλά φεύγει αύριο, οπότε δεν έδωσε. Εφόσον λοιπόν φεύγει και αμαρτίαν ουκ έχεις, πες παρακαλώ πόσα αξίωνε για να έχω σημείο αναφοράς όταν ξαναέλθει.
Όχι 100 πάντως το μισάωρο , λιγότερα.Πεντε το πρωί φεύγει, πήγα και σήμερα το μεσημέρι . 4 φορές πήγα μέσα σε 10-15; μέρες που ήταν διαθέσιμη .

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.448
Πόντοι
446
70 τ εδωσα και δεν την ρωτησα ουτε τ ειπα κατυ απλα δεν μ κανε τ κολπα μ τ πεζε τ εργακι ενω γουσταρε τ φασουλα αλλα τεληκα δεν μ εκατσε αστο φολα ...δεν ξερω αν τ εκανε επυτηδες η ηθελε να γαμισει γιατι ειχε καυλες τρελες αλλα οκ..κριμα ..αν παει κανας αλλος και διαπιστωσει κατυ αλλο ας ενημερωσει μπορει ν μ ατυχος δεν ξερω ....
Έτσι κάνουν οι περισσότερες. Κοιτάνε να γαμήσουν να ξεμπερδεύουν. Πού να τρέχουν για κλύσματα...

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
72
Πόντοι
0
Της έστειλα, αλλά φεύγει αύριο, οπότε δεν έδωσε. Εφόσον λοιπόν φεύγει και αμαρτίαν ουκ έχεις, πες παρακαλώ πόσα αξίωνε για να έχω σημείο αναφοράς όταν ξαναέλθει.
Ειδα οτι κάνει duo η delavega με μια Sabina (και μιλάμε για εργαλεία οχι αστεία) αν θες να δοκιμάσεις την τυχη σου

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.448
Πόντοι
446

Καλησπέρα! Έχουμε άποψη για την Sabrina για μετά την νηστεία να φάω λουκάνικο; Αξίζει; Είναι ότι κ στις φωτός;

Αν πας ή έστω, αν στείλεις και σου απαντήσει στο μήνυμα, πες, αν θες, πώς πήγε ή πόσα σου ζήτησε, γιατί της έστειλα και με έγραψε.

poustarelio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2025
Κριτικές
11
Like
628
Πόντοι
310
Αν πας ή έστω, αν στείλεις και σου απαντήσει στο μήνυμα, πες, αν θες, πώς πήγε ή πόσα σου ζήτησε, γιατί της έστειλα και με έγραψε.
Έχει ψωλαρα! Αλλα φοβάμαι, ότι ανήκει στην παλτό κλίκα, Anita κ Delavega από ότι γράφουν εδώ. Δεν έχω άποψη για καμία από τις τρεις! Έχουν πουτσαρες όμως, το όνειρο του παθητικού!

• Like
Αντιδράσεις: Daeva2

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
34
Like
4.005
Πόντοι
1.446
Έχει ψωλαρα! Αλλα φοβάμαι, ότι ανήκει στην παλτό κλίκα, Anita κ Delavega από ότι γράφουν εδώ. Δεν έχω άποψη για καμία από τις τρεις! Έχουν πουτσαρες όμως, το όνειρο του παθητικού!
Σε βλέπω να συνεχίζεις τη νηστεία :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom