Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Carlo.Kneels

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2011
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
0
Έχει ξαναέρθει πάντως σαν CAROL24 ή κάτι τέτοιο.... Κριτικές δεν νομίζω να έχει απ' ότι τσέκαρα....

Πράγματι CAROL24. Είχα τότε διαβάσει κάποια πράγματα όχι καλά γιαυτήν αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Στο βιντεακι λέει πολλά. Αχημομούρα, καμμία σχέση με τις φωτο με καλό και βαρβάτο λοστό αλλά πολύ κρυόκωλη ρε φίλε! Σαν να μην το κατάλαβε ότι έχυσε...

tasostr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Όποιος θέλει ενημέρωση στις ξένες, θα του τα λέω εδώ όλα αλλά και σε κριτικές που θα γράφω ανά καιρούς..  Χαιρετώ την παρέα και εύχομαι να περνάμε πάντα καλά..

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
από ένα μικρό κορμάκι βγαίνει τέτοια ψ..... !
πως γκέντεν αυτό?

Πράγματι CAROL24. Είχα τότε διαβάσει κάποια πράγματα όχι καλά γιαυτήν αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Στο βιντεακι λέει πολλά. Αχημομούρα, καμμία σχέση με τις φωτο με καλό και βαρβάτο λοστό αλλά πολύ κρυόκωλη ρε φίλε! Σαν να μην το κατάλαβε ότι έχυσε...

• Like
Αντιδράσεις: Audir8

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
Σκεφτομαι να τιμίσω μια ξένη τρανσ και διαβαζωντας τα σχόλια απο τους συνάδελφους, κατέλειξα στις παρακάτω επιλογές.

Vivi carvalho(δεν βρηκα κανονκή κριτική), Sara, lisa boom. victoria cuban. Συγκριτικά ποιά θεωρείτε εσείς ως καλύτερη επιλογή?

Tsakouras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τι εννοείς ότι δεν βρήκες κανονική κριτική?

Τόσες κριτικές έχουν Vivi και Sarah

curious100

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Σκεφτομαι να τιμίσω μια ξένη τρανσ και διαβαζωντας τα σχόλια απο τους συνάδελφους, κατέλειξα στις παρακάτω επιλογές.

Vivi carvalho(δεν βρηκα κανονκή κριτική), Sara, lisa boom. victoria cuban. Συγκριτικά ποιά θεωρείτε εσείς ως καλύτερη επιλογή?

όλες έχουν κριτικές στο forum πλην της κουβανέζας. Εγώ με Sara και Vivi που έχω βρεθεί πέρασα καλά όλες τις φορές. Για τις άλλες δύο δεν έχω προσωπική άποψη.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
όλες έχουν κριτικές στο forum πλην της κουβανέζας. Εγώ με Sara και Vivi που έχω βρεθεί πέρασα καλά όλες τις φορές. Για τις άλλες δύο δεν έχω προσωπική άποψη.

Σε ευχαριστω φιλε

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
150
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω φιλε

Θα συμφωνήσω με τον φίλο για αυτές τις δύο, είναι πολύ καλές περιπτώσεις η Vivi και η Sarah αλλά να ξέρεις είναι παραπάνω ενεργητικές οι συγκεκριμένες. Για τις άλλες δύο ούτε εγώ ξέρω.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Δεν συμφωνώ ότι είναι ενεργητικές και οι δύο. Με την Σάρα έχω πρόσφατη εμπειρία και όταν στο κλασικό you fuck me or I fuck you?, οταν απάντησα I fuck you, είδα μία έκφραση ικανοποίησης, κάτι που μου επιβεβαίωσε και εκ των υστέρων. Απλώς επειδή έχει δυνατό εργαλείο, γίνεται κατά συνθήκη ενεργητική, καθώς αυτή είναι η δουλειά της. Για την Βιβή τώρα συμφωνώ, καταλαβαίνεις με το καλημέρα ότι θέλει να πηδήξει... Εχουν έρθει πολλές τελευταίως, αλλά όταν γαμάς τζάμπα μουνιά αυτό το σπορ γίνεται πολυτέλεια

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
150
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Lohany και νομίζω ερωτεύτηκα. Πραγματικά φανταστική σε όλα της ... Δεν ξέρω αν ήταν και θέμα κλικ (αν ήταν, πρώτη φορά μου συμβαίνει) αλλά και το σεξ καλό και μετά περάσαμε ώρες μιλώντας, με πολλά φιλιά κτλπ. Στο τέλος μου είπε ενώ ήμουν στην πόρτα να μην φύγω και ούτε εγώ ήθελα για να πω την αλήθεια αλλά δεν μπορούσα γιατί με περίμεναν κάποια άτομα ...Είναι ψυχούλα πάντως και δεν θα ξαναπάω μόνο και μόνο γιατί δεν θέλω να φάω κόλλημα (μου έχει τύχει στο παρελθόν).

10/10.

George_44

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Πράγματι φαίνεται πολύ καλη στις φωτό. Είναι όντως τόσο καλή η Lohany ?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
Επίσκεψη στην Lohany και νομίζω ερωτεύτηκα. Πραγματικά φανταστική σε όλα της ... Δεν ξέρω αν ήταν και θέμα κλικ (αν ήταν, πρώτη φορά μου συμβαίνει) αλλά και το σεξ καλό και μετά περάσαμε ώρες μιλώντας, με πολλά φιλιά κτλπ. Στο τέλος μου είπε ενώ ήμουν στην πόρτα να μην φύγω και ούτε εγώ ήθελα για να πω την αλήθεια αλλά δεν μπορούσα γιατί με περίμεναν κάποια άτομα ...Είναι ψυχούλα πάντως και δεν θα ξαναπάω μόνο και μόνο γιατί δεν θέλω να φάω κόλλημα (μου έχει τύχει στο παρελθόν).

10/10.
150?

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
150
Πόντοι
0

Από το τηλέφωνο τα κλασικά 100 η μισή 150 η μία ώρα. Στάνταρ ταρίφα αλλά δεν προσπάθησα να παζαρέψω να σου πω την αλήθεια.

Πράγματι φαίνεται πολύ καλη στις φωτό. Είναι όντως τόσο καλή η Lohany ?

Για εμένα από τις τοπ εμπειρίες αυτή και η Isis που είχε έρθει κάποτε και μετά εξαφανίστηκε.

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

spasucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
0
χαχαχα αυτο ειδα και γω και ηθελα μια δευτερη γνωμη

Stories