Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.913
Πόντοι
206
Sofia 25 years old 22 CM STRONG COCK 30 6942594995
Εξαιρετική η μικρή.ομορφη καθαρή ακούραστη.γλωσσοφιλα χαστούκια αλλαγή στάσεων δεν είπε όχι πουθενά.ειχε παθητικό ρόλο αλλά και στο ενεργητικό κομμάτι μου φαίνεται δυνατή.καιρο είχα να περάσω τόσο καλα
Μου έχει κινήσει κι εμένα την περιέργεια η συγκεκριμένη.

Πόσα έδωσες, γιατί βλέπω πως ανεβοκατεβάζει τις τιμές της από αγγελία σε αγγελία.

sissyboy.

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
44
Πόντοι
0
Ενδιαφέρομαι για παρτούζα με τρανς όποιος ενεργητικός ενδιαφέρεται να μου στείλει π.μ. ,είμαι παθητικός.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.217
Πόντοι
2.356
Προς ενημέρωση . Έκλεισα ραντεβού σήμερα στις 4μμ . Μού είχε γράψει 150 η μία και 100 η μισή ώρα.
Είναι Φορμίωνος στο σπίτι τής Lohany και τής Thayna (Cinderella κλπ) Το ήξερα αυτό έτσι κι αλλιώς από την προηγούμενη φορά πού ήταν εδώ ( το Φθινόπωρο τού '23)κ
Μπαίνω μέσα και μού λέει 150 , λέω τί; Κάνει μόνο ωριαίο πρόγραμμα ; Όχι μού λέει , τα 30 λεπτά ...διστάζω και με οδηγεί προς την πόρτα , εγώ γυρνάω και της λέω οκ 150 το μισάωρο ( καυλιάρης κι έτσι), μού λέει μετά τσιμπούκι θα τής κάνω με καπότα - να τής κάνω έτσι ;- οπότε έφυγα ...
Βέβαια υπάρχει μία προϊστορία στο συγκεκριμένο μπουρδελόσπιτο και μπορεί να τής είπε κάτι κάποια ( δεν χρειάζονται ονόματα) καί νά ήθελε να με διώξει ...
Είμαι πολύ περίεργος πάντως άν δοκιμάσει κάποιος από εδώ να δώ τι θα ζητήσει...
Το έκανε μόνο σε μένα ή τα ίδια θα ζητάει απ'όλους ;
Επειδή είναι κολλητή με τις προαναφερθείσες πουτάνες ανέβασε τις τιμές ;
Πάντως ήταν εντελώς αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά της .
Αξίζει εμπάργκο και/ή ακυρώσεις τής τελευταίας στιγμής .
Ρε φίλε εκτυπωτική μηχανή μετρητών έχεις; Σε θαυμάζω που μπορείς και ανταπεξέρχεσαι οικονομικά...
Ρωτάω σε άλλο νήμα τι παίζει στη Πιπίνου - αν ξέρεις τίποτα πες μου.

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
64
Πόντοι
0
Εξαιρετική η μικρή.ομορφη καθαρή ακούραστη.γλωσσοφιλα χαστούκια αλλαγή στάσεων δεν είπε όχι πουθενά.ειχε παθητικό ρόλο αλλά και στο ενεργητικό κομμάτι μου φαίνεται δυνατή.καιρο είχα να περάσω τόσο καλα
Ναι καλή είναι αλλά πρέπει να γράψει 14cm όχι 22cm όπως γράφει..

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.389
Πόντοι
496
Ρε φίλε εκτυπωτική μηχανή μετρητών έχεις; Σε θαυμάζω που μπορείς και ανταπεξέρχεσαι οικονομικά...
Ρωτάω σε άλλο νήμα τι παίζει στη Πιπίνου - αν ξέρεις τίποτα πες μου.
Πιπίνου δεν ξέρω... Κάνω οικονομία, τρώω καναβούρι (λολ) 5-6 φορές τόν μήνα δεν είναι τραγικό

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
342
Πόντοι
21
Με ποσο ολα αυτα?

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
342
Πόντοι
21
Προς ενημέρωση . Έκλεισα ραντεβού σήμερα στις 4μμ . Μού είχε γράψει 150 η μία και 100 η μισή ώρα.
Είναι Φορμίωνος στο σπίτι τής Lohany και τής Thayna (Cinderella κλπ) Το ήξερα αυτό έτσι κι αλλιώς από την προηγούμενη φορά πού ήταν εδώ ( το Φθινόπωρο τού '23)κ
Μπαίνω μέσα και μού λέει 150 , λέω τί; Κάνει μόνο ωριαίο πρόγραμμα ; Όχι μού λέει , τα 30 λεπτά ...διστάζω και με οδηγεί προς την πόρτα , εγώ γυρνάω και της λέω οκ 150 το μισάωρο ( καυλιάρης κι έτσι), μού λέει μετά τσιμπούκι θα τής κάνω με καπότα - να τής κάνω έτσι ;- οπότε έφυγα ...
Βέβαια υπάρχει μία προϊστορία στο συγκεκριμένο μπουρδελόσπιτο και μπορεί να τής είπε κάτι κάποια ( δεν χρειάζονται ονόματα) καί νά ήθελε να με διώξει ...
Είμαι πολύ περίεργος πάντως άν δοκιμάσει κάποιος από εδώ να δώ τι θα ζητήσει...
Το έκανε μόνο σε μένα ή τα ίδια θα ζητάει απ'όλους ;
Επειδή είναι κολλητή με τις προαναφερθείσες πουτάνες ανέβασε τις τιμές ;
Πάντως ήταν εντελώς αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά της .
Αξίζει εμπάργκο και/ή ακυρώσεις τής τελευταίας στιγμής .
την ιστορια τη ξερουμε . Πρεπει να χεις φαει καψουρα με το τραβελι, δεν εξηγειται αλλιως

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
342
Πόντοι
21
δε γνωριζα οτι εχει φυγει απο ελλαδα και στελνω για συναντηση και απαντα με το εξης αυτοματο μηνυμα

"Olá me chamou Debora, sou uma travesti muito bonita como nas fotos ,dou beijos apaixonados ,o oral pode ser ao natural se você for muito limpo, 69,carícia, eu sou ativa, passiva , tenho um pau muito duro de 21x5 cm mamas fartas, cintura fina ,uma grande bumbum guloso e se procura uma coisa tranquila,faço estilo namoradinha

A minhas tarifas são 50€

Estou Na rua Alfredo Bethâmio de Almeida Benavente

Ao pé da escola Duarte Lopes

quando quiser vir me liga 15 minutos antes "

Με αλλα λογια ειμαι η Debora ειμαι Ισπανια κτλ και παιρνω 50 ΕυρωΤαριφα
Τη προηγουμενη ηταν στην ελλαδα και ζηταγε 150 ευρω.
Τα συμπερασματα δικα σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom