Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

smth

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2015
Like
4
Πόντοι
0
περα απο ομορφια, απο υπηρεσιες τι λεει;

Στα φιλιά δεν ήθελε γλώσσα αλλα δεχόταν φιλιά παντού, πίπα με καπότα δεν ήταν τρομερή αλλα περιποιήθηκε τη γύρω περιοχή καλά. Προσωπικά εμένα που ήμουν κάπως νευρικός το πήγε σιγά σιγά και με χαλάρωσε. Εργαλείο νορμάλ και λειτουργικό.
Δεν μου φάνηκε να πιέζει τον χρόνο μιας και φτάναμε το μισάωρο και μου έλεγε να μην τελειώσω

Κάποιος μου έστειλε pm αλλα δεν μπορώ να απαντήσω οπότε αμα το δεί εδώ ήταν 100 τα 30 λεπτά και 200 η ώρα, δεν ξέρω πότε θα μας ξανάρθει.

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
366
Πόντοι
281
Παίδες καλησπέρα.
Είδα στο τσ-δατινγ ότι η Yeidi Collins που είναι τρελό πουλέν μου, είναι Μύκονο. Κολυμπώντας θα πήγαινα, αλλά δυστυχώς πρόσεξα ότι το προφίλ είχε δημιουργηθεί λίγες μέρες πριν, οπότε μάλλον δεν ισχύει.
Αν παρόλα αυτά, έχετε την τύχη εκεί στην Αθήνα να σάς επισκεφθεί η εν λόγω κοπέλα, σκεφτείτε το. Φαίνεται πολύ δυνατή.

• Like

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
150
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Paula Lucarely. Ευγενική μεν αλλά από υπηρεσίες πάτωμα. Με το που πήγα είπα να φρεσκαριστώ λίγο αλλά σε τέτοια άθλια κατάσταση που ήταν το μπάνιο, το ξανασκέφτηκα. Η ίδια αν και χαμογελαστή, ψηλή και αρκετά ωραία, δεν φάνηκε ότι την ενδιαφέρει και πολύ η φρεσκάδα ... όχι ότι έζεχνε αλλά δεν μύριζε και ευχάριστα. Προκαταρκτικά μηδέν, φιλί μηδέν και προσπάθησε να εφαρμόσει προφυλακτικό σε μήτσο που δεν ήταν ακόμα έτοιμος και προσπαθούσε να με κάνει να την παίξω για να σηκωθεί. Ρε κοπελιά αν ήταν να την παίξω θα καθόμουνα σπιτάκι μου. Πήγε να μου τον φραπεδιάσει και ταυτόχρονα κοιτούσε στον καθρέφτη της βλεφαρίδες της μη της πέσουν.

Μην σας κουράζω. Σηκώθηκα και έφυγα χωρίς κανένα σχόλιο καθώς δεν θα καταλάβαινε έτσι και αλλιώς αγγλικά. Από αυτό το σπίτι όλο κακές εμπειρίες έχω με εξάιρεση μία Βραζιλιάνα Isis (τοπ μου μέχρι τώρα) που δυστυχώς πρέπει να σταμάτησε το συγκεκριμένο επάγγελμα. Γενικά απ' έξω δεν έχω καλό success.

Ίσως πρέπει να κοιτάξω εγχώριες περιπτώσεις.

• Like

curious100

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Paula Lucarely. Ευγενική μεν αλλά από υπηρεσίες πάτωμα. Με το που πήγα είπα να φρεσκαριστώ λίγο αλλά σε τέτοια άθλια κατάσταση που ήταν το μπάνιο, το ξανασκέφτηκα. Η ίδια αν και χαμογελαστή, ψηλή και αρκετά ωραία, δεν φάνηκε ότι την ενδιαφέρει και πολύ η φρεσκάδα ... όχι ότι έζεχνε αλλά δεν μύριζε και ευχάριστα. Προκαταρκτικά μηδέν, φιλί μηδέν και προσπάθησε να εφαρμόσει προφυλακτικό σε μήτσο που δεν ήταν ακόμα έτοιμος και προσπαθούσε να με κάνει να την παίξω για να σηκωθεί. Ρε κοπελιά αν ήταν να την παίξω θα καθόμουνα σπιτάκι μου. Πήγε να μου τον φραπεδιάσει και ταυτόχρονα κοιτούσε στον καθρέφτη της βλεφαρίδες της μη της πέσουν.

Μην σας κουράζω. Σηκώθηκα και έφυγα χωρίς κανένα σχόλιο καθώς δεν θα καταλάβαινε έτσι και αλλιώς αγγλικά. Από αυτό το σπίτι όλο κακές εμπειρίες έχω με εξάιρεση μία Βραζιλιάνα Isis (τοπ μου μέχρι τώρα) που δυστυχώς πρέπει να σταμάτησε το συγκεκριμένο επάγγελμα. Γενικά απ' έξω δεν έχω καλό success.

Ίσως πρέπει να κοιτάξω εγχώριες περιπτώσεις.

Έχει ξαναέρθει στο παρελθόν στην Ivana και την είχα συναντήσει πίσω από το Καλλιμάρμαρο. Δεν θυμάμαι πολλά από την τότε συνάντηση που σημαίνει ότι μάλλον δεν έλεγε και πολλά πράγματα....

• Like

Carlo.Kneels

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2011
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
0

Paokara24

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
καλησπερα σας!αυτο το σοκολατι οντως φαινεται αρρωστο !!Οι περισσοτερες ομως νομιζω πως συνηθως ειναι πιο πολυ ενεργητικες :/

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
379
Πόντοι
21
Καλά ναι δεν είναι και άγγελος. Αλλά ποιος πάει με τρανς για αγαπησιαρικο σκηνικό ?!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom