VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
κάτσε ρε, ακόμα δεν πρόλαβε να έρθει το κορίτσι...αν δοκίμασε κανείς, ας στείλει μνμ ή ας γράψει κριτική..
κάτσε ρε, ακόμα δεν πρόλαβε να έρθει το κορίτσι...αν δοκίμασε κανείς, ας στείλει μνμ ή ας γράψει κριτική..
αφού με ξέρεις.. δεν κρατιέμαικάτσε ρε, ακόμα δεν πρόλαβε να έρθει το κορίτσι...![]()
![]()
κάνε λίγο υπομονή... η προσμονή το κάνει πιο γλυκό...αφού με ξέρεις.. δεν κρατιέμαι![]()
![]()
Γεια σας συνάδελφοι, είμαι καινούριος στο άθλημα και έχω βάλει στο μάτι δύο μωρά που θέλω να επισκεφτώ οπωσδήποτε, αλλά δεν έχω βρει καμία κριτική:
Ξέρετε τίποτα γι'αυτές;
Και γενικά παίζει καμία συμβουλή: πχ τι να προσέχω στα σπίτια, αν έχετε ακούσει ή πάθει τίποτα περίεργο.
Γενικά κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ.
είναι και πιο ακριβή απ τις άλλες η ρουφιάνα.. της έστειλα μνμ και μου απάντησε 150 για μισή ώρα και 200 για μια...μάλλον θα πηγαίνει με το μέγεθος του πουλιού της η χρέωση...σκεφτομαι και εγω να κανω το μεγαλο βημα για την συγκεκριμενη![]()
![]()
Προφανως προσγειωθηκε στις τιμες της Ελληνικης αγορας..σιγουρα;; γτ εγω που της μιλησα στο τηλ μου ειπε αλλα.... 100 η μιση ωρα 150 η μια ωρα... δεν παιζει να καταλαβα λαθος, αν και η συζητηση εγινε στα γαλλικα δν παιζει να εκανα λαθος
μπορεί να ρίχνει άδεια κι όποιος τσιμπήσεισιγουρα;; γτ εγω που της μιλησα στο τηλ μου ειπε αλλα.... 100 η μιση ωρα 150 η μια ωρα... δεν παιζει να καταλαβα λαθος, αν και η συζητηση εγινε στα γαλλικα δν παιζει να εκανα λαθος
Rafaella Rafany μάγκες αυτή στο τηλ ζήτησε 300€ για μια ώρα!! Έχουν ξεφύγει εντελώς; ή απλα ειστε τέτοιοι κ τα δίνετε;;;
ηρθε η Danika Dreamz, αλλά έφυγε γιατί δεν είχε πολλή δουλειά...καμια γνωστη στυλ yasmin lee σκανε ελλαδα η ουτε καν..?