TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Δεν πειραζει..περισσοτερη αδρεναλινηναι εγω πηγα χθες αλλα πριν παω ρωτησα δεν απαντησε κανεις και πήρα τουσ δρομους χωρις να ξερω στα τύφλα δεν ειναι πρωτη φορα...
Δεν πειραζει..περισσοτερη αδρεναλινηναι εγω πηγα χθες αλλα πριν παω ρωτησα δεν απαντησε κανεις και πήρα τουσ δρομους χωρις να ξερω στα τύφλα δεν ειναι πρωτη φορα...
Δεν πειραζει..περισσοτερη αδρεναλινη
Για δες και εδω! Για πες μου εσυ τι κανουμε??
25εκ;;;;;Για δες και εδω! Για πες μου εσυ τι κανουμε??
Δεν ξερουν τι χανουν...αλλα γιατι δεν κανετε το παιχνιδι με τον λαχνο που βαζουνε οι αλλοι..καταλαβες ποιο λεω...κ πλακα θα χει κι αν εχεις τυχη διαβαινε...BLACK FRIDAY αυριο και τα εισαγωμενα κοριτσια νομιζω οτι θα μπορουσαν ανετα να κανουν ενα 70% εκπτωση οχι για πολλη για κανα μηνα μονο !!!θα γνωριζαν και τα κατωτερα στρωματα αυτης της χωρας....αχ τη ωραια που θα ηταν
Σωστο δεν το σκεφτηκα...Δεν ξερουν τι χανουν...αλλα γιατι δεν κανετε το παιχνιδι με τον λαχνο που βαζουνε οι αλλοι..καταλαβες ποιο λεω...κ πλακα θα χει κι αν εχεις τυχη διαβαινε...
πΔεν ξερουν τι χανουν...αλλα γιατι δεν κανετε το παιχνιδι με τον λαχνο που βαζουνε οι αλλοι..καταλαβες ποιο λεω...κ πλακα θα χει κι αν εχεις τυχη διαβαινε...